Baywatch

Klassikkosarja Kalifornian kuumien rantojen hemaisevista hengenpelastajista! Ritari ässä eli David Hasselhoff näytteli rantavahtien päällikköä Mitch Buchannonia sekä lisäksi tuotti sarjaa. Kaiken kaikkiaan Baywatchia tehtiin 11 kautta vuosien 1989 - 2001 aikana, ja sarja poiki vielä spin off -sarjan Baywatch Nights sekä elokuvan. Santa Monican uimarannan dramaattiset pelastustehtävät ovat työllistäneet mm. Pamela Andersonia (C.J.), David Charvettia (Matt) ja Carmen Electraa (Lani). Neljäs tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
1989-2000
Siirry C Moreen tästä
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Jakso 22
Seikkailu Alaskassa, osa 2
Kausi 8, 22/22. Moninaisten tapahtumien jälkeen Hobie saa viimein selville matkatoverinsa salaisuuden. Mitch ja Neely huomaavat rakastuneensa toisiinsa ja tekevät ison päätöksen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 21
Seikkailu Alaskassa, osa 1
Kausi 8, 21/22. Baywatchin jengi nauttii täysin rinnoin Alaskan risteilystä. Mitch on huolestunut Hobiesta. Mitchin ja Neelyn välit muuttuvat entistä läheisimmiksi, kun Neely joutuu hengenvaaraan Alaskassa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 20
Bon voyage
Kausi 8, 20/22. Hobie voittaa risteilyn Alaskaan ja ottaa mukaan tapaamansa kauniin tytön, joka on pakomatkalla varastettuaan arvokkaita smaragdeja. Neely, Donna ja Lani pääsevät urheilulehden kustannuksella samaiselle risteilylle. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 19
Pirullista peliä
Kausi 8, 19/22. Mitch hoitaa Neelyn vauvaa äitinsä kanssa ja saa yllättäen apua kauniilta naiselta, joka kuitenkin osoittaa pian pimeän puolensa. April ja Manny osallistuvat hyväntekeväisyyskilpailuun. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 18
Karanteeni
Kausi 8, 18/22. Kun Baywatchin pelastusasema eristetään tartuntavaaran takia, karanteeniin jää myös paikalle saapunut suulas kauppamatkustaja, joka koettelee kaikkien hermoja. J.D. haaveilee kauniista mallitytöistä, mutta se onkin Newman, joka pääsee tositoimiin. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 17
Kaasu pohjassa
Kausi 8, 17/22. Cody haastetaan kilpa-ajoon veneillä ja lyö samalla vetoa Mitchin veneestä. Mitch lupautuu Ashleyn lapsenvahdiksi Neelyn kokeillessa siipiään tarjoilijana. Poikien pokeri-ilta ei ota onnistuakseen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 16
Delfiinien yö
Kausi 8, 16/22. Neely tapaa mielenkiintoisen miehen. Mitch auttaa vanhaa poliisikaveriaan Garneria, joka yrittää jäljittää huumeiden salakuljettajia. Cody yrittää auttaa Lania, joka tuskailee kuulon menetyksen kanssa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 15
Täyttä laukkaa
Kausi 8, 15/22. Codylla on autohuolia. Mitch ihastuu ratsastuksenopettajaan, jonka tähtihevosen ura on vaakalaudalla. Mitch pyytää Hobieta auttamaan treffien järjestelyissä. Lani sukeltaa flunssaisena vakavin seurauksin. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 14
Laineiden lumoissa
Kausi 8, 14/22. Aprilin ja Mannyn välit katkeavat ja Craig saa tietämättään Mannyn mustasukkaiseksi. Samaan aikaan Craig tuskailee keski-iän kriisiä. Lani ja Cody kokeilevat tandemsurffausta. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 13
Loppulaskenta
Kausi 8, 13/22. Rannalta löytynyt kranaatti johdattaa Mitchin ja Codyn uponneen aseveneen jäljille hengenvaarallisin seurauksin. Neely yrittää päästä jaloillensa ja onnistuu samalla ärsyttää Mitchiä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 12
Loukussa
Kausi 8, 12/22. Mannyn äiti tulee rannalle tervehtimään poikaansa ja saa tietää Aprilistä. April ja Craig joutuvat hengenvaaraan sukellusretkellä, kun he jäävät loukkuun voimalaitoksen turbiinikammioon. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 11
Kaapattu
Kausi 8, 11/22. Caroline palaa takaisin rannalle, mutta pian kokee kauhun hetkiä, kun aseistautunut varas kaappaa hänen autonsa. Neely ei suoriudu työstään kunnolla ja aiheuttaa toimillaan vaaratilanteen. Huolestuneet Mitch ja Donna yrittävät auttaa Neelyä pääsemään lääkekoukusta. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 10
Kadonnut
Kausi 8, 10/22. Cody poistuu tornistaan etuajassa kohtalokkain seurauksin, kun rannalle jäänyt teinityttö katoaa jäljettömiin. Mitch saa vastaansa lehdistön ja vastuuta vaativan esimiehen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 9
Kotiinpaluu
Kausi 8, 9/22. Craig palaa Baywatchiin puolustaakseen intiaania, joka haluaa kuolla heimolleen kuuluneella rannalla. Neely saa ystävänsä huolestumaan jäätyään koukkuun kipulääkkeisiin. Hobie lähtee juhlimaan kavereiden kanssa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 8
Kuoleman tuuli
Kausi 8, 8/22. Aavikkotuuli aiheuttaa sekasortoa rannalla ja ajaa vaarallisen saalistajan meren syvyyksistä ihmisten kimppuun. Hobie yrittää tehdä vaikutusta Apriliin. Manny joutuu hengenvaaraan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 7
Viimeinen aalto
Kausi 8, 7/22. Mitch yrittää saada Jordanin tapaamaan biologisen äitinsä. J.D. ja Caroline virittelevät romanssia, mutta pian Caroline joutuu valitsemaan näyttelijänuran ja Baywatchin välillä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.