Baywatch

Klassikkosarja Kalifornian kuumien rantojen hemaisevista hengenpelastajista! Ritari ässä eli David Hasselhoff näytteli rantavahtien päällikköä Mitch Buchannonia sekä lisäksi tuotti sarjaa. Kaiken kaikkiaan Baywatchia tehtiin 11 kautta vuosien 1989 - 2001 aikana, ja sarja poiki vielä spin off -sarjan Baywatch Nights sekä elokuvan. Santa Monican uimarannan dramaattiset pelastustehtävät ovat työllistäneet mm. Pamela Andersonia (C.J.), David Charvettia (Matt) ja Carmen Electraa (Lani). Neljäs tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
1989-1999
Siirry C Moreen tästä
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Jakso 22
Ei milloinkaan
Kausi 7, 22/22. Samantha suunnittelee romanttista lomaa Mitchin kanssa. Codylla sen sijaan ei ole aikaa romantiikalle. CJ kohtaa laiturin alla majailevan salaisen ihailijan, joka on menettänyt vaimonsa ja polttanut kasvonsa tulipalossa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 21
Tyttökullat
Kausi 7, 21/22. Neely ja Mitch auttavat surffaajatyttöä, joka kärsii mielialahäiriöistä. Samanthan entinen kihlattu saapuu sekoittamaan kuvioita. Newmie ihastuu kauniiseen bikinityttöön, joka ei kuitenkaan osaa englantia. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 20
Oikeudenkäynti
Kausi 7, 20/22. Menneisyys palaa kummittelemaan, kun veneonnettomuudessa kuolleen pojan äiti haastaa Carolinen oikeuteen kuolemantuottamuksesta. C.J:n äidintunteet heräävät, mutta Cody ei tunnu innostuvan lasten hankkimisesta. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 19
Baywatch Sea Worldissa
Kausi 7, 19/22. Baywatchin väki pelastaa merileijonan, jota on ammuttu, ja vie sen hoidettavaksi Sea Worldiin. Samantha keksii samalla keinon hankkia hengenpelastajille lisärahoitusta järjestämällä vesinäytöksen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 18
Vaarallisilla vesillä
Kausi 7, 18/22. Sam, Neely ja Caroline näkevät sotilaslentokoneen syöksyvän veteen ja kuulevat, että koneessa on vaarallinen virussäiliö. Cody, CJ ja Newmie saavat päänvaivaa aurinkoa ottavista nudisteista. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 17
Kohtaaminen
Kausi 7, 17/22. Cody uskoo nähneensä merenneidon ja päättää selvittää, mistä on kyse. Mitch ja Caroline auttavat nuorta tyttöä ja poikaa, jotka ovat tehneet epätoivoisen ratkaisun vanhempiensa tuomittua heidän suhteensa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 16
Sydämen asioita
Kausi 7, 16/22. Manny yrittää auttaa lapsuudenystäväänsä pääsemään eroon jengielämästä. Mitchin ja Samanthan on julkistettava romanssinsa, koska suurisuinen Neely paljastaa heidät. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 15
Suojelusenkeli
Kausi 7, 15/22. Caroline pelastaa kolme nuorta hukkumiselta ja saa apua pojalta, joka katoaa ja jonka vain Caroline näkee. Vanha suola janottaa, kun Neelyn entinen aviomies ilmestyy yllättäen Baywatchiin. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 14
Mainetta ja kunniaa
Kausi 7, 14/22. Caroline ja CJ adoptoivat rannalta löytyneen koiran, mutta uuden lemmikin käytös alkaa pian tuntua oudon tutulta. Mitch pelastaa kuuluisan tv-kasvon ja pääsee mukaan parrasvaloihin, ainakin hetkeksi. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 13
Yksi on joukosta poissa
Kausi 7, 13/22. Baywatchin hengenpelastajat vievät joukon nuoria purjehtimaan. Matka saa traagisen päätöksen, kun avomerellä puhkeaa raju myrsky. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 12
Kuukauden poikamies
Kausi 7, 12/22. Baywatchin hengenpelastajat saavat kutsumattoman, tappavan myrkyllisen vieraan. Naistenlehti valitsee Mitchin kuukauden poikamieheksi, mutta nimityksestä tuntuu olevan enemmän haittaa kuin hyötyä. Stephanien hääsuunnitelmat saavat Carolinen jankutuksen vuoksi yllättävän käänteen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 11
Pelastakaa lahti
Kausi 7, 11/22. Santa Monican lahden ranta joudutaan sulkemaan veteen laskettujen saasteiden takia. Kun Mitch sairastuu vakavasti uituaan lahden lähellä, muiden on selvitettävä nopeasti, mistä myrkylliset kemikaalit ovat peräisin. CJ on löytänyt taiteellisen puolensa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 10
Etsi ja pelasta
Kausi 7, 10/22. Onnettomuuden seurauksena hengenpelastajat ja palomiehet muodostavat kuuden jäsenen etsintä- ja pelastusryhmän. Taidot joutuvat heti koetteille, kun joukko uhreja jää loukkuun veden alle vajonneeseen palavaan rakennukseen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 9
Ansassa
Kausi 7, 9/22. Donna joutuu vaikeuksiin miestenlehdessä olleiden kuviensa vuoksi. Aloittelevien hengenpelastajien retki saa pelottavan käänteen, kun bussi jää loukkuun tunneliin. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 8
Teräsmiehet
Kausi 7, 8/22. Australian parhaat hengenpelastajat saapuvat Amerikkaan ja haastavat kalifornialaiset kollegansa kisaan. CJ:n entinen heila ilmestyy kuvioihin, mutta Codya se ei tunnu haittaavan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 7
Yllätysvieras
Kausi 7, 7/22. CJ:n omalaatuinen äiti ilmestyy yllätysvierailulle, jonka todellinen motiivi paljastuu, kun gangsterit saapuvat etsimään hänen varastamaansa levykettä. CJ joutuu vaaraan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.