Mikä tv-sarja on yhtä hyvä kuin muistit? Mikä tylsempi? Mikä saa ajatukset harhailemaan nuoruuden rakkauteen ja mikä taas saa toivomaan että voitaisiin mennä jo eteenpäin elämässä ja ohjelmavirrassa Mihin yleisöäänestyksen osallistuit ja silti väärä voitti? Kuka esiintyjistä ei ole vanhentunut päivääkään? Kenellä on värikäs kaftaani ja kenellä olkatoppaukset? MTV:n nykyiset uutisten ja viihteen tekijät muistelevat kaikkea tätä Maikkarin historiaa katsojien kanssa uudessa viisiosaisessa sarjassa.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2021
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 1253
Soitinmenot
Soitinmenoissa katsojia viihdyttivät vakiohahmot Uffa, Pastori Silli Juntta Kraustinen ja Unelma Suolle. Musiikkiviihdeohjelman tähtiä olivat Erkki Saarela, Susanna Haavisto, Heikki Kinnunen ja Eija Ahvo. Soitinmenoja tuotettiin vuosina 1985–1987. Ohjaaja Hannu Seikkula, käsikirjoittajat Alan ja Kai Dorkin. Tuotanto MTV.
Jakso 24
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää.
Jakso 1
Gladiaattorit
Renny Harlinin ja Markus Selinin tuottama koko perheen kilpailuformaatti, jossa kisaajat ottavat mittaa gladiaattoreista erilaisissa hurjissa haasteissa. Juontajina toimivat JP Jalo ja Katariina Ebeling. Jakso on ohjelman ensimmäinen jakso vuodelta 1993.
Jakso 1386
Älywapaa palokunta:Hyvästi ÄWPK
Älywapaa palokunta eli ÄWPK toi ruutuun verkkarimies Viljon, Hepun ja oudon pipomiehen. Legendaaristen sketsien ohella ohjelmassa nähtiin useita musiikkiesityksiä. ÄWPK:ssa näyttelivät Heikki Kinnunen, Leo Lastumäki, Titta Jokinen, Kristiina Elstelä, Maija-Leena Soinne ja Aake Kalliala. Jakso on elokuussa 1985 esitetty Hyvästi ÄWPK -niminen koosteohjelma, joka sisältää viihdeohjelman parhaita sketsejä. Ohjelmaa esitettiin vuosina 1984–1985. Ohjaus Hannu Seikkula, käsikirjoitus Alan ja Kai Dorkin. Tuotanto MTV.
Jakso 2
Suuri seikkailu
Kotimainen realityformaatti Suuri seikkailu oli yksi 2000-luvun alun tosi-tv-hiteistä. Suuren Seikkailun kolmannella kaudella kilpailijat testaavat taitojaan Kolin erämaassa. Ohjelma esitettiin vuonna 2003. Juontajana toimi Mila Kajas. Kolmas kausi, toinen jakso.
Jakso 47
Joka kodin asuntomarkkinat
Keväällä rakennettu tv-talo huutokaupataan Pietarsaaren asuntomessuilla.
Jakso 1
Salatut elämät: Osa 1
Mitä tapahtui Tyyne Puustiselle? Tästä Salkkareiden satumainen menestys alkoi. Salattujen ensimmäinen jakso esitettiin MTV3-kanavalla 25.1.1999, sittemmin sarjan käänteitä on seurattu Mtv3-kanavalla arkipäivisin tuhansien jaksojen verran.
Jakso 1
Kaverukset
Vuonna 1962 Mainostelevisiossa alkoi uusi tilannekomedia nimeltä Kaverukset. Sen pääosaa esitti sarjan ohjaaja Hannes Häyrinen eli Hanski. MTV:n arkistossa on säilynyt ohjelmasta vain yksi jakso. Jakso nimeltä Yksin esitettiin lokakuussa 1963. Ohjaajat Hannes Häyrinen ja Jouko Castrén, käsikirjoitus Ray Galton ja Alan Simpson. Tuotanto Mainos-TV.