Mainos
Mainos

Yököttävät seuraukset: Näin käy, jos et 25 vuoteen puhdista ripsiväriä silmistäsi oikeaoppisesti

50-vuotias nainen sai lääkärin vastaanotolla kuulla, mitä meikkien jättäminen silmiin olikaan hänelle aiheuttanut. Kuva ei välttämättä sovellu herkimmille!

Yllä kätevä videoniksi: Näin korjaat hajonneet meikit!

Australialaisen optikkoliikkeen kuva huonon meikinpoiston vaaroista hätkähdyttää. Forestway Optometry jakoi Facebookissa kuvan 50-vuotiaan naisen silmästä. Julkaisu poistettiin myöhemmin, mutta se ehti herättää suurta kiinnostusta.

Kuva ja tapausraportti julkaistiin myös Journal of American Academy of Ophthalmology -lehdessä.

Vuosien varrella huonosti poistettu maskara oli koteloitunut

50-vuotias nainen oli tullut lääkärille, koska hän tunsi silmänsä raskaiksi ja ärtyneiksi. Niistä myös valui eritettä, eivätkä silmätipat tai -voiteet auttaneet.

Tutkimuksissa kävi ilmi, että vuosien varrella huonosti poistettu maskara oli koteloitunut pieniksi nystyiksi silmäluomen alle. Silmässä oli krooninen tulehdus.

Koteloituneet meikkihiukkaset piti poistaa leikkauksessa.

Nainen oli käyttänyt maskaraa 25 vuotta pesemättä sitä kunnolla pois. Jos siis et jaksa iltaisin pestä meikkejäsi pois, kenties tämä tarina motivoi sinua muuttamaan tapasi!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme