Kuusiosainen dokumenttisarja kaikille luksusautojen ystäville ja tekniikasta kiinnostuneille! Dream Cars -sarjassa tutustutaan miten superautot, kuten Lamborghini Huracan EVO, Aston Martin V8 Vantage tai Bentley Continental GT W12 valmistetaan. Saksa 2019.
Kategoria
Dokumentit, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Jakso 6
Rimac
Kausi 1, 6/6. Nopeimmat sähköautot tulevat Kroatiasta. Rimac Automobilin tehdas sijaitsee Zagrebin liepeillä ja tuottaa huipputeknologiaa maailman superurheiluautoihin. Valmistajan uusin hanke on prototyyppi Rimac C Two, täyssähköinen hyperauto, jonka neljä moottoria tuottavat yhteensä 1 914 hevosvoimaa, ja joka kiihtyy nollasta sataan alle kahdessa sekunnissa. Saksalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan eri luksusautoihin ja niiden valmistukseen.
Jakso 5
Porsche
Kausi 1, 5/6. Saksalainen luksusautomerkki Porsche on ajan hermolla lanseeratessaan Porsche Taycan Turbo S -sähköautonsa. Mittavan kilparatakokemuksen ja neljän vuoden kehitystyön tuloksena on täydellisyyttä hipova, aerodynaaminen ja taatusti joukosta erottuva sähköinen superauto. Saksalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan eri luksusautoihin ja niiden valmistukseen.
Jakso 4
Bentley
Kausi 1, 4/6. Englannin kuningasperheenkin suosima Bentley panostaa paitsi laatuun ja luksukseen, myös suorituskykyyn. Perinteikkään automerkin ylellinen Bentley Continental GT yhdistää muun muassa tyylikkään puuverhoilun tehokkaaseen W12-moottoriin, jolla pärjää kilparadoillakin. Korkeat kriteerit täyttävät superautot syntyvät Bentleyn omalla tehtaalla Isossa-Britanniassa. Saksalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan eri luksusautoihin ja niiden valmistukseen.
Jakso 3
Bugatti
Kausi 1, 3/6. Ranskalainen luksusautomerkki teki mahdottomasta totta: Bugatti Chiron on hyperauto, jonka konepellin alta löytyy W16-moottori ja 1 500 hevosvoimaa. Jaksossa pääsemme seuraamaan, kuinka tämä automaailman taideteos valmistuu käsityönä Bugatin studiolla Molsheimissa Ranskassa. Saksalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan eri luksusautoihin ja niiden valmistukseen.
Jakso 2
Aston Martin
Saksalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan eri luksusautoihin ja niiden valmistukseen.
Jakso 1
Lamborghini
Kausi 1, 1/6. Jo moottoriäänistään tunnistettava Lamborghini on automerkki vailla vertaa. Legendaarisen auton osat valmistetaan käsityönä Sant'Agata Bolognesessa Italiassa, ja samalla tuotantolinjalla syntyvät niin katu- kuin rata-autotkin. Seuraamme Huracan Evo -mallin valmistusta tehtaalla ja näemme, kuinka GT3-versio kisaa palkintosijoista Nurburgringin Nordschleife-radalla. Saksalaisessa dokumenttisarjassa tutustutaan eri luksusautoihin ja niiden valmistukseen.