Osallistu

Hae mukaan

Etsitkö tosirakkautta? Sinkkunainen, hae nyt mukaan elämäsi seikkailuun!

Bachelor on ympäri maailmaa rakastettu ja menestynyt formaatti, joka tarjoaa osallistujilleen uskomattoman elämyksen heidän etsiessään rakkautta. Nyt haemme Bachelor-ohjelmaan ennakkoluulottomia ja karismaattisia sinkkunaisia, jotka uskaltavat heittäytyä mukaan uniikkiin seikkailuun.

Supernanny

Kaipaatko apua arjen kasvatushaasteisiin? Hae mukaan Supernanny Suomi -ohjelmaan!

Kirppiksen Kingi

Oletko sinä Kirppiksen Kingi? Hae mukaan ohjelmaan.

Kenen kotona?

Suosittu Kenen kotona? -ohjelma tekee paluun! Mitä kotisi paljastaa sinusta? Ota selvää ja hae mukaan televisiosarjaan!

Hae mukaan Suomen surkein kuski -ohjelmaan!

Suomen surkein kuski etsii taas uusia teiden sankareita, jotka ovat valmiit esittelemään ajotaitonsa koko Suomen kansalle.

Kotoisa

Hae mukaan Kotoisan uudelle kaudelle!

Kotoisa on hyväntuulinen remontointi- ja sisustusohjelma, jossa uudistetaan niin suomalaisten koteja, kesämökkejä kuin niiden pihoja. Remontit toteutetaan elo-marraskuun välillä. 


Love Island Suomi palaa syksyllä entistä kuumempana ja kiinnostavampana!

Haluaisitko sinä kokea elämäsi seikkailun Espanjan kuuman auringon alla yhdessä muiden komeiden ja kauniiden sinkkujen kanssa? Hulppeaan villaan valitaan 20–34-vuotiaita sinkkuja jakamaan ainutkertaisia hyvän fiiliksen ja ystävyyden ihania kokemuksia. Luvassa hauskoja pelejä, villejä bileitä ja kuumia treffejä – tule mukaan! Täytä lomake ja ilmoittaudu tästä.

Maajussille morsian

Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden – kirjoita maajussille!

Kirjoita omin sanoin kirje sille maajussille, joka saa sydämesi sykkimään. Tuothan kirjeessäsi esiin persoonaasi ja elämääsi, monipuolinen kirje voi olla ratkaisevassa asemassa mielenkiinnon herättämisessä.


Suomen kaunein koti

Hae mukaan Suomen kaunein koti -sarjan uusille kausille: haemme mukaan sekä kauniita koteja että kesämökkejä!

Hae mukaan MasterChef Suomi -ohjelmaan!

Oletko innokas kotikokki? Onko keittiö lempihuoneesi kotona? Saavatko uudet reseptit silmäsi syttymään? MasterChef on maailman tunnetuin ruokaohjelma, jossa taitavat amatöörikokit kisaavat toisiaan vastaan herkullisissa haastetehtävissä ruoka-alan ammattilaisten tuomaroidessa aikaansaannoksia.

MasterChefissä punnitaan kotikokkien tekniikkaa, nopeutta ja luovuutta keittiössä ja lopulta vain yksi voi olla MasterChef!

Pitääkö olla huolissaan

Mistä sinä olet huolissasi? Lähetä huolesi meille!