Baywatch

Klassikkosarja Kalifornian kuumien rantojen hemaisevista hengenpelastajista! Ritari ässä eli David Hasselhoff näytteli rantavahtien päällikköä Mitch Buchannonia sekä lisäksi tuotti sarjaa. Kaiken kaikkiaan Baywatchia tehtiin 11 kautta vuosien 1989 - 2001 aikana, ja sarja poiki vielä spin off -sarjan Baywatch Nights sekä elokuvan. Santa Monican uimarannan dramaattiset pelastustehtävät ovat työllistäneet mm. Pamela Andersonia (C.J.), David Charvettia (Matt) ja Carmen Electraa (Lani). Neljäs tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
1989-2000
Siirry C Moreen tästä
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Jakso 22
Timanttien ystävät
Kausi 4, 22/22. Stephanie epäröi suhteessaan Scottiin. Matt avustaa näyttelijäksi pyrkivää tyttöä. Samoihin aikoin päämajassa käy mies, joka etsii tytärtään. Lisäksi taustalla häilyy jonkinlainen äärimmäisen erikoinen rikollinen salakuljetushanke. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 21
Vaihtokaupat
Kausi 4, 21/22. Stephanie tutustuu vaihto-ohjelman yhteydessä rannikkovartioston Scott Danielsiin. Riitaisen ensitapaamisen jälkeen parivaljakko alkaa tulla hyvin toimeen keskenään. Helikopteritehtävässä Stephanien vanha trauma palaa ahdistamaan, eikä harjoituksesta tahdo tulla mitään. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 20
Hengenpelastajat
Kausi 4, 20/22. Baywatchia uhkaavat huonot ajat, kun määrärahoja aiotaan vähentää. Hengenpelastajat keksivät keinon todistaa tärkeytensä päättäjille kertomalla heille joitakin dramaattisimpia pelastustarinoitaan paikan päällä rannalla. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 19
Villi Kalifornia
Kausi 4, 19/22. Hobien ihastus, Bridget, on pojan harmiksi pihkassa Mitchiin. Hämmentävän kolmiodraaman ainekset ovat kasassa. Baywatchiin saapuu kuuluisa kantrilaulaja etsimään perhettään, ja CJ:n ystävä saa samalla elämänsä tilaisuuden laukaista musiikkiuransa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 18
TV-tähdet
Kausi 4, 18/22. Baywatchissa kuvataan pilottijaksoa suunniteltuun TV-sarjaan, joka kertoisi hengenpelastajien elämästä. Joillekin rantavahdeille tarjoutuu tilaisuus päästä esittämään itseään, mutta ura televisiossa ei olekaan ihan yhtä lastenleikkiä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 17
Rakkaus ja kuolema
Kausi 4, 17/22. Mitch tapaa elämänsä naisen, mutta tapaamisesta tulee kohtalokas, kun nainen onkin sotkeutunut vaarallisiin kuvioihin. Summer ja Matt kokeilevat yhdessäasumista asuntolaivalla, mutta ratkaisevan askeleen ottaminen ei ole ihan helppoa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 16
Peilikuva
Kausi 4, 16/22. Kaksi omituista sisarta kiinnostuu Mitchistä, mutta siskosten suhde ei olekaan aivan sellainen, kuin miltä aluksi vaikuttaa. Matt kärsii painajaisista ja tahtoo kohdata pelkonsa - haihäkissä veden alla. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 15
Hotel del Coronado, osa 2
Kausi 4, 15/22. Mitch ja hänen veljensä joutuvat veden varaan aavalle merelle. Veli on saanut sydänkohtauksen, ja tilanne vaikuttaa täysin epätoivoiselta. Matt ja Summer ottavat selvää hotellinsa salaperäisestä historiasta, eikä kuolleen miehen aave jätä heitä rauhaan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 14
Hotel del Coronado, osa 1
Kausi 4, 14/22. Esittelymatkalla San Diegossa Mitch tapaa veljensä ja tämän pojan, joka on aiemmin osoittanut olevansa huono esikuva Hobielle. CJ tapaa kiinnostavan miehen. Summer epäilee joutuneensa hotellihuoneessaan kummituksen vainoamaksi, mutta muut eivät tahdo millään uskoa kummallisia tapahtumia todeksi. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 13
Kunnes jälleen kohdataan
Kausi 4, 13/22. Baywatchissa järjestetään entisaikojen hengenpelastajien tapaaminen. Se saa Benin pohtimaan, onko hänestä enää alalle, kun entiset hengenpelastajatutut ovat kunnon tervaskantoja, mutta oma terveys alkaa jo rapistua. Mitch joutuu sen ijaan rannalla kätilöntöihin. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 12
Mustasukkaisuutta
Kausi 4, 12/22. Kuvauksiin saapunut Mattin taannoinen ihastus, Jessie, sekoittaa Summerin ja Mattin kuvioita. Jessien pomo käy vaarallisen mustasukkaiseksi, eikä Mattin ja Jessien erikoinen suunnitelma varsinaisesti helpota tilannetta. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 11
Lapsenmieliset
Kausi 4, 11/22. Baywatchin rannalla järjestetään nuorten kehitysvammaisten urheilijoiden Special Olympics -kisat. Sekä Mitch että Stephanie saavat oman valmennettavan. Urheilun lisäksi nuoret oppivat monenlaista arvokasta elämästä. Kokenut sukeltaja joutuu vaaraan arkisella sukelluksella. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 10
Taika-avain
Kausi 4, 10/22. Suuri taikuri Maroni yrittää kahlekuninkaan temppua: vapautua ketjuista veden alla. Stephanie kiinnostuu Newmanin lomasijaisesta, Carlosista. Pian kuitenkin paljastuu, että tulokkaalla on kytkös rannan vaarallisiin nuorisojengeihin. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 9
Teräsmies
Kausi 4, 9/22. Mitch on päättänyt päihittää nuorempansa teräsmieskilpailussa. Hän saa henkistä apua uudelta naistuttavaltaan. Summer joutuu pahaan onnettomuuteen. Matt hieroo moottoripyöräkauppoja hemaisevan välittäjän kanssa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 8
Syytöksiä
Kausi 4, 8/22. Traagisessa onnettomuudessa kaksi nuorta poikaa joutuu hengenvaaraan rannalla. Yksin pelastustoimiin joutunut Mitch ei pysty auttamaan kumpaakin poikaa ajoissa, ja toinen heistä jää tajuttomaksi. Pojan toipuminen on epävarmaa. Mitch joutuu itsesyytösten valtaan ja soimaa itseään tapahtumista. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 7
Pahan pauloissa, osa 2
Kausi 4, 7/22. Rannalla on luvassa mielenkiintoinen vierailu, kun Stephanien sisko ilmestyy kuvioihin. Hänen uusi sulhasensa ajautuu nimittäin dramaattisiin kuvioihin. Mitch yrittää selviytyä hänet siepanneen väkivaltaisen avioparin kynsistä, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.