Mainos
Mainos
Mestareiden mestari
sunnuntaina klo 21
Lisätiedot

Kahdeksan entistä huippu-urheilijaa matkustaa Etelä-Afrikan upeisiin maisemiin ottamaan selvää siitä kuka on Mestareiden Mestari. Urheilulegendat kisaavat lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. Katsojat pääsevät seuraamaan myös kilpailijoiden yhteiseloa etelä-afrikkalaisessa villassa, missä he muistelevat yhdessä uransa huippuhetkiä ja jakavat kokemuksia elämästä ammattilaisurheilijana. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontaa lumilautailija ja lautailuelokuvien tähti Eero Ettala.

Mestareiden mestari

Mainos

Oletko loman tarpeessa? Osallistu kilpailuun ja voita lennot kahdelle unelmiesi matkakohteeseen!

Siintääkö haaveissasi varpaita poltteleva hiekkaranta, suurkaupungin syke, historialliset nähtävyydet vai paratiisisaaren rauha? Osallistu Qatar Airwaysin kilpailuun ja voita unelmiesi lomamatka haluamaasi kohteeseen!

Loma on ihmisen parasta aikaa. Nyt jos koskaan on aika päästää matkahaaveet valloilleen, sillä Qatar Airwaysin kilpailussa on mahdollisuus toteuttaa unelmiaan!

Olit sitten kokenut maailmanmatkaaja, ensi kertaa ilmassa tai palaat tuttuun, rakkaaseen lomakohteeseen, Qatarin yli 150 kohteen valikoimasta löydät takuulla itsellesi sopivan matkakohteen.

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan yli 150 matkakohteen valikoimasta kahden hengen lennot valitsemaasi kohteeseen. Palkinnon arvo on vähintään 439 euroa. Palkintolennot on käytettävä aikavälillä 1.1.-31.8.2018.

Mihin kohteeseen olet aina haaveillut matkustavasi?

Osallistu Qatar Airwaysin kilpailuun täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja perustele, miksi juuri sinä olisit loman tarpeessa.

Valitse myös kohde, jonne lähtisit lomailemaan kaikkein mieluiten: alle listattujen 17 jännittävän matkakohteen sijaan voit myös valita haluamasi matkakohteen Qatar Airwaysin yli 150 kohteen valikoimasta! Tutustu koko valikoimaan täällä ja kirjoita unelmiesi kohde lomakkeen tyhjään kenttään.

Kilpailu on päättynyt! Kiitos kaikille osallistuneille! Voittaja on arvottu ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kilpailun säännöt löydät täältä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme