Alpeilla

Ohjelmassa skimbataan tutuissa kotimaisissa ympäristöissä, unohtamatta Euroopan komeimpia laskettelukeskuksia.
Kategoria
Urheilu, Kotimaiset
Vuosi
2020
Katsottavissa ulkomailla
Alpeilla, Jakso 10: Suomi ja Levi
Jakso 10
Suomi ja Levi
Alppikausi päättyy räväkkäisiin ja uudistuneisiin Levin tunnelmiin. Oman värinsä ja makunsa ohjelmaan antaa F1-selostaja Niki Juusela ja kansainvälinen poptähti Haddaway.
Alpeilla, Jakso Suomi ja Ylläs
Jakso Suomi ja Ylläs
Alpeilla ohjelma tutustuu sinivalkoisen tunturien ja järvien saloihin Ylläksellä. Luvasas on talvikalastusta ja kalastettua kevät hangilla Ylläksellä mukana myös Neon2-yhtyeen Rami Alanko.
Alpeilla, Jakso 8: Suomi ja Ylläs
Jakso 8
Suomi ja Ylläs
Alpeilla-ohjelma suuntaa Itävallan luksusrinteille Lechiin, missä on kuvattu lukuisia Hollywood-elokuvia kuten Bridget Jones. Omista alppikokemuksistaan kertoo myös poppari Arttu Viskari.
Alpeilla, Jakso 7: Suomi ja Ylläs
Jakso 7
Suomi ja Ylläs
Alpeilla-ohjelma Ylläksellä revontulien saloihin ja katselumahdollisuuksin sekä talvipyöräilyn saloihin. Ylläs tarjoaa yötaivaalle värikkäitä kokemuksia yhdessä alppitorvi Timo Revon ja poppari Anssi Kelan kanssa.
Alpeilla, Jakso 6: Itävalta: St .Anton
Jakso 6
Itävalta: St .Anton
Alpeilla-ohjelma sukeltaa Itävallan iloisimpaa ja historiallisempiin laskettelukohteisiin St. Antoniin. Tutustumme Antonin historiaan, laskukohteiisin ja herkkuruokiin. Oman värinsä ohjelmaan tuo huippulaskija Samu Torsti
Alpeilla, Jakso 5: Suomi ja Savo: Tahko
Jakso 5
Suomi ja Savo: Tahko
Alpeilla Behind-ohjelmaa laskettelee tällä kertaa suomalaisessa aidossa alppikylässä Tahkolla. Omista ruokakokemuksistaan kertoo myös alpeilla JVG:n räppärit. Luvassa on komeat after ski ¿bileet Pehkussa ja JVG:n kanssa.
Alpeilla, Jakso 4: Italia: Cervinia
Jakso 4
Italia: Cervinia
Alpeilla-ohjelma skimbaa historiallisessta ja viihtyisässä alppikylässä Cerviniassa. Matterhornin maisemat ja historia lumovat alppitorvi Timo Revon.
Alpeilla, Jakso 3: Suomi: Ylläs
Jakso 3
Suomi: Ylläs
Tällä kertaa Alpeilla-ohjelma matkaa idylliseen tunturikylään Ylläkseen, jossa tutustumme talvipyöräilyn saloihin ja kehitykseen sekä lasketteluun. Lisäksi ravintola Poro tarjoaa todellisen makunautinoon Ylläksen luonnosta nauttiville.
Alpeilla, Jakso 2: Italia: Cortina
Jakso 2
Italia: Cortina
Alpeilla-ohjelma matkustaa sympaattiseen ja hieman vanhoilliseen italialaiseen tulevaan talviolympia alppikylään Cortinaan. Luvassa on aika matka Cortinan historiaan ja tuleviin alppihiihdon MM-kisoihin ja olympialaisiin.
Alpeilla, Jakso 1: Suomi: Tahko
Jakso 1
Suomi: Tahko
Alpeilla-ohjelman talvijaksot starttaavat sinivalkoisista väreistä, Suomen Savosta yhdessä ex-golfari Mikko Ilosen kanssa. Tutustumme uudistuneeseen ja iloiseen Tahkoon.