Mainos
Mainos

Vau, mitä vilauttelua! Suomalaiset innostuivat puku- ja roolileikeistä

"Burleskifestivaaleille saa pukeutua miten tahtoo – alasti ei kuitenkaan sovi tulla". Näin kuului neuvo. Katso, miten suomalaiset panostivat asuihinsa vuosittaisilla festareilla!

"Mieluummin överit kuin vajarit!" punaiseen, ihoa nuolevaan asuun pukeutunut Hanna Patronen hihkaisee Glorian yläkerrassa. Hän sekä Jirina Alanko ovat päättäneet panostaa asuissaan glitteriin ja kimallukseen.

Yhdeksättä kertaa järjestetyille burleskifestivaaleille saapui väkeä läheltä ja kaukaa. Festivaaleja innolla odottanut Johanna Laajoki saapui paikalle Kemistä, "Gothic Lolitat" Karla Savelainen ja Nita Saarenpää Torniosta. Kaikkia heitä yhdisti myös se, että he olivat panostaneet oikein olan takaa asuihinsa.

Ida Kumpulainen oli ottanut teeman haltuunsa pukeutumalla Pink Flamingos -elokuvan draq queen Divinen tapaan  – samaa linjaa noudatti Marco Di Melanotte, jonka iholle oli loihdittu näyttävä body painting -maalaus. Paikalla nähtiin myös australialainen burleskitaiteilija Raven, jonka asu hätkähdyttäisi ketä tahansa vastaantulijaa.

Katso myös parhaat palat Helsinki Buslesque Festival 2016 -esityksistä!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme