Test

Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 8459
Uskollisuuden aika
Zoe vannoo Carterille, ettei enää vilkuile muita miehiä. Hän haluaa mennä naimisiin vain ja ainoastaan Carterin kanssa. Brooke ja Donna järjestävät Katielle väijytyksen taivutellakseen tätä palaamaan yhteen Billin kanssa, mutta Katie tuntee siskojensa metkut ja tekee itse päätöksensä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 34
Epävarmuuksia
Kausi 28, 34/167. Oscar menettää malttinsa, koska hänen on vaikea käsitellä Mattin tunteita Maddya kohtaan. Ash saa Phoeben epäilemään opetustaitojaan, ja Ricky on ottanut omin päin yhteyttä Naten isään. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 6
Naiseuden syövereissä
Kausi 3, 6/12. Charlesin yritykset saada Edward L.L. Moore kirjoittamaan lisää fantasiaa kaikuvat kuuroille korville, mutta samaan aikaan kustantamo saa käsiinsä tuntemattoman kirjailijan teoksen naisen seksuaalisesta heräämisestä. Maggie ja Liza päätyvät kuokkavieraiksi uskonnolliseen rituaaliin. Amerikkalainen draamakomediasarja 40-vuotiaasta Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen työpaikan.
Jakso 6
Fiona
Kausi 6, 6/26. Kadulta löytynyt koira osaa jo osan käskyistä, mutta tuleeko se toimeen lasten kanssa? Uusi perhe toivoo nimenomaan beaglen tyyppistä koiraa. Amerikkalainen koiraohjelma.
Jakso 6
RuPaulin Leijonan luola
Kausi 2, 6/8. Päähaasteessa kilpailijat kehittelevät brändilleen oheistuotteen ja kuvaavat sille mainoksen. Lavaesityksen teemana on miehekkäästi housut. Vierailevana tuomarina on Graham Norton. Amerikkalainen realitysarja, jossa drag queenit ottavat mittaa toisistaan.
Jakso 8753
Ei mikään kilpailu
Charity ja Tracy nokittelevat toisiaan Vanessan tukemisessa. Kolmikko päättää kertoa yhdessä Vanessan sairaudesta Sarahille ja Noahille. Cain ottaa Willin puhutteluun löydettyään korjaamolta epäilyttävän paketin ja kuulee Malonesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8752
Tarvittavaa tukea
Tietämätön Tracy järjestää Vanessalle synttärijuhlat, ja Charity kauhistuu ajatuksesta. Vic yrittää jättää Luken, koska uskoo ettei voi tarjota tälle oikeaa parisuhdetta. Will on hämärähommissa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8457
Liamin lehtolapset
Liamin mielestä minkään ei tarvitse muuttua, vaikka Steffy odottaakin hänen lastaan. Hopen on kuitenkin vaikea hyväksyä miehensä rakkauslapsia muiden naisten kanssa. Steffy yrittää tahollaan pitää kiinni parisuhteestaan. Finn suhtautuu tilanteeseen Hopea myötämielisemmin, mutta hänenkin on vaikea sulatella uutista. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 32
Oman käden oikeutta
Kausi 28, 32/167. Oliviaa epäillään Charlotten asunnon sotkemisesta. Trystan osoittaa olevansa tosissaan, kun Charlotte ei ole saanut selville Braxin olinpaikkaa. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Jakso 8
Haudan häpäisy ja talkookaljat
Kausi 4, 8/10. Terje ja Eva päättävät tyhjentää vanhat vaahtosammuttimet metsään ja joutuvat vaikeuksiin. Per Ivar osallistuu talkoisiin parkkipaikalla ja yllättää kaikki taidoillaan. Hän palkitsee itsensä ruhtinaallisesti talkookaljoilla. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta.
Jakso 4
Betsy
Kausi 6, jakso 4/26. Omistajaperheensä hylkäämä kettukoira Betsy voisi olla sopiva koira kesäleirillä työskentelevälle sairaanhoitajalle Janicelle. Se on herttainen luonteeltaan ja tulee toimeen muiden koirien ja lasten kanssa, mutta voimakas eroahdistus lyö kapuloita rattaisiin. Amerikkalainen koiraohjelma.
Jakso 13
Jäätävä tehtävä
Kausi 16, 13/16. Kilpailijoita odottaa viimeinen haastetehtävä. Nyt ratkaistaan, ketkä pääsevät mukaan New Yorkin muotiviikolle, jossa esitellään kevään ja kesän muotia. Mutta mikä edeltääkään kevättä? Tietysti talvi. Niinpä suunnittelijoiden tehtävänä on luoda muodikkaat talviasut. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja, jossa etsitään uutta suunnittelijakykyä vaatemuodin huipulle.
Jakso 8751
Treffit toivoa täynnä
Victoria ja Luke tapaavat toiveikkaina romanttisten treffien merkeissä. Sairaus ja sen salaaminen varjostavat Vanessan syntymäpäivää. Läheisiinsä syvästi pettynyt Marlon ottaa seuraavaksi kohteekseen Ellisiä puolustavan Billyn. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8750
Mies menneisyydestä, osa 2
Poliisit etsivät edelleen kuumeisesti Naten ampumisessa käytettyä jengiasetta. Nate joutuu valitsemaan, lähteekö äitinsä mukana kylästä vai jääkö Tracyn luo. Ellis painiskelee myös vaikean päätöksen kanssa, kun Marlon vaatii häntä ilmiantamaan Alin poliisille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8456
Totuus on julma rakastaja
Mullistava hetki on käsillä ja lääkäri paljastaa viimein, kuka on Steffyn lapsen isä. Brooke ja Ridge menevät kotiin ollakseen Hopen tukena, jos tulos ei ole toivotunlainen. Vinny menee tapaamaan Thomasia ja muistuttaa tätä mahdollisuuksista, joita voi aueta, mikäli Steffy saa toisen lapsen Liamin kanssa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Jakso 31
Herääminen
Kausi 28, 31/167. Andy pelkää tehneensä väärän ratkaisun Joshin suhteen, mutta Evie pitää toivoa yllä. Charlotte riitaantuu Irenen ja Olivian kanssa. Poliisia tarvitaan jälleen, ja Charlotte epäilyttää Katia. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.