Osallistu

Hae mukaan

Maajussille morsian maailmalla

Nyt voit ilmoittautua kohtaamaan elämäsi rakkauden – kirjoita Maajussille morsian maailmalla -maajussille!

Kirjoita omin sanoin kirje sille maajussille, joka saa sydämesi sykkimään. Tuothan kirjeessäsi esiin persoonaasi ja elämääsi, monipuolinen kirje voi olla ratkaisevassa asemassa mielenkiinnon herättämisessä.


Keksitkö sinä ruokakauppojen seuraavan hittituotteen? Hae mukaan Suomalaiseen Menestysreseptiin!

Suomalainen Menestysresepti on kilpailu, jossa etsitään uusia, yllättäviä ja kunnianhimoisia ruokainnovaatioita S-ryhmän kauppojen hyllyille, nyt jo neljättä kertaa.

Aiemmat Menestysresepti-voittajat, Boltsi, Rostis ja Fallero, ovat nousseet omina lanseerausvuosinaan koko vuoden myydyimmiksi uutuustuotteiksi S-ryhmän myymälöissä. Kilpailu tarjoaakin todellisen kiihdytyskaistan S-ruokakauppojen valikoimiin ja asiakkaiden lautasille, sillä myös monet muut aiemmista finalistituotteista ovat päässeet kauppojen hyllyille ohjelman päätteeksi.

Suomen Osuuskauppojen keskuskunta, SOK:n päivitetyn tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt nämä ehdot.

Hae mukaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan!

Hae mukaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman tulevalle kaudelle!

Hae mukaan The Wheel -game show'hun

Oletko sinä tietoviisas peluri? Jos vastasit kyllä, on tämä sinun mahdollisuutesi päästä pelaamaan ja samalla tienata tuhansia euroja.

Tämä on tietokilpailu, jossa kysymysten vastaamiseen on apuna julkkiksia, joista jokainen on oman kategoriansa spesialisti. Sattumalla on kuitenkin iso rooli pelissä -  pyörä valitsee kuka pelaa ja kenen kanssa! 

Hae mukaan uutuussarjaan!

Onko kotisi eteinen ulkovaatteiden ja kenkien taistelutanner? Kertyvätkö keittiön tasot täyteen niin että ruoanlaitto alkaa raivauksella? Eivätkö vaatteet mahdu kaappeihin, mutta silti ei ole arkiaamuna mitään päällepantavaa? Ja lelut ovat vallanneet joka nurkan!

Rabbit Filmsin tuottaman uuden ohjelman asiantunteva kodinuudistustiimi auttaa tehostamaan kotisi toiminnot ja tuomaan järjestyksen sekasotkun tilalle. Lopputuloksena paljastuu kaunis koti, se joka on ollut hautautuneena tavarapaljouteen.

MTV Oy:n tietosuojaselosteen löydät tästä ja palveluiden käyttöehdot täältä

Supernanny

Kaipaatko apua arjen kasvatushaasteisiin? Hae mukaan Supernanny Suomi -ohjelmaan!

Kenen kotona?

Suosittu Kenen kotona? -ohjelma tekee paluun! Mitä kotisi paljastaa sinusta? Ota selvää ja hae mukaan televisiosarjaan!

Pitääkö olla huolissaan

Mistä sinä olet huolissasi? Lähetä huolesi meille!