Bonnie yrittää sopeutua arkeen ilman tytärtään tämän lähdettyä opiskelemaan. Ystävistä tulee entistä tärkeämpiä, ja yhdessä heidän kanssaan puidaan elämän solmuja ja tuetaan toinen toistaan raittiudessa. Kahdeksas tuotantokausi.
Kategoria
Viihde ja komedia, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Huomenna klo 08:00
Jakso 16
Scooby-Doo ja jauhelihapihvit
Kausi 8, 16/18. Jill törmää pankissa Andyyn, ja juttu alkaa luistaa, kunnes he joutuvat keskelle pankkiryöstöä. Bonnie on käärmeissään, koska uskoo, että Adam ei tykkää suutelemisesta. Amerikkalainen komediasarja.
Jakso 15
Vinyylilattia ja piirretty karhu
Kausi 8, 15/18. Tammyn ja Bonnien remontointiyritys saa hyvän keikan, mutta Tammy ei kestä sitä, että Bonnie liioittelee firman kokemusta asiakkaille. Jill aloittaa sokerilakon päästäkseen riippuvuudestaan. Amerikkalainen komediasarja.
Jakso 14
Endorfiineja ja peppuhikeä
Kausi 8, 14/18. Tammyn remonttibisneksellä menee hyvin ja hän päätyy ostamaan uuden lava-auton. Bonnie huomaa olevansa kateellinen Tammyn menestyksestä. Amerikkalainen komediasarja.
Jakso 13
Klondike-5 ja salaperhe
Kausi 8, 13/18. Adam tahtoo sovittaa vanhoja syntejään ja alkaa käydä läpi listaa ihmisistä, joita on loukannut. Tammy haluaa sovittaa myös vanhat syntinsä ja palaa ravintolaan, jonka aikoinaan ryösti. Amerikkalainen komediasarja.
19h jäljellä
Jakso 12
Pikkutanssija ja äkkipiknik
Kausi 8, 12/18. Adam huomaa strippiklubin tienvarsimainoksen, jossa komeilee vanha kuva Christystä. Bonnie tahtoo ottaa ohjat omiin käsiinsä ja hankkiutua eroon mainoksesta. Amerikkalainen komediasarja.