Baywatch

Klassikkosarja Kalifornian kuumien rantojen hemaisevista hengenpelastajista! Ritari ässä eli David Hasselhoff näytteli rantavahtien päällikköä Mitch Buchannonia sekä lisäksi tuotti sarjaa. Kaiken kaikkiaan Baywatchia tehtiin 11 kautta vuosien 1989 - 2001 aikana, ja sarja poiki vielä spin off -sarjan Baywatch Nights sekä elokuvan. Santa Monican uimarannan dramaattiset pelastustehtävät ovat työllistäneet mm. Pamela Andersonia (C.J.), David Charvettia (Matt) ja Carmen Electraa (Lani). Neljäs tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
1989-2000
Siirry C Moreen tästä
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Jakso 22
Kultajahdissa
Kausi 6, 22/22. Cody harjoittelee sukelluspelastusta Stephanien kanssa ja löytää merenpohjasta kultaisen medaljongin. Samoilla vesillä sukeltaa myös kaksi huumeiden salakuljettajaa, jotka ovat piilottaneet sinne lastinsa. Päämajasta puolestaan katoaa arvoesineitä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 21
Viimeinen aalto
Kausi 6, 21/22. Kaye tapaa vanhan rakastettunsa, joka osallistuu paikalliseen surffauskilpailuun. Tuloksena on kuitenkin murhenäytelmä. Stephanien melanooma leikataan, ja Caroline yllättää Loganin Neelyn kanssa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 20
Kielletty paratiisi, 2. osa
Kausi 6, 20/22. Mitch ja Matt saavat apua viidakossa asuvilta alkuperäisasukkailta. Stephanie auttaa epäonnista valokuvaajaa kääntämään onnensa, ja Loganin ja Carolinen myrskyisä suhde saa yllättävän käänteen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 19
Kielletty paratiisi, 1. osa
Kausi 6, 19/22. Baywatchin hengenpelastajat matkustavat Havaijiin koulutusmatkalle. Perillä Stephanie kokee romanssin paikallisen hengenpelastajan kanssa, Logan osallistuu kovatasoiseen surffauskilpailuun ja Mitch ja Matt joutuvat vaaraan sukellusretkellään. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 18
Kateissa
Kausi 6, 18/22. Mitch ja Caroline auttavat vietnamilaista pakolaistyttöä löytämään amerikkalaisen isänsä. CJ ja Cody tapaavat pyörätuoliin joutuneen koomikon, jonka unelmana on päästä mereen uimaan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 17
Uusille vesille
Kausi 6, 17/22. Mitch yrittää adoptoida Joeyn virallisesti, mutta tytön isovanhemmat saavat hänet toisiin aatoksiin. Stephanie houkuttelee työtoverinsa osallistumaan pitkästä aikaa purjehduskilpailuun. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 16
Vapaa pudotus
Kausi 6, 16/22. Mitch näkee elämänsä vilistävän silmiensä edessä, kun hänen laskuvarjonsa jää aukeamatta hypyn jälkeen. CJ joutuu juorutoimittajien ristituleen kuuluisan poikaystävänsä takia. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 15
Rähinää rannalla
Kausi 6, 15/22. Baywatchin väki ja showpainin tähti Hulk Hogan yrittävät pelastaa paikallisen nuorisokeskuksen hyväntekeväisyysottelulla, jossa Hulk kohtaa Ric Flairin. Stephanie kuulee sairastuneensa ihosyöpään vuosien auringossa oleskelun vuoksi. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 14
Baywatchin enkelit
Kausi 6, 14/22. Kun mielipuolinen imitaattori alkaa jahdata Logania, Caroline haaveilee, että Charlien enkelit saapuvat auttamaan heitä. Tässä kuvitelmassa enkeleitä esittävät Caroline, C.J. ja Stephanie. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 13
Yhteenotto
Kausi 6, 13/22. Mitch lomailee Meksikossa uuden tyttöystävänsä kanssa, todistaa murhan ja saa tappajan peräänsä. Kantrilaulaja auttaa Logania ja Baywatchin muita hengenpelastajia keräämään rahaa hevostilalle, joka pelastaa uhanalaisia hevosia. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 12
Kaunotar ja hirviö
Kausi 6, 12/22. Kun sadevesiviemäristä tullut alligaattori käy uimarien kimppuun, Mitch, Logan ja Cody lähtevät jahtaamaan olentoa. C.J, Caroline ja Neely puolestaan kamppailevat pääsystä urheilulehden uimapukunumeroon, eikä rumiltakaan keinoilta vältytä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 11
Onnettomuus
Kausi 6, 11/22. Caroline joutuu keskelle vaikeaa veneonnettomuutta. Hän syyttää itseään kuolonuhrista ja ajautuu Neelyn kannustamana väärään seuraan, koska ei pysty käsittelemään tapahtunutta. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 10
Suuria unelmia
Kausi 6, 10/22. Logan löytää tornistaan pikkulapsen, jonka hän uskoo olevan poikansa. Stephanien biologinen kello tikittää, ja Cody osallistuu uinnin olympiakarsintoihin. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 9
Kuuma kotiinpaluu
Kausi 6, 9/22. Matt palaa Ranskasta, eikä C.J. tiedä, miten suhtautua asiaan. Miljonääripariskunta siepataan merellä lunnasrahojen toivossa, ja Baywatchin hengenpelastajat osuvat paikalle. Joey tapaa vanhan tuttunsa, joka pakottaa hänet varastamaan puolestaan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 8
Vaarallista peliä
Kausi 6, 8/22. Logan lainaa luvatta Codyn autoa ja joutuu onnettomuuteen. Mitch nurisee Stephanielle työtuntiensa vähäisyyttä. C.J. löytää rannalta merileijonan ja tuo sen Baywatchiin. Hengenpelastajat osallistuvat värikuulapeliin, joka muuttuu leikistä totiseksi. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 7
Pelon kasvot
Kausi 6, 7/22. Hobien ystävä hakee huomiota eronneilta vanhemmiltaan, surffaa kielletyllä alueella ja joutuu vaaraan. Caroline ystävystyy entisen jockeyn kanssa ja kannustaa tätä kohtaamaan pelkonsa ja jatkamaan kilpauraansa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.