Maajussille morsian

Maajussille morsian

Maajussille morsiamen 14. kaudella rakkautta on etsimässä maajusseja ja maajussittaria. Heidän kanssaan päästään tutustumaan monipuolisesti maaseudun yrittäjyyteen. Mukana on niin perinteikkäitä viljatilallisia kuin myös ravintolan pitäjää ja hevosyrittäjää. Ikähaarukaltaan maajussit ovat 20-50-vuotiaita ja he asuvat eri puolilla Suomea aina Kuopiosta Vihtiin ja itäisestä Lemistä Länsi-Suomen Kauvatsaan. Toiset heistä etsivät rakkautta ensimmäistä kertaa ja toiset taas toivovat löytävänsä vielä kerran ihmisen, jonka kanssa voisi loppuelämän kulkea rinnakkain. Kaikkia maajusseja kuitenkin yhdistää kiintymys luontoon ja maaseutuun ja mikä tärkeintä - jokainen heistä on valmis kohtaamaan elämänsä rakkauden! Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2019-2021
Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?, Jakso 14: Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?
Jakso 14
Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?
Kausi 14, 14/14. Maajussille morsiamen toisessa extra-jaksossa tavataan muun muassa legendaarinen Sika-Harri sarjan ensimmäiseltä kaudelta ja myös maailman jussi Roy, joka on muuttanut Suomeen.
Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?, Jakso 13: Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?
Jakso 13
Maajussille morsian - mitä heille kuuluu nyt?
Kausi 14, 13/14. Maajussille morsiamen 14. kausi päättyy kahteen extra-jaksoon, joissa tavataan jusseja menneiltä kausilta. Mitä kuuluu esimerkiksi Paavon ja Ellin myrskyisästi alkaneelle rakkaustarinalle?
Maajussille morsian, Jakso 12: Mitä kuuluu kesän jälkeen?
Jakso 12
Mitä kuuluu kesän jälkeen?
Kausi 14, 12/14. Mitä kuuluu kesän jälkeen? Maajussit kokoontuvat vielä kerran Naantaliin tapaamaan Vappu Pimiää ja kertaamaan, miten kevät ja kesä on mennyt ja onko rakkaus löytänyt maatiloille.
Maajussille morsian, Jakso 11: Yhteinen kesä?
Jakso 11
Yhteinen kesä?
Kausi 14, 11/14. Farmiviikot ovat ohi ja on aika päättää, kenen kanssa yhteistä matkaa voisi jatkaa. Stiinan mieli on kysymyksiä täynnä aikaisemman paljastuksen jälkeen. Riittääkö ihastus yhteiseen alkuun?
Maajussille morsian, Jakso 10: Kolmas treffipäivä
Jakso 10
Kolmas treffipäivä
Kausi 14, 10/14. Matin treffit meinaa jäädä lyhyeen, kun päivän suunnitelmat eivät olekaan naisen mieleen. Kallen kolmannet treffit sujuvat toiveiden mukaan, ellei jopa paremmin.
Maajussille morsian, Jakso 9: Toinen treffipäivä
Jakso 9
Toinen treffipäivä
Kausi 14, 9/14. Tuoko toinen treffipäivä farmeille toivottua romantiikkaa? Matti laitetaan jälleen koville, mikä sopii herran luonteeseen. Stiinan treffipäivä sujuu ihan täydellisesti.
Maajussille morsian, Jakso 8: Ensimmäinen treffipäivä
Jakso 8
Ensimmäinen treffipäivä
Kausi 14, 8/14. Maajussit jättävät maatilojensa työt uusille apukäsille ja suuntaavat itse ensimmäisille treffeille. Pientä ihastustakin taitaa olla ilmassa, vai jäädäänkö kaveriasteelle?
Maajussille morsian, Jakso 7: Farmielämää
Jakso 7
Farmielämää
Kausi 14, 7/14. Puolisoehdokkaat ympäri Suomen pakkaavat laukkunsa ja unelmansa rakkaudesta matkatakseen maajussien luo farmiviikoille.
Maajussille morsian, Jakso 6: Kutsut farmeille
Jakso 6
Kutsut farmeille
Kausi 14, 6/14. Maajussit saavat Naantalin treffiurakan maaliin ja on aika päättää, ketkä kolme kutsutaan farmille tutustumaan maaseudun elämään, ja työhön.
Maajussille morsian, Jakso 5: Ryhmätreffit
Jakso 5
Ryhmätreffit
Kausi 14, 5/14. Vauhdikkaat ryhmätreffit käynnistyvät. Kukin maajussi vie neljä ehdokasta valitsemansa toiminnan pariin. Syttyykö kipinä tanssin pyörteissä tai paintball-radalla?
Maajussille morsian, Jakso 4: Pikatreffit
Jakso 4
Pikatreffit
Kausi 14, 4/14. Pikatreffiurakka alkaa ja maajussit pääsevät juttelemaan kunkin puolisoehdokkaan kanssa kaksin, vaikkakin vain viiden minuutin ajan. Joskus sekin on pitkä aika.
Maajussille morsian, Jakso 3: Kohti pikatreffejä
Jakso 3
Kohti pikatreffejä
Kausi 14, 3/14. Maajussit syventyvät kirjeisiinsä ystävien avustuksella ja valitsevat, ketkä saavat kutsun pikatreffeille. Jännitys tiivistyy, kun maajussit kohtaavat ehdokkaat ensimmäistä kertaa.
Maajussille morsian, Jakso 2: Kirjeitä maajusseille
Jakso 2
Kirjeitä maajusseille
Kausi 14, 2/14. Kaikki kahdeksan maajussia kokoontuu yhteen vastaanottamaan kirjeet, jotka Amorin lähettiläänä toimiva Vappu Pimiä heille toimittaa. Syttyykö ihastus jo ensi riveiltä?
Maajussille morsian, Jakso 1: Maajussille morsian
Jakso 1
Maajussille morsian
Maajussille morsiamen uusi kausi avataan esittelyjaksolla, jossa tapaamme Vappu Pimiän johdolla kahdeksan iältään 20-50-vuotiasta maaseudun miestä ja naista valmiina rakkaudelle.