Home and Away

Home and Away

Summer Bayssa Australian rannikolla aurinko paistaa ja meri kimmeltää. Elämä ei silti ole silkkaa auvoa, sillä välillä rakkaus muuttuu petokseksi ja suru syrjäyttää onnen. Australialainen draamasarja.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2016
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Home and Away, Jakso 193: Sekavia suhteita
Huomenna klo 22:00
Jakso 193
Sekavia suhteita
Evie pohtii, mitä tehdä lähennyttyään Masonin kanssa. Nate haluaa selvittää asioita Torin kanssa, mutta Torilla on epäluulonsa Naten suhteen. Leah ei halua ajatella itseään isoäitinä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 192: Tosiystävät
Tulossa klo 22:00
Jakso 192
Tosiystävät
Matt ja Mason yrittävät saada Evien lopettamaan jatkuvan juhlimisen. Ash sanoo McCarthylle suorat sanat Katin puolesta. Chris uskoo, että Brody on varastanut hänen reseptinsä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 191: Taistelu aikaa vastaan
Jakso 191
Taistelu aikaa vastaan
Justin yrittää epätoivoisesti löytää Phoeben kanssa kirjaa, jota Spike häneltä vaatii. Kat jännittää työhaastatteluaan, ja Chris suree asiakaskatoa Brodyn takia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 190: Naistenmies
Jakso 190
Naistenmies
Chris on päättänyt auttaa Natea Torin suhteen, mutta lopputulos ei vaikuta hyvältä. Irene huomaa, että Tabitha yrittää vaikuttaa Oliviaan. Brody ei ilahdu Phoeben ja Justinin lähentyneistä väleistä. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 189: Ylisuojeleva ystävä
Jakso 189
Ylisuojeleva ystävä
Phoeben on vaikea myöntää pitävänsä Justinin seurasta. Tori ja Duncan käyvät treffeillä, ja Nate pelkää tilaisuutensa menneen. Tabitha yrittää sotkea Olivian ja Hunterin välit. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 188: Muutosahdistusta
Jakso 188
Muutosahdistusta
Kat ahdistuu syvästi irtisanoutumisestaan, ja Nate yrittää auttaa, mutta Ash ei halua totuuden tulevan ilmi. Alf ja Duncan tulevat jo hyvin toimeen keskenään, mutta uusi riidanaihe odottaa nurkan takana. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 187: Pysyviä päätöksiä
Jakso 187
Pysyviä päätöksiä
Jordan tekee päätöksen isänsä suhteen. Ash yrittää saada Katin kumoamaan tekonsa, mutta mikään ei tunnu auttavan. Evien juhliminen kostautuu, ja Brody varoittaa Masonia uudesta parisuhteesta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 186: Suoraselkäisyyttä
Jakso 186
Suoraselkäisyyttä
Kat ei halua enää pysyä hiljaa korjaamon rahoista, ja Ash yrittää saada hänet muuttamaan mielensä. Evie lähtee juhlimaan Mattin ja Masonin kanssa, mutta juhlatunnelmaa löytyy liikaakin. Jordan on varma, että hänen isänsä on murron takana. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 185: Kiusallisia tilanteita
Jakso 185
Kiusallisia tilanteita
Mason välttelee Evietä kiusallisen suuteluyrityksen jälkeen. Leah pelkää Zacin kyllästyneen häneen. Irene antaa Billielle yllättävän lahjan, jota VJ:kin ihmettelee. Tabitha suhtautuu suojelevasti Oliviaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 184: Yökoulu
Jakso 184
Yökoulu
Jordanin isän ilmestyminen saa Marilynin ja Johnin hermoilemaan. Evie stressaa yökoulua mutta saa Masonista innokkaan avustajan. Olivia saa uuden ystävän, ja Duncan haluaa selvittää asiat isänsä kanssa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 183: Uusia valheita
Jakso 183
Uusia valheita
Alf ei halua olla missään tekemisissä Duncanin kanssa, joka on tullut tapaamaan häntä. Kat alkaa epäillä Justinin rahojen alkuperää ja painostaa Ashia kertomaan totuuden. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 182: Rehellisyyden nimissä
Jakso 182
Rehellisyyden nimissä
Ash on pahoissa vaikeuksissa korjaamonsa kanssa. Phoebe yrittää pakottaa Morganit sopimaan riitansa, ja samaan aikaan Justin tekee omat ratkaisunsa. Chris antaa Natelle parisuhdeneuvoja, ja Alf saa yllätysvieraan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 181: Kompromisseja
Jakso 181
Kompromisseja
Billie aikoo kertoa VJ:lle totuuden lapsestaan ja lähteä. Leah ja Zac yrittävät kuitenkin saada heidät palaamaan yhteen. Nate viettää vapaapäivää Torin kanssa valehdeltuaan Danikalle. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 180: Aikuismaisia tekoja
Jakso 180
Aikuismaisia tekoja
John ja Marilyn ovat toivottomia Jordanin suhteen. VJ turhautuu, kun häntä kohdellaan kuin lasta, ja tekee sitten yllättävän päätöksen. Alf pohtii, mitä tehdä Duncanin kanssa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 179: Hämäräpuuhia
Jakso 179
Hämäräpuuhia
Ash pelkää Katin saavan tietää totuuden korjaamosta. Marilyn ja John eivät tiedä, miten toimia Jordanin kanssa. Evie saa yllättäviä uutisia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Home and Away, Jakso 178: Perheriitoja
Jakso 178
Perheriitoja
Tori, Mason ja Justin ovat huolissaan Brodysta. Samaan aikaan Justinin valehtelu aiheuttaa kitkaa sisarusten välille. Ash on huolissaan korjaamon taloustilanteesta Andyn lähdön aiheuttamien ongelmien takia. Alf suuttuu Roolle asioihin puuttumisesta. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.