Baywatch

Klassikkosarja Kalifornian kuumien rantojen hemaisevista hengenpelastajista! Ritari ässä eli David Hasselhoff näytteli rantavahtien päällikköä Mitch Buchannonia sekä lisäksi tuotti sarjaa. Kaiken kaikkiaan Baywatchia tehtiin 11 kautta vuosien 1989 - 2001 aikana, ja sarja poiki vielä spin off -sarjan Baywatch Nights sekä elokuvan. Santa Monican uimarannan dramaattiset pelastustehtävät ovat työllistäneet mm. Pamela Andersonia (C.J.), David Charvettia (Matt) ja Carmen Electraa (Lani). Neljäs tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
1989-2000
Siirry C Moreen tästä
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Jakso 22
Hiekkalinnoja
Kausi 9, 22/22. Alexin paras ystävä on menossa naimisiin, mutta häät uhkaavat peruuntua, kun morsian ihastuukin Mitchiin. Alex joutuu turvautumaan hätävalheeseen. Cody jahtaa venevarkaita. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 21
Kauniit ja rohkeat
Kausi 9, 21/22. April ja Jessie etsivät kuuluisaa juontajaa Baywatchin sponsoroimaan fitness-kilpailuun. Newmie uskaltautuu pyytämään Alexia päivällistreffeille ja menee liiankin pitkälle. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 20
Murtumapiste
Kausi 9, 20/22. Neely kuumentaa tunteita valheillaan ja syytöksillään, kunnes Alexin mitta täyttyy. Manny valmistautuu vesiskootterikisaan, mutta työtapaturma sotkee suunnitelmat. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 19
Ristitulessa
Kausi 9, 19/22. Alex päätyy pelastamaan varkaan hengen ja joutuu samalla itse vaaraan. Hobie haluaa muuttaa pois kotoa, mutta Mitch on eri mieltä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 18
Vesitanssi
Kausi 9, 18/22. Mitch ja Cody tapaavat kauniin viulistin (Linda Lampenius), joka on tietämättään sekaantunut rikollisten hämäräpuuhiin. Alex on päättänyt todistaa Mitchille olevansa pätevä hengenpelastaja. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 17
Baywatch Australiassa, osa 2
Kausi 9, 17/22. Australiassa Baywatchin joukkue kilpailee paikallisia hengenpelastajia vastaan ja joutuu kesken kisan myös oikeisiin pelastustöihin. Terry aiheuttaa huolta Jakelle. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 16
Baywatch Australiassa, osa 1
Kausi 9, 16/22. Hengenpelastaja Jake Barnes lähtee Australiaan tavatakseen äitinsä menettäneen poikansa. Baywatchin tiimi lähtee mukaan, sillä australialaiset kutsuvat heidät kilpailuunsa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 15
Grand Prix
Kausi 9, 15/22. Tannerin serkku on tulossa käymään, koska hän osallistuu hyväntekeväisyysajoihin. Mitch pääsee itsekin verestämään taitojaan. Hengenpelastajista suunnitellaan samaan aikaan TV-sarjaa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 14
Pojat ovat poikia
Kausi 9, 14/22. Cody, J.D. ja Jessie päättävät osallistua triatloniin, mutta poikien keskinäinen nokittelu tuntuu menevän kaiken edelle. April ja Mitch ovat huolissaan Craigista, jolla on järkyttävä salaisuus. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 13
Ilmojen halki
Kausi 9, 13/22. Isänsä pahoinpitelemä Tanner-poika pyytää Mitchiä apuun, mutta isä ei aio antaa periksi. Jessie saa salaisen ihailijan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 12
Pelastus taivaalta
Kausi 9, 12/22. Mitch tapaa pitkästä aikaa laskuvarjojoukoissa palvelevan Tracyn, joka on katkaissut välinsä omaan isäänsä. Cody auttaa kuuluisaa sukeltajaa harjoittelemaan kilpailuja varten. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 11
Yliote
Kausi 9, 11/22. Cody alkaa treenata kovaa ja käyttää kyseenalaisia lisäravinteita päästäkseen olympiajoukkueeseen. Mitchin ja Alexin yhteinen ilta saa kiusallisen päätöksen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 10
Ikuiset ystävät
Kausi 9, 10/22. Baywatchin järjestämät junioriolympialaiset saavat erikoisen käänteen, kun vallaton oranki karkaa hoitajaltaan. Alexin hoidossa oleva tyttö joutuu pulaan suojellessaan orankia. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 9
Uimari
Kausi 9, 9/22. Mitch kokee olonsa yksinäiseksi, kun Hobie on äitinsä luona, eikä hänellä ole omaa kumppania. Codyllä ja J.D:llä olisi mahdollisuus saada urhoollisuusmitali, ja Jessie palkkaa yllättävän henkilön stunttiopettajakseen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 8
Kovaa kyytiä
Kausi 9, 8/22. Mitch auttaa hengenpelastajan työstä kiinnostunutta pikkupoikaa, jolla on vaikeat kotiolot. Alex yrittää päästä kilpailijaksi televisiovisailuun. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 7
Kuuma kesäyö
Kausi 9, 7/22. Hobie on veneilemässä humalaisten kavereidensa kanssa kohtalokkain seurauksin. Jessie alkaa epäröidä, onko hänestä sittenkään hengenpelastajaksi. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.