Baywatch

Klassikkosarja Kalifornian kuumien rantojen hemaisevista hengenpelastajista! Ritari ässä eli David Hasselhoff näytteli rantavahtien päällikköä Mitch Buchannonia sekä lisäksi tuotti sarjaa. Kaiken kaikkiaan Baywatchia tehtiin 11 kautta vuosien 1989 - 2001 aikana, ja sarja poiki vielä spin off -sarjan Baywatch Nights sekä elokuvan. Santa Monican uimarannan dramaattiset pelastustehtävät ovat työllistäneet mm. Pamela Andersonia (C.J.), David Charvettia (Matt) ja Carmen Electraa (Lani). Neljäs tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
1989-2000
Siirry C Moreen tästä
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Jakso 22
Tappokone
Kausi 10, 22/22. Kun Mitchin vanhaa laivastotoveria epäillään ekoterroristiksi, Mitch osallistuu vaaralliseen peiteoperaatioon kohtalokkain seurauksin. Sean ihmettelee Mitchin kummallista käytöstä. Oudot tapahtumat saavat hengenpelastajat epäilemään, että Mitch on vaarassa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 21
Viimeinen pelastus
Kausi 10, 21/22. Jessie huolestuu isoisästään, joka kantaa syyllisyyttä toisessa maailmansodassa kaatuneiden toveriensa kohtalosta. Sean yrittää auttaa tulevaa urheilijalupausta. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 20
Baywatchin perhe
Kausi 10, 20/22. Sean ja Jenna lähtee romanttiselle työmatkalle Mauille. Dawn saa kuulla asiasta ja juonittelee ryhmän muut jäsenet matkalle mukaan. Kesken matkan koko joukko joutuu yllättäen pelastustoimiin, jonka tuloksena järkyttynyt Sean avautuu ryhmälle menetyksestään. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 19
Maui Xterra
Kausi 10, 19/22. Jessie valmistautuu Dawnin avulla rankkaan triatlonkilpailuun, mutta joutuu lopulta miettimään, mikä on hänelle oikeasti tärkeintä. Jason etsii salaperäistä henkeä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 18
Sankari
Kausi 10, 18/22. Sean joutuu romanttisten tunteiden ristipaineeseen, kun Kekoa ihastuu häneen palavasti. Jasonin sankarirooli elokuvassa johtaa salamaromanssiin. J.D. etsii rakkautta. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 17
Kuumat paikat
Kausi 10, 17/22. Sean ja Jenna jatkavat kamppailuaan ryhmän komennosta. Jason ja Allie joutuvat pelastustöihin purkautuvan tulivuoren lähellä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 16
Elämän henki
Kausi 10, 16/22. Jason lähtee hakemaan Seanille kanoottia havaijilaismieheltä, joka yllättäen opettaa hänelle paljon uutta niin kanooteista kuin elämästäkin. Dawn ei ole mielissään Seanin orastavasta suhteesta Jennaan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 15
Vaaran vuoksi
Kausi 10, 15/22. Jessie joutuu hengenvaaraan pelastaessaan uhria vedenalaisesta ilmataskusta. Jason palaa töihin Sandy Beachin vaaralliselle rannalle selättääkseen ikävät muistonsa. Dawnilla on ihailija, joka lähettelee kukkia. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 14
Hiekkaan piirretty viiva
Kausi 10, 14/22. Jenna Avid, pelastusaseman uusi ja kaunis päällikkö, järjestää heti hankaluuksia Seanin ryhmälle. Nudistien aiheuttama mediasirkus ei auta asiaa. J.D. ja Jessie miettivät elämää ja rakkautta. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 13
Vesirajoja
Kausi 10, 13/22. Dawn yrittää selvittää, miten uhri voi toipua täysin oltuaan upoksissa 20 minuuttia. Mistä oikein on kyse? Jessie ja Allie lähtevät etsimään Kekoalle miesseuraa, mutta kesken kaiken joutuvat pelastustoimiin. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 12
Pienempi paha
Kausi 10, 12/22. Dawn joutuu tilille vuosia sitten tekemästään virheestä. Jessie ja Allie yrittävät auttaa eksynyttä pikkupoikaa. J.D. esittelee uusia keksintöjään Jasonille. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 11
Paineen alla
Kausi 10, 11/22. Allien ja Nickin romanssi kukoistaa. Kun kaksi ihmistä jää loukkuun sukellusalukseen, hengenpelastajat aloittavat uskaliaan operaation traagisin seurauksin, jotka saavat Allien musertumaan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 10
Syvyyksien kulta
Kausi 10, 10/22. Kun Allie löytää merestä ikivanhan kultakolikon, koko ryhmä innostuu aarrejahdista. Ajatus mahdollisista rikkauksista ajaa kaikki riitelemään. Lopulta aarrejahti johtaa hengenvaarallisiin seurauksiin. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 9
Saalistus
Kausi 10, 9/22. Tiimi törmää häikäilemättömiin hainpyytäjiin ja Jessie tekee kaikkensa pysäyttääkseen heidät. Jason yrittää päästä yli pelostaan ja osallistuu havaijilaiseen seremoniaan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 8
Sulhasen isä
Kausi 10, 8/22. Mitch yllättyy kuullessaan, että Hobie aikoo mennä naimisiin. Morsiamen vanhemmat valmistelevat häitä innokkaasti. Kekoa joutuu selättämään epäonnistumisen pelkonsa vaarallisen pelastuksen yhteydessä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 7
Riskienhallintaa
Kausi 10, 7/22. Sean yrittää opettaa Jasonia asennoitumaan työhönsä oikein. Allie ja Dawn auttavat veden varaan joutunutta naista synnyttämään keskellä avomerta. J.D., Jessie ja Kekoa lähtevät sukeltamaan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.