Test

Test

Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Lemmen viemää, Jakso 3614: Pakomatka
Tulossa klo 13:00
Jakso 3614
Pakomatka
Erikiä uhkaa vankeus, ja Erik ja Ariane haluavat paeta ja viettää viimeiset hetket yhdessä. Shirin ja Florian auttavat Majaa hattukuvauksissa, mutta Shirinin on vaikea peittää tunteitaan Florianin lähellä. Vanessa antaa Georgin kuulla kunniansa. Benni hyväksyy Robertin tarjouksen ja aloittaa työt keittiöapulaisena. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Muodin huipulle, Jakso 11: Perusnaisen unelmamekko
Tulossa klo 12:00
Jakso 11
Perusnaisen unelmamekko
Kausi 17, 11/14. Kilpailijoiden haasteena on suunnitella unelmien mekko New Yorkin kaupungin töissä ahertavalle tavalliselle naiselle. Osaavatko suunnittelijat kuunnella asiakkaitaan, vai toteuttavatko he omia visioitaan? Yhdysvaltalainen muotirealitysarja, jossa etsitään uutta suunnittelijakykyä vaatemuodin huipulle.
Tanssii Tähtien Kanssa, Jakso 8: Parit vaihtoon!
LIVE
Jakso 8
Parit vaihtoon!
Kausi 14, 8/14. Parketilla on täysin uudet kuviot, kun käynnissä on paljon odotettu parinvaihtoviikko. Luvassa on unohtumaton show, kun uudet oppilas- ja opettajaparit valloittavat parkettia uusin maustein.
Home and Away, Jakso 108: Vaikeuksia vankilassa
Jakso 108
Vaikeuksia vankilassa
Kausi 28, 108/167. Greg haluaa Zacilta tietoa pojastaan, joka on samassa vankilassa. Leah on entistä enemmän peloissaan Zacin käytöksen takia. VJ saa kyseenalaisen idean. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8533: Carter, unohtumaton lihaskimppu
Jakso 8533
Carter, unohtumaton lihaskimppu
Quinn ei saa mielestään kiihkeitä kohtaamisiaan Carterin kanssa. Shauna kehottaa häntä pysymään ruodussa, sillä hän ei halua jatkaa valehtelua edes parhaan ystävänsä puolesta. Paris kyräilee Flolle ja vihjailee ikäviä tämän äidistä. Flo ei ymmärrä mistä on kysymys, sillä Shauna ei ole maininnut Carteria sanallakaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.
Unelma-asunto auringon alta, Jakso 1: Antigua
Jakso 1
Antigua
Kausi 5, 1/30. Englannin Cotswoldissa asuvat, ilmavoimista eläkkeelle jääneet Simon Stenning ja Amanda Butcher ovat käyneet Antiguan saarella jo 12 vuoden ajan. Nyt he haluavat ostaa sieltä itselleen talon asuakseen Karibialla talvikaudet. Ben Hillman esittelee viisi kiinteistöä eri puolilta saarta. Sopiiko mikään niistä tälle ruoanlaittoa ja puutarhanhoitoa harrastavalle pariskunnalle? Brittiläinen lifestyleohjelma.
Yökylässä Maria Veitola, Jakso 7: Sanna Marin
Jakso 7
Sanna Marin
Kausi 7, 7/10. Maria tapaa ensi kertaa pääministeri Sanna Marinin ja yöpyy tämän luona Kesärannassa. Rennossa tyttöjenillassa pelataan korista ja saunotaan, sekä keskustellaan Sannan tiestä pääministeriksi. Aamulla meikataan voimabiisin tahtiin, ennen kuin Maria pääsee vierailemaan pääministerin työhuoneella.
Home and Away, Jakso 108: Vaikeuksia vankilassa
Jakso 108
Vaikeuksia vankilassa
Kausi 28, 108/167. Greg haluaa Zacilta tietoa pojastaan, joka on samassa vankilassa. Leah on entistä enemmän peloissaan Zacin käytöksen takia. VJ saa kyseenalaisen idean. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Lemmen viemää, Jakso 3613: Kiistanalainen tälli
Jakso 3613
Kiistanalainen tälli
Florian saa Erikin tunnustuksen nauhalle ja antaa tälle aamuun asti armonaikaa tunnustaa tekonsa poliisille. Max näkee, kuinka Georg patistaa Vanessaa jatkamaan treenejä polvikivuista huolimatta, ja pian sanailu kärjistyy väkivallaksi. Bennin ja Lian välit ovat vaikeat, mutta Robertille selviää, että poika on keittiön puolella hyvinkin lahjakas. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.
Olet mitä syöt, Jakso 4: Tiimityötä
Jakso 4
Tiimityötä
Kausi 4, 4/10. Laulaja Pepe Willberg ja hänen managerinaan toimiva puoliso Pauliina Visuri rakastavat kakuilla herkuttelua sekä voilla ja kermalla ruoan makujen taittamista/hiomista. Pariskunta ei näe suuria ongelmia ruokavaliossaan, koska olo on hyvä. He ihmettelevät kuitenkin, miksi vyötärönympärys tuntuu kasvavan, vaikka liikuntaakin harrastetaan. Pippa kertoo Pauliinalle ja Pepelle faktoja heidän terveydentilastaan, mikä aukaisee heidän silmänsä.
Sunnuntailounas, Jakso 6: Jääviys-show
Jakso 6
Jääviys-show
Kausi 3, 6/10. Perhelounaat siirtyvät takaisin Taunon luo, koska hän on paljastunut mahtavaksi isäksi. Eevi kohtaa Taavin miesaktivistikaverin baarissa, ja Janin uusperhekuvio kärsii Lindan huonoista lastenkasvatustaidoista. Tauno ja Koljonen kohtaavat oikeudessa.
Onnela, Jakso 6: Hekumalliset hetket
Jakso 6
Hekumalliset hetket
Kausi 4, 6/10. Antti ja Saara yrittävät löytää aikaa läheisyydelle ja sopivat harrastavansa seksiä aina tiistaisin. Meten mielestä hän ei saa mieheltään tarpeeksi huomiota.
Supernanny, Jakso 13: Lain varjolla
Jakso 13
Lain varjolla
Kausi 1, 13/18. Joe ja Clarissa ovat avioeroon partaalla. Joen uusi ura poliisina jättää Clarissan yksin neljän villin lapsen kanssa. Amerikkalaisessa realitysarjassa legendaarinen kasvatusneuvoja Jo Frost auttaa perheitä selviämään vanhemmuuden haasteista.
Home and Away, Jakso 107: Henkeä pelastamassa
Jakso 107
Henkeä pelastamassa
Kausi 28, 107/167. Zac joutuu tositoimiin pelastaakseen poikansa hengen, ja Greg saa yllättävän tiedon vankilasta. Skye haluaa opetella surffaamaan. Australialainen draamasarja seuraa Summer Bayn asukkaiden elämää niin auringonpaisteessa kuin synkkien pilvien ilmaantuessa.
Kauniit ja rohkeat, Jakso 8532: Ajattele Hopea, Thomas
Jakso 8532
Ajattele Hopea, Thomas
Justin selvittää Liamin ja Billin tilannetta ja yrittää saada heitä vapaaksi. Hopen mielestä Bill on vastuussa kaikesta ja Liam on pelkkä sijaiskärsijä. Tieto heidän rikoksistaan saavuttaa myös Thomasin ja Steffyn. Thomas kiehuu raivosta, eikä Brooken lepyttely auta asiaa vähääkään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta.