Onnela

Hammaslääkärinä työskentelevä Antti ja hänen näyttelijäpuolisonsa Saara odottavat toista lastaan ja ostavat sitä varten uuden kodin. Poutaniemessä talo tunnetaan kuuluisana "erotalona", mutta Antti ja Saara eivät ole taikauskoisia. Talon edellinen asukas lupaa remontoida keittiön kuntoon, mutta on hänkin niin keskellä omaa avioeroaan, ettei saa mitään aikaan. Kaikki neljä kautta katsottavissa cmore.fi .
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2020
Siirry C Moreen tästä
Katso kaikki jaksot ilman mainoksia C Moresta
Katso kaikki jaksot ilman mainoksia C Moresta
Onnela, Jakso 8: Pelikaverit
Huomenna klo 21:01
Jakso 8
Pelikaverit
Kausi 4, 8/10. Markus tulee mustasukkaiseksi Antista, kun tämä pelaa vaihteeksi tennistä Jyrin kanssa. Saara kriiseilee kehonsa muutoksista synnytysten jälkeen.
Onnela, Jakso 7: Kodinturvajoukot
Jakso 7
Kodinturvajoukot
Kausi 4, 7/10. Jorma Kemppainen mobilisoi Poutaniemeen kodinturvajoukot ehkäisemään varkauksia. Mette teettää Markuksesta muotokuvan.
Onnela, Jakso 6: Hekumalliset hetket
Jakso 6
Hekumalliset hetket
Kausi 4, 6/10. Antti ja Saara yrittävät löytää aikaa läheisyydelle ja sopivat harrastavansa seksiä aina tiistaisin. Meten mielestä hän ei saa mieheltään tarpeeksi huomiota.
Onnela, Jakso 5: Vieras
Jakso 5
Vieras
Kausi 4, 5/10. Saara ja Antti saavat yökylään teinitytön, jolla on outoja tapoja ja salaisia menoja. Mette sekaantuu poikansa kaverikuvioihin aivan liikaa.
Onnela, Jakso 4: Soo soo, lapset!
Jakso 4
Soo soo, lapset!
Kausi 4, 4/10. Antti murehtii epäselviä tervehtimisen tapoja, kun ei tiedä pitäisikö kätellä, halata vai pussata. Mette kokeilee siipiään lastenkirjailijana.
Onnela, Jakso 3: Uudet naapurit
Jakso 3
Uudet naapurit
Kausi 4, 3/10. Mette haluaa ulos uima-altaan, mutta uudet naapurit ovat asiasta toista mieltä. Saara ja Antti päättävät ryhtyä tipattomalle.
Onnela, Jakso 2: Carpe diem
Jakso 2
Carpe diem
Kausi 4, 2/10. Antti alkaa toteuttaa edesmenneen äitinsä haaveita itse. Markus yrittää päästä yritysjohtajien sisäpiiriin opettelemalla metsästämään.
Onnela, Jakso 1: Hyvästit
Jakso 1
Hyvästit
Kausi 4, 1/10. Antti yrittää järjestää äitinsä hautajaisia, mutta turhautuu lukuisiin käytännön asioihin. Markus on surkea lohduttaja.