Baywatch

Klassikkosarja Kalifornian kuumien rantojen hemaisevista hengenpelastajista! Ritari ässä eli David Hasselhoff näytteli rantavahtien päällikköä Mitch Buchannonia sekä lisäksi tuotti sarjaa. Kaiken kaikkiaan Baywatchia tehtiin 11 kautta vuosien 1989 - 2001 aikana, ja sarja poiki vielä spin off -sarjan Baywatch Nights sekä elokuvan. Santa Monican uimarannan dramaattiset pelastustehtävät ovat työllistäneet mm. Pamela Andersonia (C.J.), David Charvettia (Matt) ja Carmen Electraa (Lani). Neljäs tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
1989-2000
Siirry C Moreen tästä
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Tulossa klo 21:02
Jakso 4
Vaarallista peliä
Kausi 11, 4/22. Sean huolestuu, kun Leigh ihastuu rämäpäiseen riippuliitäjään ja joutuu hengenvaaraan. J.D. tapaa Kekoan isän (Pat Morita), jolla on vahvat mielipiteet hengenpelastajan työstä. Kekoan serkkutyttö joutuu raiskausyrityksen kohteeksi. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Tulossa klo 21:01
Jakso 3
Pahat pojat
Kausi 11, 3/22. Leigh tulee mustasukkaiseksi Seanista, kun tämä ihastuu keskuksen uuteen naissponsoriin. Zack ei tottele käskyä ja saa moitteet. Carrie epäröi uravalintaansa sen jälkeen, kun pelko saa otteen pelastuksen yhteydessä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 2
Isku sydämeen
Kausi 11, 2/22. J.D. on huonolla tuulella. Lopulta J.D. joutuu vaikean valinnan eteen, kun hän harkitsee jättävänsä ryhmän ja palaavansa Jessien luokse. Lellitty teini-ikäinen ja hänen isänsä aiheuttavat päänvaivaa Kekoalle. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 1
Omin voimin
Kausi 11, 1/22. Uusien kokelaiden koulutus mutkistuu tuottavuusongelmien takia. Seanin vanha vihamies ilmestyy paikalle sotkemaan elämää. Jason tutustuu kokelaaseen, jonka mielestä Jason on vallan vastustamaton. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.