Mainos
Mainos
Kansi Metsällä

Metsällä

Metsällä-ohjelmassa metsästäjäntutkinnon suorittanut Satu Tuomisto syventyy uuteen harrastukseensa. Jaksot kulkevat koko suomalaisen jahtikalenterin läpi, syksyn sorsajahdista peurapassiin ja majavan kyttäyksestä tunturien riekkojahtiin. Perehdyttäjänä toimii tunnettu erämies Veikka Gustafsson. Mahdollisesta saaliista herkulliset ruuat valmistaa kämpällä joka jakson päätteeksi Akseli Herlevi, joka kulkee myös kaksikon mukana metsällä.  

Ohjelma syventyy suomalaiseen metsästysperinteeseen, kertoo riistanhoidosta ja opastaa katsojia lajin pariin. Tärkeintä ei ole aina saaliin saaminen, vaan luonnossa liikkuminen. Toisaalta, jos jotain sattuu reppuun tarttumaan, on saalis osattava hyödyntää tarkkaan ja mahdollisimman herkullisella tavalla.


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot