Aaveiden jäljillä

Hyytävässä uutuussarjassa veljekset Jupe ja Marko Keskitalo tiimeineen matkaavat yliluonnollisten ilmiöiden alkulähteille ja tuovat paranormaalit ilmiöt suoraan kotisohville uudenlaisen teknologian avulla.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2018
Katsottavissa ulkomailla
Aaveiden jäljillä, Jakso 1: Turun linna
Jakso 1
Turun linna
Kausi 1, 1/8. Turun linnassa otettuihin kuviin on tallentunut ihmisiä ympäröineitä savupatsaita ja kävijät puhuvat pahan energiasta. Keskiaikaiset raakuudet ovat aavehavaintojen ohella pohja synkälle turismille.
Aaveiden jäljillä, Jakso 2: Jäänmurtaja Tarmo
Jakso 2
Jäänmurtaja Tarmo
Kausi 1, 2/8. Neljään sotaan osallistuneella jäänmurtajalla on havaittu selittämättömiä ääniä. Vieläkö Niittipoika-Tom liikkuu Tarmon käytävillä? Entä mikä salpaa Markon hengityksen yön tutkimuksissa?
Aaveiden jäljillä, Jakso 3: Vuojoen kartano
Jakso 3
Vuojoen kartano
Kausi 1, 3/8. Kartanossa on kuultu näkymättömien lasten leikkivän ja entisten omistajien uskotaan yhä vahtivan tiluksiaan. Ilmiöiden uskotaan johtuvan kartanossa 1800-luvulla kuolleesta Kaarin-tytöstä.
Aaveiden jäljillä, Jakso 4: Svenska Teatern
Jakso 4
Svenska Teatern
Kausi 1, 4/8. Teatterissa kerrotaan majailevan seitsemän eri väristä aavetta. Mikä tekee teattereista otollisia paranormaaleille ilmiöille? Entä ovatko kummat kokemukset ovat yleisempiä kuin uskommekaan?
Aaveiden jäljillä, Jakso 5: Louhisaaren kartanolinna
Jakso 5
Louhisaaren kartanolinna
Kausi 1, 5/8. Louhisaari tunnetaan, niin Marsalkka Mannerheimin syntymäkotina, kuin siihen liittyvistä kummitustarinoistaan. Pelottavimpien tapahtumien kerrotaan olevan poltergeist-ilmiöitä.
Aaveiden jäljillä, Jakso 6: Patarein vankila
Jakso 6
Patarein vankila
Kausi 1, 6/8. Onko Neuvostoliiton aikana koettu terrori muuttanut painostavan energian paranormaaleiksi ilmiöiksi asti Patarein vankilassa? Entä eroavatko virolaiset aavetarinat suomalaisista?
Aaveiden jäljillä, Jakso 7: Vanajanlinna
Jakso 7
Vanajanlinna
Kausi 1, 7/8. Vanajanlinna rakennettiin metsästyslinnaksi, mutta nykyään se tunnetaan yhtenä Suomen kummitelevimpana hotellina. Jaksossa Aavedatan valvontakameroihin tallentuu jotakin selittämätöntä.
Aaveiden jäljillä, Jakso 8: Suomenlinna
Jakso 8
Suomenlinna
Kausi 1, 8/8. Suomenlinna tunnetaan, niin Helsingin tunnetuimmista kummitustarinoista, kuin kodeissa tapahtuvista poltergeist-ilmiöistä. Yön tutkimus saa karmivan käänteen entisessä sarjamurhaajan vankisellissä.