Arktiset vedet

Arktiset Vedet on suomalainen luonto-, kalastus- ja matkailuohjelma. Retkikunnassa mukana mm. Jasper Pääkkönen, Juhani Henriksson ja Jani Himanko. Seikkailut kuljettavat katsojan läheltä Antarktista aina Pohjois-Norjan erämaille. Järville, merelle ja joille - arktisille vesille.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2017
Katsottavissa ulkomailla
Arktiset vedet, Jakso 1: Patagonia
Jakso 1
Patagonia
Kalastus- ja matkakohteena maailman legendaarisimpiin lukeutuva taimenjoki Rio Gallegos. Mukana kenties maailman intohimoisin perhokalastaja Jasper Pääkkönen.
Arktiset vedet, Jakso 2: Legendaarinen Rio Gallegos
Jakso 2
Legendaarinen Rio Gallegos
Kalastus- ja matkakohteena maailman legendaarisimpiin lukeutuva taimenjoki Rio Gallegos. Mukana kenties maailman intohimoisin perhokalastaja Jasper Pääkkönen.
Arktiset vedet, Jakso 3: Retkeilyä keväthangilla ja -jäillä Pohjois-Norjassa
Jakso 3
Retkeilyä keväthangilla ja -jäillä Pohjois-Norjassa
Kausi 1, 3/10. Arktiset Vedet retkikunnan seikkailu vie ryhmän talven taikamaille - keväthangille ja -jäille Pohjois-Norjaan. Valkoinen erämaa ja sen koskematon kauneus tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Rautu ja taimen ovat jään alla - syökö kala vai koostuuko keitto pelkistä perunoista? Mukana matkassa todelliset erämiehet - norjalaiset Edgar ja Kenny.
Arktiset vedet, Jakso 4: Ångermanälven
Jakso 4
Ångermanälven
Kausi 1, 4/10. Arktiset Vedet retkikunnan tutkimusmatka suuntautuu yhdelle Ruotsin pisimmistä lohijoista - Ångermanälvenille. Lohen nousulle on vain yksi este: kymmenet padot pysäyttävät jalokalan nousun tehokkaasti. Millaisia tunteita herättää vesivoima? Miten kalat elävät patojen keskellä ? Ja miten ranskalaisjohtoinen kalastusmatkailu nousuesteiden keskellä toimii ? Eteläisessä Ruotsin Lapissa herää monta kysymystä.
Arktiset vedet, Jakso 5: Tutkimusmatka Kainuuseen
Jakso 5
Tutkimusmatka Kainuuseen
Arktiset vedet, Jakso 6: Pohjoisen lohijoet
Jakso 6
Pohjoisen lohijoet
Arktiset vedet, Jakso 7: Jäämeren rannalla
Jakso 7
Jäämeren rannalla
Kausi 1, 7/10. Arktiset Vedet on suomalainen luonto-, kalastus- ja matkailuohjelma. Retkikunnassa mukana mm. Jasper Pääkkönen, Juhani Henriksson ja Jani Himanko. Seikkailut kuljettavat katsojan läheltä Antarktista aina Pohjois-Norjan erämaille. Järville, merelle ja joille - arktisille vesille.
Arktiset vedet, Jakso 8: Syksyinen Itämeri Ahvenanmaalla
Jakso 8
Syksyinen Itämeri Ahvenanmaalla
Kausi 1, 8/10.Syksyinen Itämeri Ahvenanmaalla. Kesäinen keli on vielä mukana ja sekä ahven, että hauki hyvällä syönnillä. Ainutlaatuinen Itämeren ekosysteemi avautuu kaikessa kauneudessaan kirkkaiden vesien ja hyvän paikallis