Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista torstaihin klo 18.25
Siirry C Moreen tästä
Katso ilman mainoksia C Moressa
Katso ilman mainoksia C Moressa
Huomenna klo 15:25
Jakso 8743
Vapaus koittaa, osa 1
Marlonin vapautumista odotetaan kylällä innolla ja jännityksellä, ja valmisteilla on kunnon kotiinpaluujuhlat. Vanessa puolestaan kotiutuu sairaalasta, mutta terveydentilaan liittyvä salaisuus painaa raskaasti mieltä. Kim palaa sairauslomalta töihin vastoin Jamien hyviä neuvoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Tulossa klo 15:25
Jakso 8742
Jälkipuintia
Järkyttyneet kyläläiset käyvät tahoillaan läpi sieppausdraamaa, ja etenkin Charity ottaa tilanteen kovin raskaasti. Laurel perheineen palaa kotiin Australiasta, ja Dougilla on kerrottavanaan uutispommi. Pierce yrittää käyttää oveluuttaan poliisikuulustelussa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8741
Toivon kipinä, osa 2
Sieppausdraama Mulperipuussa jatkuu, ja Rhona joutuu tekemään kaikkensa kääntääkseen tuskallisen tilanteen voitoksi. Cain taivuttelee Caraa uskomaan syyttömyyteensä ampumisjutussa. Kotiin toipumaan päässyt Nate ja Tracy lämmittelevät suhdettaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8740
Toivon kipinä, osa 1
Piercen säikäyttämä Rhona hermoilee puhelimen vierellä ja odottaa, mitä päivä tuo tullessaan. Kimille valkenee viimein hänen lakimiehensä oikea henkilöllisyys. Nate pääsee kotiin sairaalasta, ja Cara ottaa poikansa takaisin siipiensä suojaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8739
Selitäpä tämä, Al
Rhona turhautuu, kun häntä ei oteta vakavasti. Al ja Kim kuulevat jotain tyrmistyttävää Grahamin murhasta. Hapan Charity on autuaan tietämätön Vanessan ahdingosta Piercen kourissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8738
Vuoteenoma valehtelija
Nate valehtelee poliisille ampujastaan, mitä Cara ei sulata. Rhona aavistelee pahinta kuultuaan Piercen vapautuneen vankilasta. Liam ja Leyla jatkavat teerenpeliään, vaikka Leanna onkin epäluuloinen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8737
Tulilinjalla, osa 2/2
Moira valehtelee pelastaakseen Cainin pulasta, mutta syyllisyys painaa miestä. Poliisit kuulustelevat Kimiä rahoista. Paddy saa Marlonin taipumaan Even kummiksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8736
Tulilinjalla, osa 1/2
Lammasvarkaat jatkavat riehumistaan, ja Nate on huolissaan Moiran puolesta. Mandy keksii uuden villin idean Marlonin kampanjan rahoittamiseksi. Rhona miettii, kertoako poliisille Grahamin rahoista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8735
Pahoja tapahtuu
Harriet ja Billy vaativat Williä hankkiutumaan eroon aseestaan, mutta hän ei suostu. Rhona kuulustelee Charityä ja epäilee tätä Grahamin murhasta. Cara palaa kylään katsomaan Naten perään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8734
Raju leikki
Lucas löytää jotain lapsille sopimatonta. Pierce nyhtää Tateilta rahaa suunnitelmansa toteuttamiseksi. Tunnontuskat Grahamin rahoista vaivaavat yhä Ryania. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
2pv jäljellä
Jakso 8733
Karkkeja ja kampanjointia
Mandy kiertää keräämässä rahaa Marlonin vapautuskampanjaa varten. Lucasin kyläily saa Dawnin iloiseksi, mutta pikku vahinko uhkaa aiheuttaa takapakkia äidin ja pojan lähentymiseen. Pierce saa tietää Vanessan salaaman asian, mikä synkentää tilannetta entisestään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
1pv jäljellä
Jakso 8732
Silmukka kiristyy
Huoli Vanessan ja Johnnyn katoamisesta leviää kylällä, ja Mulperipuussa heitä vankina pitävä Pierce alkaa käyttää kovempia otteita. Dawn valmistelee innoissaan Lucasin yökyläilyä. Ystävänpäivä saa Cainin miettimään avioliittonsa tilaa, ja Moiralle on luvassa yllätys. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
10h jäljellä
Jakso 8731
Mulperipuun kutsumaton vieras, osa 2/2
Piina alkaa, kun Pierce telkeää Vanessan ja Johnnyn tyhjillään olevaan Mulperipuuhun. Poliisilla on asiaa Rhonalle. Ryan vannottaa Dawnia pitämään salaisuuden. Leyla ja Liam haluaisivat olla yhdessä, mutta miten kertoa asiasta järkyttämättä Leannaa? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.