Mainos
Mainos
Mainos

Testaa, oletko todellinen urheiluguru – ja voita raikkaita tuotepalkintoja! 

Testaa, oletko oikea urheiluguru ja osallistu samalla kilpailuun, jossa voi voittaa raikkaita tuotepalkintoja – ja huikean GoPro-kameran!

Oletko kaveriporukkasi urheiluguru? Aiotko seurata Rion olympialaisissa mahdollisimman montaa lajia? NIVEA MEN arpoo urheilutietäjien kesken tuotepaketteja, jotka sopivat käytettäväksi osana aktiivista elämää. 

Kilpailu on päättynyt.

Testaa, oletko oikea urheiluguru!

Moneen kaveriporukkaan kuuluu urheilutietäjä, jonka ei tarvitse kahta kertaa miettiä vastausta, kun joku esittää urheiluun liittyvän kysymyksen. Tee NIVEA MENin urheilugurutesti ja ota selvää, millä tolalla juuri sinun urheilutietämyksesi on!

Jaossa raikkaita palkintoja!

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden osallistujien kesken arvotiin viisi kappaletta NIVEA MENin raikkaita tuotepaketteja. Jokaiseen tuotepakettiin kuului Nivea MEN Sensitive Cooling Shaving Gel, NIVEA MEN Sensitive Cooling After Shave Balm, NIVEA MEN Sensitive Cooling Moisturizer, NIVEA MEN Creme, joka hoitaa ihoa antaen sille kosteutta ja vähentäen ihon kuivumista sekä NIVEA MEN Sensitive Face Wash. (Jokaisen tuotepaketin arvo noin 34 euroa)

Pääpalkintona kilpailussa arvottiin GoPro Hero3 Slim White Edition action -kamera, jolla voi tallentaa Full HD -videokuvaa! (Pääpalkinnon arvo noin 259 euroa)

TOP3: Tärkeimmät säännöt parranajoon

1. Huolehdi siitä, että käyttämäsi partaterä on puhdas ja terävä. Tämä takaa sen, että terä ei vahingoita kasvojen ihoa.

2. Aja parta aina karvojen kasvusuunnan mukaisesti. Iholle ei tee hyvää, jos partaa ajetaan vastakkaiseen suuntaan kuin mihin parta kasvaa.

3. Valitse iholle parranajolta suojaava liukastava tuote. Levitä kasvoille myös kosteusvoidetta parranajon päätteeksi.

Parranajo haastaa miesten ihon – panosta sopiviin tuotteisiin

Tiesitkö, että miehet ajavat partansa keskimäärin 16 000 kertaa elämänsä aikana? Harva tulee edes ajatelleeksi, kuinka suuri rasite parranajo on miesten kasvojen iholle.

Jos parta ajetaan päivittäin, rasittuu iho erityisen paljon – ja tämän vuoksi kasvoille voi ilmaantua ihoärsytyksen merkkejä. Myös partaterä sekä riittämätön suojaus iholla parranajon aikana voi saada aikaan nirhaumia ja ikäviä näppylöitä. Tästä syystä parta olisi hyvä ajaa erityisen varovasti.

Hyviä apukeinoja kasvojen ihon suojaamiseen parranajolta ovat erilaiset liukastavat parranajotuotteet. Näiden tuotteiden ansiosta partaterä liukuu sulavasti ihon pinnalla sitä suojaten. Tuotteiden valinnassa on syytä kiinnittää huomiota siihen, että herkäksi tiedetylle iholle valitaan tuotteita, jotka ovat ominaisuuksiltaan mietoja ja rauhoittavia. 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme