Tanssikupla

Tanssikupla

Tanssikupla johdattaa rakastetun TTK:n kulisseihin ennennäkemättömällä tavalla: keskelle suorien lähetysten kuhinaa, tanssitreeneihin sekä seuraamaan tähtiparien arkea. Vai onko elämää tanssisalien ulkopuolella? Tämän vuoden tähtiparit ovat Kari Kanala, Waltteri Torikka, Viivi Huuska, Ernest Lawson, Kristo Salminen, Sita Salminen, Jenni Poikelus, Elina Gustafsson, Aki Riihilahti, Mikael Gabriel, Kiti Kokkonen ja Krista Siegfrids.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2022
Katsottavissa ulkomailla
Uusi jakso maanantaisin ja perjantaisin klo 18:00
Tanssikupla, Jakso 15: Parinvaihtoilta
Jakso 15
Parinvaihtoilta
Jännittävä parinvaihtoviikko huipentui sunnuntaina upeisiin same sex -tansseihin ja tuomarit intoutuivatkin antamaan jälleen kymppejä tanssijoille. Mutta miten iltaa jännitettiin kulisseissa? Katso!
Tanssikupla, Jakso 14: Parinvaihtoviikko
Jakso 14
Parinvaihtoviikko
Kausi 1, 14/27. Parinvaihtoviikko täytti tähtiparit energialla ja sen on aistinut treeniksellä. Miten uusilla pareilla menee yhteen ja kuinka tanssit ovat sujuneet?
Tanssikupla, Jakso 13: Tarinoiden ilta
Jakso 13
Tarinoiden ilta
Sunnuntain livessä tanssittiin tähtioppilaiden omien tarinoiden inspiroimina ja tunteiden kirjo oli laaja. Illan päätteeksi Viivi ja Matti joutuivat jättämään parketin ja loput parit sekoitettiin!
Tanssikupla, Jakso 12: Matokilpailu
Jakso 12
Matokilpailu
Kausi 1, 12/27. Tällä viikolla tähtiparit ovat valmistelleet omia tarinoitaan tanssin muotoon sunnuntain liveä varten. Mutta kenellä on enemmän matoja tanssissaan ja mikä tämä mato on?
Tanssikupla, Jakso 11: Kaatumisesta kymppiriviin
Jakso 11
Kaatumisesta kymppiriviin
Vakiotanssit toivat sunnuntain kulisseihin draamankaarta kaatumisen ja kymppirivin muodossa. Ja jälleen yksi pari joutui jättämään hyvästit haikein, mutta kiitollisin tunnelmin.
Tanssikupla, Jakso 10: Vallaton vakioviikko
Jakso 10
Vallaton vakioviikko
Vakkariviikko lähti käyntiin väsyneissä, mutta hervottomissa tunnelmissa ja osa oppilaista yllättyi pitäessään vakiotansseista. Mutta kuinka paketit saadaan kasaan ennen sunnuntain liveä?
Tanssikupla, Jakso 9: Lattarikymppejä
Jakso 9
Lattarikymppejä
Kuuman lattari-illan vaihtelevat pistepotit herättivät monelaisia tunteita ja sunnuntain tunnelma oli sen mukaista. Tällä kertaa Kristo ja Saana joutuivat jättämään kisan kesken, mutta minkälaisin fiiliksin?
Tanssikupla, Jakso 8: Lattari-imagoa etsimässä
Jakso 8
Lattari-imagoa etsimässä
Treeniksellä on ollut täysi vipinä päällä, sillä sunnuntaina tanssitaan pelkästään lattareita! Miten oppilaat pääsevät menoon mukaan ja miksi Viivi ei saa olla Playboy-pupu?
Tanssikupla, Jakso 7: Shokkipudotus
Jakso 7
Shokkipudotus
Sunnuntainen live lähti käyntiin iloisissa merkeissä ikonien tahdissa, mutta tunnelma jähmettyy kun yksi pari joutuu jättämään kokemuksen kesken.
Tanssikupla, Jakso 6: Ikonien inspiroimina
Jakso 6
Ikonien inspiroimina
Sunnuntaina tanssitaan ikonien innoittamina ja sen on huomannut treenisaleissa! Mitkä ikonit tanssijat ovat valinneet ja miksi?
Tanssikupla, Jakso 5: Ensimmäinen pudotus
Jakso 5
Ensimmäinen pudotus
Tämäkin on kilpailua ja matka jatkuu ilman yhtä tähtiparia. Toinen live tarjoili uskomattomia esityksiä ja tästä kisa vain kovenee!
Tanssikupla, Jakso 4: Mikä! Shokkivarvas?
Jakso 4
Mikä! Shokkivarvas?
Vauhti kiihtyy ja ensimmäisen liven jälkeen ei levätä, vaan mennään heti kohti uutta tanssia. Onko Kitin shokkivarvas oikea vamma ja miten se saadaan kuntoon?
Tanssikupla, Jakso 3: Totuuden hetki
Jakso 3
Totuuden hetki
Kausi 1, 3/27. Livelähetyksen kulisseissa jännitys oli maksimissaan ensimmäisenä sunnuntaina. Mitä tähtiparit olivat mieltä suorituksistaan ja miten treenit jatkuvat tästä?
Tanssikupla, Jakso 2: Kohti H-hetkeä
Jakso 2
Kohti H-hetkeä
Kausi 1, 2/27. Tähtioppilaat ovat harjoitelleet kiivaasti ja ensimmäinen suora lähetys on käsillä. Mitä kilpailijat ovat saaneet aikaiseksi ja mitä reaktioita tanssijärjestys aiheuttaa kilpailijoissa?
Tanssikupla, Jakso 1: Tervetuloa tanssisalille
Jakso 1
Tervetuloa tanssisalille
Kausi 1, 1/27. Tästä se kaikki alkaa! Tähtioppilaat saapuvat ensimmäisiin harjoituksiin intoa ja tarmoa täynnä. Mutta kuka onkaan myöhässä ensimmäisenä treenipäivänä ja kuka hurmaantuu ompelimossa?