Baywatch

Klassikkosarja Kalifornian kuumien rantojen hemaisevista hengenpelastajista! Ritari ässä eli David Hasselhoff näytteli rantavahtien päällikköä Mitch Buchannonia sekä lisäksi tuotti sarjaa. Kaiken kaikkiaan Baywatchia tehtiin 11 kautta vuosien 1989 - 2001 aikana, ja sarja poiki vielä spin off -sarjan Baywatch Nights sekä elokuvan. Santa Monican uimarannan dramaattiset pelastustehtävät ovat työllistäneet mm. Pamela Andersonia (C.J.), David Charvettia (Matt) ja Carmen Electraa (Lani). Neljäs tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
1989-2000
Siirry C Moreen tästä
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Katso lisää jaksoja C Moressa ilman mainoksia
Jakso 22
Pelasta minut
Kausi 11, 22/22. Kun Leigh aikoo avioitua Samin kanssa, Sean joutuu kamppailemaan tunteidensa kanssa ja harkitsemaan tulevaisuuttaan. Kekoa yrittää sopia isänsä kanssa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 21
Vapaalla
Kausi 11, 21/22. Sean pelastaa paikallisen TV-tähden ja saa hotelliloman palkkioksi. Sean ei innostu ajatuksesta, joten Zack päättää esittää Seania ja asua ilmaiseksi tämän hotellissa. Jasonia kosiskellaan miesmalliksi. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 20
Virhearvioita
Kausi 11, 20/22. Sean, Jason ja Zack osallistuvat maastokilpailuun. Myös Jessie osallistuu samaiseen kilpailuun. Sillä välin Leigh joutuu vastaamaan yksin pelastustöistä ja saa yllättäen apua Jennalta. Flunssa kaataa hengenpelastajia sänkyyn. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 19
Loukussa
Kausi 11, 19/22. Sean ja Leigh joutuvat Mauilla hengenvaaraan tutkiessaan myrkkyjätteiden laitonta hävitystä. Zack onnistuu jälleen kerran saamaan itsensä ongelmiin ja yrittää epätoivoisesti pelastaa tilanteen. Jason joutuu tahtomattaan Zackin luottomieheksi. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 18
Jessien paluu
Kausi 11, 18/22. Sean, J.D. ja Kekoa törmäävät yllättäen Jessieen. Tilanne koettelee vakavasti J.D:n ja Kekoan välejä. Sean kohtaa mystisen naisen patikoidessaan tulivuoren huipulle. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 17
Kiehumispiste
Kausi 11, 17/22. Sean on innoissaan, kun keskukselle sponsoroidaan uusi tietokone. Jason ja Zack lähtevät patikkaretkelle sponsorin tyttären kanssa ja alkavat kilpailla tämän suosiosta. J.D. ja Kekoa selvittelevät välejään. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 16
Isäni, sankari
Kausi 11, 16/22. Jenna joutuu komean pörssihain pauloihin. Seanilla on omat epäilyksensä miehestä. Jason ja J.D. lähtevät pyörävaellukselle ystävän kanssa, joka alkaa käyttäytyä itsetuhoisesti. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 15
Myrskyn vangit
Kausi 11, 15/22. Hurrikaanin raivotessa pohjoisrannalla Sean ja Jenna jäävät loukkuun vanhaan bunkkeriin. Selviytyäkseen heidän on laitettava erimielisyydet sivuun. Zack on jumissa keskuksessa rämäpäisen naistoimittajan kanssa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 14
Isä on pahin
Kausi 11, 14/22. Kekoan isä haastaa Seanin oikeuteen ja suututtaa tyttärensä lopullisesti, kun tämä kuulee isänsä todellisen motiivin. Sean joutuu entistä tukalampaan tilanteeseen, kun hänelle ojennetaan vielä toinenkin haaste oikeuteen. Zack saa uusia haasteita työrintamalla. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 13
Piinaaja
Kausi 11, 13/22. Carrie pelastaa nuorukaisen, joka ihastuu häneen liiankin palavasti. Sam palaa takaisin Havaijille. Leigh epäröi jatkaa seurustelua Samin kanssa, koska tämä tuntuu salailevan jotain. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 12
Sovinnon siemen
Kausi 11, 12/22. Sean etsii syyllisiä vääriin hälytyksiin, jotka ovat päättää Zackin uran hengenpelastajana. J.D. yrittää paikkailla välejään Kekoan isään (Pat Morita) kutsumalla tämän kalaretkelle. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 11
Mustaleski
Kausi 11, 11/22. Leigh ja Sean epäilevät rikasta vaimoa murhasta, kun tämän mies kuolee rannalla mystisesti, mutta poliisi ei voi mitään ilman todisteita. Zack kerskailee Jasonin sukellustaidoista ja pian vastahakoinen Jason joutuu näyttämään taitonsa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 10
Sidoksissa
Kausi 11, 10/22. Sean tekee vakinaistamispäätöksensä Zackin ja Carrien välillä. Zack tapaa kotoa karanneen nuoren tytön ja tämän isän, joka aikoo pitää tyttären erossa äidistään hinnalla millä hyvänsä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 9
Ben
Kausi 11, 9/22. Sean menettää rakkaan ystävänsä aaltoihin. Suru ajaa Seanin merelle, jossa hän alkaa nähdä harhakuvia läheisistään ja omasta pojastaan. Jason, J.D. ja Leigh ja Carrie ponnistelevat hengenpelastajien kilpailussa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 8
Haihäkki
Kausi 11, 8/22. Sean tekee kaikkensa pysäyttääkseen häikäilemättömän yrittäjän, joka vaarantaa ihmishenkiä viemällä turisteja haiden keskelle. J.D. ja Kekoa yrittävät pitää orastavan suhteensa salassa. Innokas turisti aiheuttaa päänvaivaa Jasonille. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.
Jakso 7
Unelmien nainen
Kausi 11, 7/22. Jenna jatkaa henkilökohtaista sotaansa Seania vastaan. Zack erotetaan tiimistä, kun J.D. loukkaantuu hänen takiaan. Zackin elämä kuitenkin piristyy, kun hän tapaa salaperäisen naisen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.