Labor of Love

Labor of Love

Labor of Love on Sinkkuelämää-tähti Kristin Davisin juontama ohjelma, jossa 15 miestä osallistuu erilaisiin tehtäviin, joissa testataan heidän vanhemmuustaitojaan sekä sosiaalisia kykyjään. Miehet yrittävät valloittaa ohjelman sinkkuneidon, ex-Bachelorette Kristy Katzmannin sydämen. Lopulta Kristy päättää, olisiko joku miehistä sellainen, kenen kanssa voisi perustaa perheen. Kristyn huomiosta ovat kisaamassa muun muassa entinen showpainija Matt Kaye ja Selviytyjissä kisannut anestesialääkäri Marcus Lehman.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Labor of Love, Jakso 8: Olet puolisoni nyt
Jakso 8
Olet puolisoni nyt
Kausi 1, 8/8. Jäljellä on enää kaksi miestä, ja Kristyn pitää päättää, kumman kanssa hän tahtoo perustaa perheen. Viimeinen valinta tehdään, kun miehet ovat ensin saaneet tavata Kristyn perheen. Amerikkalainen deittiohjelma.
Labor of Love, Jakso 7: Minun kaupunkini
Jakso 7
Minun kaupunkini
Kausi 1, 7/8. Kolme jäljellä olevaa miestä esittelee Kristylle kotikaupunkinsa. Kristy pääsee tutustumaan kaupunkeihin ja miesten läheisiin ystäviin. Yhdessä asunnossa olisi äitihahmokin valmiina odottamassa. Amerikkalainen deittiohjelma.
Labor of Love, Jakso 6: Minä suojelen sinua kaikelta
Jakso 6
Minä suojelen sinua kaikelta
Kausi 1, 6/8. Miesten hoivavietti joutuu koetukselle, kun he heräävät vauvan itkuun ja pääsevät huolehtimaan aidon tuntuisista vauvanukeista. Marcus jatkaa hellyyden jakamista myös kissanpentujen kanssa. Amerikkalainen deittiohjelma.
Labor of Love, Jakso 5: Pyhä toimitus
Jakso 5
Pyhä toimitus
Kausi 1, 5/8. Miehet panevat kaiken peliin ja pääsevät kokemaan itse, miltä synnytyskivut oikeasti tuntevat. Marcus kaivaa kitaran esiin ja luikauttaa rakkauslaulun. Treffeille Kristyn kanssa pääsevät Trent ja Kyle. Amerikkalainen deittiohjelma.
Labor of Love, Jakso 4: Älkää unohtako toisianne
Jakso 4
Älkää unohtako toisianne
Kausi 1, 4/8. Miesten välinen tunnelma talossa kiristyy, ja Alan ja Keith ottavat yhteen. Treffeillä Alan keskittyy lähinnä miesten välisiin suhteisiin, ja Gary keskittyy kaitsemaan naapuruston lapsikatrasta. Amerikkalainen deittiohjelma.
Labor of Love, Jakso 3: Tähtityttö
Jakso 3
Tähtityttö
Kausi 1, 3/8. Todellisuus alkaa valjeta miehille, jotka tajuavat, että muutkin kisaavat Kristyn huomiosta. Ennen treffivalintoja miehet joutuvat älykkyys- ja soveltuvuuskokeisiin. Amerikkalainen deittiohjelma.
Labor of Love, Jakso 2: Lähtisitkö
Jakso 2
Lähtisitkö
Kausi 1, 2/8. Kristy pyytää kaksi miestä treffeilleen, mutta sitä ennen koko porukka pääsee järvelle näyttämään kyntensä erämiehinä ja karhunkaatajina. Karhujen lisäksi kohdataan myös vasikka. Amerikkalainen deittiohjelma.
Labor of Love, Jakso 1: Hän
Jakso 1
Hän
Kausi 1, 1/8. Viisitoista isäksi haluavaa miestä tapaa 41-vuotiaan Kristyn, joka etsii kumppania, jonka kanssa voisi perustaa perheen. Kristy yrittää löytää miesten joukosta itselleen sopivan kumppanin. Amerikkalainen deittiohjelma.