Kauniit ja rohkeat

Yli 30-vuotias, kaikkien aikojen saippuasarja sijoittuu Los Angelesin muotimaailmaan.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 00.01
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8608: Säännöt selviksi
Huomenna klo 22:01
Jakso 8608
Säännöt selviksi
Quinn kertoo tilanteestaan Shaunalle. Brooken ja Katien huoli Ericistä kasvaa, ja sisarukset päätyvät jälleen pohtimaan Ericin tilannetta. Eric kohtaa Carterin edellisillan tapahtumien jälkeen ja tekee miehelle selväksi, ettei aio kuitenkaan luopua vaimostaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8607: Yksinäinen legenda
Tulossa klo 22:01
Jakso 8607
Yksinäinen legenda
Eric viettää iltaa yksin ja joutuu puolustelemaan valintojaan Katielle. Quinn ja Carter kaipaavat yhä toisiaan eivätkä voi vastustaa tunteitaan. Steffy ja Finn puolestaan ovat tyytyväisiä elämäänsä ja pääsevät viettämään kahdenkeskistä aikaa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8606: Tämä ilta on teidän
Jakso 8606
Tämä ilta on teidän
Quinn saapuu Carterin luo toimittaakseen Ericin lähettämän viestin. Paris haluaa olla Finnin tukena ja kannustaa tätä ottamaan omat tunteet huomioon. Ridge ja Brooke löytävät Ericin yksin kotoa ja huolestuvat entisestään tämän tilanteesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8605: Miksi vaikenet, Eric?
Jakso 8605
Miksi vaikenet, Eric?
Ridge ja Brooke eivät ymmärrä, mikä Ericiä vaivaa, ja painostavat tätä avautumaan ongelmistaan. Wyatt yllättää Quinnin ja Carterin keskustelemassa vaikeasta tilanteesta. Paris puolestaan keskeyttää Steffyn ja Finnin herkän hetken. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8604: Puhu minulle, isä
Jakso 8604
Puhu minulle, isä
Eric suhtautuu tulevaisuuteen realistisesti ja toivoo, että Quinn vielä harkitsee hänen ehdotustaan. Quinn vaikuttaa päättäväiseltä, mutta päätyy silti puhumaan tilanteesta Carterin kanssa. Steffy ja Finn viettävät yhteistä aikaa Hopen ja Liamin kanssa. Ridge huomaa, että jokin painaa Ericin mieltä ja pyytää tätä avautumaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8603: Huolestuneet sisarukset
Jakso 8603
Huolestuneet sisarukset
Quinn ja Carter pohtivat Ericin yllättävää ehdotusta. Brooke, Donna ja Katie ovat huolissaan Ericin tilanteesta ja siitä, kuinka paljon mies joutuu venymään Quinnin takia. Brooke päättää ottaa asian puheeksi Ericin kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8602: Ericin valinta
Jakso 8602
Ericin valinta
Eric tuskailee tilannettaan ja esittää illan päätteeksi Quinnille ja Carterille yllättävän ehdotuksen. Donna päätyy muistelemaan yhteistä aikaansa Ericin kanssa ja tunnustaa sisarilleen kaipaavansa Ericiä. Myös Liam ja Wyatt spekuloivat Ericin ja Quinnin suhdetta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8601: Valitse äitisi tai vaimosi, Finn
Jakso 8601
Valitse äitisi tai vaimosi, Finn
Steffy ja Sheila kilpailevat Finneganin sydämestä. Äidin ja pojan välillä on rikkomaton biologinen side - voiko vaimoksi valittu nainen koskaan todella mennä äidin edelle? Eric tyytyy seksittömään elämäänsä erektiohäiriön varjossa, mutta hän pitää huolen, että Quinnin ei tarvitse tehdä samoin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8600: Steffy, sukunsa raivotar
Jakso 8600
Steffy, sukunsa raivotar
Forresterit kerääntyvät keksimään strategiaa Sheilan pään menoksi, mutta se saattaa olla jo myöhäistä. Sheila on vakuuttunut, että Finn haluaa pitää hänet lähellään. Paris todistaa Finnille, että pysyy tämän tukena tuli mitä tuli. Steffy sen sijaan on raivoissaan nähtyään miehensä Sheilalle lähettämän sydänviestin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8599: Finn, täydellinen mies
Jakso 8599
Finn, täydellinen mies
Steffy yrittää saada Finneganin lähtemään sairaalasta, mutta Finn ei voi hylätä sairasta äitiään. Zende huomaa jäävänsä lehdelle soittelemaan, kun Paris unelmoi ihastuksestaan. Parisin mielestä Steffy kohtelee miestään huonosti ja hänen pitäisi tajuta, miten onnekas on saatuaan niin täydellisen puolison. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8598: Pysyn rinnallasi, äiti
Jakso 8598
Pysyn rinnallasi, äiti
Forresterit kuulevat Sheilan sairauskohtauksesta, mutta huolestuvat Sheilan sijaan Finneganista, joka on alkanut kutsua Sheilaa äidikseen. Paris antaa Zendelle parannusehdotuksia tämän muotiluomuksista. Työn ohessa hän ylistää Finnegania niin vuolaasti, että Zenden epäilykset heräävät. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8597: Äärilaidasta toiseen
Jakso 8597
Äärilaidasta toiseen
Sheila saa yllättäen sairaskohtauksen juuri, kun Finn on osoittanut hänelle ovea ja kieltäytynyt kutsumasta häntä äidiksi. Eric salakuuntelee Shaunan ja Quinnin keskustelua erektiohäiriöstään. Onko Quinn todella valmis elämään selibaatissa lopetettuaan juuri kiihkeän suhteen Carterin kanssa? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8596: Sheila, myöhäisherännäinen karhuemo
Jakso 8596
Sheila, myöhäisherännäinen karhuemo
Brooke ja Ridge painostavat Ericiä harkitsemaan avioeroa uudelleen. He eivät voi sietää sitä, että Quinn on palannut kartanolle. Sheila päättelee, että Steffy on ainoa asia, joka seisoo hänen ja Finnin välissä, eikä hän aio tyytyä hiljaa kohtaloonsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8595: Onnelan intiimit ongelmat
Jakso 8595
Onnelan intiimit ongelmat
Carter tunnustaa rakkautensa Quinnille, vaikka tämä palasi jo miehensä luokse. Avio-onni ei kuitenkaan pääse kukoistamaan Ericin intiimiongelmien vuoksi ja Quinn saattaa alkaa katua hätiköityä päätöstään. Paris ja Finn kohtaavat hikisissä tunnelmissa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8594: Avioliitto veitsen terällä
Jakso 8594
Avioliitto veitsen terällä
Paris kertoo Zendelle olevansa huolistaan Steffyn ja Finnin avioliitosta. Heidän vieraanaan hän näkee aitiopaikalta, mitä suhteessa tapahtuu. Finn anelee Steffyltä anteeksi, mutta Sheilan näkeminen sai tämän arvioimaan asioita uudelleen. Quinn palaa Forresterille ja jää heti suljettujen ovien taakse Carterin kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8593: Epätoivoiset aviomiehet
Jakso 8593
Epätoivoiset aviomiehet
Finn joutui ulkoruokintaan päästettyään äitinsä tapaamaan lastaan. Hän ei kuitenkaan joudu kärsimään yksin, sillä Paris ilmestyy pian lohduttamaan. Quinn yrittää auttaa erektiohäiriöstä kärsivää Ericiä, mutta tämä ei ole vastaanottavaisella tuulella. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.