Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 16.00
Siirry C Moreen tästä
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Katso viikon jaksot jo ennakkoon C Moressa
Tulossa ma 26.7. klo 13:01
Jakso 3554
Outo mies
Arianen ja Erikin juoni on ratkaisevassa vaiheessa, kun Christoph ja Werner tapaavat rakennusfirman projektipäällikön. Joell saa Rosaliesta inspiraation tarinansa lopetukseen. Bistron avajaisissa Rosalie varastaa tarkoittamattaan huomion Leentjeltä, mikä suututtaa Andrén. Sydänsuruinen Maja etsii lohtua tutun puun luota ja kohtaa siellä Fürstenhofiin saapuneen oudon miehen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3553
Myrskyn yllättämät
Maja on murtunut Florianin päätettyä heidän suhteensa. Olisiko sittenkin parasta kertoa totuus? Werner yrittää maanitella Robertia osallistumaan Kultainen vispilä -kisaan, mutta Robert ei kestä isänsä määräilyä. Max saa kuulla äitinsä kitaran olevan myynnissä ja peruu elokuvaillan Vanessan kanssa. Vanessan epäilykset kuitenkin heräävät. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3552
Talvipiknikillä
Florian on äärettömän pettynyt kuultuaan Majan suostuneen lahjontaan. Shirin kannustaa Majaa taistelemaan elämänsä rakkaudesta ja kertomaan totuuden. Maja on vaikean päätöksen edessä: isä vai Florian? Max aikoo viedä Vanessan piknikille, mikä ei ilahduta Alfonsia. Alfons päättää pitää kaksikkoa silmällä. Werner päättää näyttää pikkuveljelleen kaapin paikan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3551
Kuka puhuu totta?
Florian alkaa epäillä, että Erikillä on jotain tekemistä Majan valehtelun ja omituisen käytöksen kanssa. Ariane keksii kuitenkin keinon, jolla epäilykset voi ohjata pois Erikistä. Sen lisäksi Ariane valmentaa Rosalieta politiikkaan, mutta Christophin ja Andrén naureskelu uhkaa lannistaa Rosalien. Lucy ja Leentje päättävät yhteistuumin saada miehensä sopimaan erimielisyytensä. Max tekee huolenpidollaan Vanessaan vaikutuksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3550
Taiteellisia erimielisyyksiä
Rosalie on yllättynyt Arianen tarjouksesta, eikä ole ihan heti valmis ryhtymään ehdokkaaksi. Hiukan ajatus silti alkaa houkuttaa. Andrélla ja Joellilla on taiteellisia näkemyseroja, ja André päättää tarttua kynään itse. Werner pestaa Majan ottamaan valokuvia tulevan kylpylähotellin markkinointiin. Erik puolestaan palkkaa samaan projektiin Shirinin. Kuunneltuaan riittävästi tylytystä Shirin sanoo Majalle suorat sanat. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3549
Uusia uranäkymiä
Rosalie kuulee, että Christoph aikoo pyrkiä maakuntaneuvokseksi ja alkaa itsekin pohtia asettumista ehdolle. Michael on asiasta eri mieltä, mutta yllättäen Rosalie saa tarjouksen Arianelta. Myös Lucy on tyytymätön uraansa, ja Joell saa hänet innostumaan uuden bistron avajaisten järjestämisestä. Leentje aikoo raahata Andrén uimaan kylmään järveen, mutta André keksii hätävalheen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3548
Romanttinen yö taivasalla
Aantje ja André lähtevät romanttiselle retkelle, vaikka André yrittääkin kaikin keinoin päästä ulkoilmasta takaisin lämpimiin sisätiloihin. Majan omatunto kolkuttaa Florianille valehtelemisesta, ja Shirin yrittää saada hänet avautumaan - ehkä se lähentäisi entisten ystävien väliä. Selina on jälleen Christophin ja Arianen juonten välissä, mutta oivaltaa lopulta jotain ratkaisevaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3547
Politiikkaan?
Werner suhtautuu epäilevästi Christophin maakuntaneuvoshaaveisiin. Ariane keksii uuden tavan panna Christophille kapuloita rattaisiin Christophille. Shirin ihmettelee, miten jo kertaalleen poistettu video voi olla netissä edelleen. Lisäksi on ilmestynyt toinenkin video aiheesta. Lähdeveden mahdolliset parantavat vaikutukset aiheuttavat lisää kuhinaa. Vanessalla alkavat seinät kaatua päälle. Max keksii keinon piristää häntä. Corneliuksen syntymäpäivä saa Selinan ja Majan haikeisiin tunnelmiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3546
Ihmevesi
Majan kiellosta huolimatta Shirin päättää auttaa Majaa. Tempauksellaan hän saa yhden jos toisenkin uskomaan, että lähteen vedellä on parantava vaikutus. Christoph aikoo ottaa kovemmat keinot käyttöön Florianin kanssa. Lia on masentunut, koska hänen poikansa ei suostunut tapaamaan häntä. Onneksi Robert on tukena. Myös Vanessa on kiitollinen siitä, että ympärillä on ihmisiä, jotka haluavat piristää häntä. Max ja Michael tekevät yllättävän havainnon. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3545
Kireitä välejä
Saatuaan veljensä kiinni tuhopolttoyrityksestä Florian ei todellakaan aio suostua siihen, että tie kylpylähotellille vedettäisiin hänen metsänsä kautta. Vanessa palaa kotiin, ja hämmästyy nähdessään ensimmäisenä Robertin. Majakaan ei ilahdu tavatessaan Shirinin kotoaan Lian kynsiä laittamasta. Lian poika on saanut tietää äitinsä ja Robertin seurustelusta, eikä suostu puhumaan äidilleen. Lia päättää lähteä ajamaan poikansa luo. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3544
Ainutlaatuinen Rosalie
Michael ja Rosalie ovat virallisesti pari. Andrén verrattua Rosalieta Nataschaan Michael joutuu vakuuttelemaan Rosalien ainutlaatuisuutta. Erik ja Florian riitelevät, kun Florian ei suostu antamaan periksi tieasiassa. Shirin on päättänyt, ettei luovuta ennen kuin saa Majalta anteeksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3543
Yllättävä vieras
Majan henki salpautuu, kun Fürstenhofiin saapuu yllättävä vieras - entinen paras ystävä Shirin, jonka takia Majan häät menivät aikoinaan pilalle. Shirin ehtiikin lyhyessä ajassa saamaan uusia ystäviä sekä pääsemään salaisuuksista perille. Rosalie haluaa piristää leikkauksesta toipuvan Vanessaa ja näyttää samalla Michaelille parempia puoliaan. Kaikki ei vain suju aivan suunnitellusti. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3542
Murtunut Vanessa
Vanessa on murtunut epäonnistuneen polvileikkauksen jälkeen. Saalfeldit yrittävät taivutella Floriania suostumaan tien rakentamiseen, ja Florianin tyrmistykseksi myös Maja liittyy suostuttelijoiden joukkoon. Joell kiinnostuu aarrelippaasta löytyneestä tarinasta siinä määrin, että alkaa etsiä aiheesta lisää tietoa. Yllättäen myös Maxilla on kytkös tarinaan. Rosalie ei ole maksanut varastointimaksuja, minkä vuoksi kaikki varastoidut pakastekakut palautetaan kahvilaan. Onneksi Leentjen nerokas idea pelastaa tilanteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3541
Vaativa leikkaus
Robert kutsuu maineikkaan venäläisen polvispesialistin Fürstenhofiin ja saa Vanessan viimein suostumaan leikkaukseen. Peloista huolimatta toiveet ovat korkealla, mutta leikkauksissa on aina riskinsä. Erik painostaa Majaa ja saattaa tämän todella ikävään tilanteeseen. Florian puolestaan ihmettelee, mikä Majan mieltä painaa. Lucy ja Joell onnistuvat löytämään aarrelippaan, mutta lippaan sisältö ei oikein vastaa heidän odotuksiaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3540
Sittenkin elossa?
Erik arvelee, ettei Selinan mies Cornelius olekaan kuollut, ja että Maja tietää asiasta. Nyt kun Andren muisti on todella palannut, Werner ei enää niin vain uskokaan häntä. Andre itse haluaisi jäädä Fürstenhofiin. Amelie ei kadu äkki-irtisanoutumistaan, koska hänellä on muita suunnitelmia. Lucy ja Joell lähtevät etsimään aarretta tai edes aarrekartan puuttuvia osia. Florian yllättää Majan romanttisesti. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Jakso 3539
Muistoja menneisyydestä
Selina järjestää yhteisen illallisen Christophin, Majan ja Florianin kanssa ja toivoo Christophin ja Majan lähentyvän. Andrén huijauksesta kuultuaan Werner käskee Andréta ja Leentjeä poistumaan Fürstenhofista. Amelie aikoo pelastaa vanhan aasin ja ajautuu riitaan Wernerin kanssa. Joell tarjoutuu kirjoittamaan loppuun Alfonsin ja Hildegardin aloittaman Fürstenhofin kronikan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.