RAW

RAW

World Wrestling Entertainmentin, eli WWE:n tuottamat showpainitapahtumat ja niistä koostetut tv-lähetykset ovat taattua ryminäviihdettä koko perheelle. Etenkin kotimaassaan Yhdysvalloissa supersuosittu showpaini palaa nyt Suomeen kahden ohjelman, RAW'n ja SmackDownin muodossa.
Kategoria
Urheilu, Ulkomaiset
Vuosi
2021
RAW, Jakso 43: RAW
Tulossa klo 21:30
Jakso 43
RAW
Becky Lynch ja hänen ykköshaastajansa Doudrop kohtaavat joukkueottelussa Bianca Belairin ja Liv Morganin. Alpha Academy järjestää valmistujaisseremonian Otisille, mutta Riddlellä on omat suunnitelmansa. Maryse kutsuu Beth Phoenixin kehään juttelemaan, mutta onko hänellä puhtaat jauhot pussissaan? Illan pääottelussa Bobby Lashley ottaa mittaa Seth Rollinsista. Amerikkalainen showpainiohjelma.
RAW, Jakso 42: RAW
Jakso 42
RAW
Tuore WWE:n mestari Brock Lesnar kohtaa ensimmäistä kertaa kasvotusten uuden ykköshaastajansa Bobby Lashleyn. RK-Bro puolustaa joukkuemestaruutta Alpha Academya vastaan. Edge ja Beth Phoenix tekevät selväksi Mizille ja Maryselle, mikä heitä odottaa Royal Rumblessa. Illan pääottelussa haetaan uutta haastajaa Raw'n naisten mestarille Becky Lynchille. Amerikkalainen showpainiohjelma.
RAW, Jakso 41: RAW
21h jäljellä
Jakso 41
RAW
Day 1 on jäänyt taakse, ja WWE:n mestarille haetaan ykköshaastajaa huikeassa Fatal 4-Way -ottelussa. Tämän lisäksi Damian Priest puolustaa USA:n mestaruutta Dolph Ziggleriä vastaan, Omos kohtaa entisen mentorinsa AJ Stylesin ja Miz vaimoineen saa erikoisen haasteen. Amerikkalainen showpainiohjelma.