Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Sarjauutuus 1. helmikuuta alkaen
Jakso 67
Vastuunottoa
Kausi 27, 67/67. Josh varoittaa Oscaria luottamasta Tankiin, mutta Evie on hänen lumoissaan. Irene huomaa, ettei Marilyn ole aivan rehellinen vaan yrittää suojella Johnia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 66
Pelkoja kohtaamassa
Kausi 27, 66/67. Tank yllyttää Evien kohtaamaan pelkoja kanssaan, mikä lähentää heidän välejään. Marilyn pääsee sairaalasta kotiin. Charlotte yrittää peitellä jälkiään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 65
Painajaisia
Kausi 27, 65/67. Denny kummittelee Charlotten mielessä, ja muut alkavat huolestua, kun hänestä ei ole kuulunut. Kyle käyttäytyy töissä holtittomasti, ja Maddy joutuu kärsimään siitä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 64
Menetys
Kausi 27, 64/67. Phoebe ja Kyle käsittelevät menetystään eri tavoin, ja Ash yrittää olla Phoeben tukena. Maddy ja Roo asettuvat taloksi Jamesin luokse, mutta Maddya epäilyttää Jamesin käytös. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 63
Muistoja rakentamassa
Kausi 27, 63/67. Roo ja Leah yrittävät saada Marilynin muistia palautumaan eri keinoin. Phoebe on huolissaan vauvastaan mutta toivoo parasta. Nate palaa viimein töihin. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 62
Bensaa suonissa
Kausi 27, 62/67. Tank tutustuu Evien kavereihin ja osoittautuu oikeaksi rämäpääksi, joka tarjoaa Evielle jännitystä elämään. Marilyn harhailee Summer Bayssa ja ahdistuu, kun kaikki näyttää oudolta. Kaikki yrittävät kuitenkin auttaa häntä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 61
Muistinmenetys
Kausi 27, 61/67. John turhautuu, kun Marilyn ei millään tunnu muistavan häntä eikä mitään viime vuosien tapahtumia. Josh yrittää kertoa Evielle, millainen Tank on, mutta Evie ei halua kuunnella. Roo ja James valmistelevat muuttoa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 60
Herääminen
Kausi 27, 60/67. Charlotte ajautuu syvemmälle valheiden verkkoon. John odottaa innolla Marilynin herättämistä koomasta. Kat ymmärtää viimein, mikä häntä on vaivannut ja päättää puhua Naten kanssa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 59
Haudattu salaisuus
Kausi 27, 59/67. Charlotte yrittää kirjaimellisesti haudata salaisuutensa maan alle, mutta lisää peiteltävää ilmenee. Hunter palaa kotiin ja on päättänyt parantaa tapansa. Phoeben pitäisi tehdä vaikea päätös, mutta hän ei saa kerrottua Kylelle ja Ashille. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 58
Jäähyväiset
Kausi 27, 58/67. Phoebe saa yllättäviä tietoja raskaudestaan, ja Denny hyvästelee Summer Bayn väkeä. Nate yrittää puhua järkeä Katille, joka on lähtenyt humalassa töihin. Ash ja Kyle tuntuvat päässeen yhteisymmärrykseen. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 57
Läksiäiset
Kausi 27, 57/67. Tytöt viettävät Dennyn läksiäisiä, mutta Kat on huonolla tuulella saatuaan tietää Rickystä ja Natesta. Kyle ja Ash kokeilevat, miten lapsen hoitaminen sujuu yhdessä. Phoebe on huolissaan voinnistaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 56
Juorukello
Kausi 27, 56/67. Hannah paljastaa Naten salaisuuden Chrisille, joka ei millään malta pitää suutaan kiinni. Josh järkyttyy huomatessaan, kenet Evie tapaa. Kat ja Ricky huomaavat ystävystyvänsä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 55
Sähköisku
Kausi 27, 55/67. John on huolesta suunniltaan, kun Marilyn on sairaalassa, eikä hänen tilastaan ole tietoa. Charlotte yrittää kaikin tavoin jälleen suojella Hunteria, joka haluaisi ottaa vastuun teostaan. Eviellä on yllättävä kohtaaminen rannalla. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 54
Taistelua
Kausi 27, 54/67. Marilyn on luopunut toivosta sijaisvanhemmuuden suhteen, mutta John on päättänyt vielä taistella. Hunterin tunteenpurkaukset aiheuttavat harmaita hiuksia Zacille ja Leahille. Ash on vakuuttunut, että Kyle haluaa Phoeben takaisin. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 53
Odotettu tieto
Kausi 27, 53/67. Phoebe, Ash ja Kyle saavat viimein tietää, kumpi on lapsen isä. Marilyn ja John valmistautuvat lastensuojelun työntekijän tapaamiseen jännityksellä. Hannah alkaa miettiä tulevaisuudensuunnitelmiaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 52
Salasuhde
Kausi 27, 52/67. Chris ei sulata sitä, että Hannah ei halua kertoa heidän suhteestaan kellekään. Ash pääsee pois sairaalasta, mutta Kylen ja Ashin riitely aiheuttaa Phoebelle ongelmia. Andy miettii, kertoisiko Ashille totuuden Hunterista. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.