Osallistu

Äänestä

Putouksen sketsihahmoäänestys!

Äänestä suosikkihahmosi jatkoon! Lue muista äänestystavoista ja ohjeista täältä.

Hae mukaan

Onko sinulla joku tavara, jonka haluaisit palauttaa vanhaan loistoonsa? Hae mukaan uutuusohjelmaan!

Onko sinulla tavara, kaluste tai perintökalleus, jonka haluaisit palauttaa vanhaan loistoonsa?  

Tässä uudessa, ihanassa, hyvän mielen ohjelmassa joukko asiantuntijoita entisöi rakkaita, mutta risoja esineitä. Jokaisessa jaksossa seurataan korjausprosessia läheltä ja kuulemme tarinat tavaroiden takana.  

Tärkeä esineesi voi olla mitä vaan. Parhaat hetkensä nähnyt kaluste, isoisoäidin vanha nukke, elektroniikkaa, taidetta, vanha instrumentti tai isompikin kokonaisuus.  

Hae nyt mukaan täyttämällä hakemus ja jaa meille muistosi! 

Tarvitseeko perheesi Kapen apua? Hae mukaan Kappaus keittiössä -ohjelman uudelle tuotantokaudelle!

Ovatko arkiruokailut jatkuvaa kinastelua ja kaupassakäynti ahdistavaa pakkopullaa? Voisivatko huonot ruokatottumukset olla syynä väsymykseen ja vetämättömään oloon?

Syöminen on muutakin kun vatsan täyttämistä ja ankeaa puurtamista keittiössä. Kaappaus keittiössä tekee keittiöstä kodin hauskimman paikan ja innostaa koko perheen hyvän ruoan ääreen.

Etsimme perheitä uuden tuotantokauden jaksoihin. Mukaan voit ilmoittautua yksin, perheen, kämppäkaverin tai muun yhteisön kanssa. Ohjelmaa kuvataan kevään ja kesän 2021 aikana.

Tuotantoyhtiön yksityisyydensuojakäytännön löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt nämä ehdot.

Keksitkö sinä ruokakauppojen seuraavan hittituotteen? Hae mukaan Suomalainen menestysresepti -kilpailuun!

Suomalainen Menestysresepti on kilpailu, jossa etsitään uusia, yllättäviä ja kunnianhimoisia ruokainnovaatioita S-ryhmän kauppojen hyllyille, nyt jo kolmatta kertaa.

Aiemmat Menestysresepti-voittajat, Rostis ja Boltsi, ovat nousseet omina lanseerausvuosinaan koko vuoden myydyimmiksi uutuustuotteiksi S-ryhmän myymälöissä. Kilpailu tarjoaakin todellisen kiihdytyskaistan S-ruokakauppojen, kuten S-marketin ja Prisman, valikoimiin ja asiakkaiden lautasille, sillä myös monet muut aiemmista finalistituotteista ovat päässeet kauppojen hyllyille ohjelman päätteeksi.

Suomen Osuuskauppojen keskuskunta, SOK:n päivitetyn tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt nämä ehdot.

LEGO Masters Suomi

Oletko sinä etsimämme mestarirakentaja? Nyt voit hakea mukaan ohjelmaan, jossa edes mielikuvitus ei ole rajana.


Ensitreffit alttarilla

Hae mukaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudelle tuotantokaudelle!

Pitääkö olla huolissaan

Mistä sinä olet huolissasi? Lähetä huolesi meille!