Alpeilla

Ohjelmassa skimbataan tutuissa kotimaisissa ympäristöissä, unohtamatta Euroopan komeimpia laskettelukeskuksia.
Kategoria
Urheilu, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2020-2021
Katsottavissa ulkomailla
Alpeilla, Jakso 1: Suomi: Ruka
Jakso 1
Suomi: Ruka
Alpeilla-ohjelman talvijaksot starttaavat sinivalkoisista väreistä tunturihelmessä Ruka. Oman värinsä ohjelmaan tuo Vain Elämää tähti Arttu Wiskari.
Alpeilla, Jakso 2: Italia: Cortina
Jakso 2
Italia: Cortina
Alpeilla-ohjelma matkustaa sympaattiseen ja hieman vanhoilliseen italialaiseen tulevaan talviolympia alppikylään Cortinaan. Luvassa on aika matka Cortinan historiaan ja tuleviin alppihiihdon olympialaisiin.
Alpeilla, Jakso 3: Ranska: Chamonix
Jakso 3
Ranska: Chamonix
Alpeilla-ohjelma matkaa idylliseen legendaariseen alppihiihtokylään Chamonixiin. Tutustumme Mont Blancin historiaan, valloitukseen ja hiihtomahdollisuuksiin. Sekä tapaamme ex-golfarin MIkko Ilosen.
Alpeilla, Jakso 4: Suomi: Pyhä
Jakso 4
Suomi: Pyhä
Alpeilla-ohjelma skimbaa historiallisessta ja viihtyisässä alppikylässä Suomen tunturihelmessä Pyhä. Maisemat ja kansallispuisto lumoavat alppitorvi Timo Revon ja oman mausteen tuo Vain Elämää tähti Anssi Kela
Alpeilla, Jakso 5: Suomi: Pyhä
Jakso 5
Suomi: Pyhä
Alpeilla-ohjelmaa laskettelee tällä kertaa suomalaisessa tunturissa Rukalla Matti Parviaisen ja Ville Ahon seurassa. Keittiöön huippukokki Risto Mikkola saa seurakseen räppäri Käärijän.
Alpeilla, Jakso 6: Suomi: Salla
Jakso 6
Suomi: Salla
Alpeilla-ohjelma sukeltaa Sallan pakkasten keskelle ja mielenkiintoiseen historiaa. Ruokapuolella alpeillakokki RIsto Mikkola tutustuu Feelian ruokiin Jukka Ojalan kanssa.
Alpeilla, Jakso 7: Suomi: Ruka
Jakso 7
Suomi: Ruka
Alpeilla-ohjelma Rukan revontulien saloihin ja laskettelun katselumahdollisuuksin Rukan rinteille meidät johdattaa hiihdonopettaja Rami Raittinen ja freestyletähti Kuura Koivisto. Keittiöön Risto Mikkola saa vieraakseen hurmaavan Kokkisodan Linnea Vihosen.
Alpeilla, Jakso 8: Suomi: Pyhä
Jakso 8
Suomi: Pyhä
Alpeilla-ohjelma suuntaa Suomen salattuun helmeen Pyhälle ja kansallispuistoon. Ski Sport Finlandin Iiro Kaukniemi herkuttelee ruuista Risto MIkkolan kanssa ja vierailemme Pyhän butique hotellissa.
Alpeilla, Jakso 9: Suomi: Salla
Jakso 9
Suomi: Salla
Alpeilla ohjelma tutustuu sinivalkoisen tunturien ja järvien Sallaan. Käymme tsekkaaamssa Sallan salaiset laskutpaikat ja maastopyöräreitit. Testaamme keittiössä Risto Mikkolan kanssa Jukolan juuston Cheddarit.
Alpeilla, Jakso 10: Suomi: Pyhä
Jakso 10
Suomi: Pyhä
Alppikausi päättyy räväkkäisiin takamaasto tunnelmiin Pyhällä. Testaamme alamäkiajoa tuntureilla ja käymme lumilautatähti Antti Autin kanssa Pyhä takamaastoilla laskemassa ja keittiövieraana Swixin Aki Tuovinen yhdessä huippukokki Risto MIkkolan kanssa.