Amerikkalainen animaatiokomediasarja pyörii Belcherin omintakeisen ravintoloitsijaperheen tapahtumarikkaan ja burgerintuoksuisen arjen ympärillä. Vanhemmat Bob ja Linda pyörittävät hampurilaisravintolaa, jossa mukana ovat myös heidän lapsensa Tina, Gene ja Louise. Linda yllätetään täysin hänen syntymäpäivänään. Perhe järjestää ravintolassaan unohtumattoman elokuvaillan. Gene saa pienen roolin paikallisen teatterin näytelmästä tietämättä äitinsä arveluttavasta avustuksesta. Kymmenes tuotantokausi.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Huomenna klo 06:30
Jakso 15
Tirisevä aamunkoitto
Kausi 10, 15/22. Bob ja lapset uskaltautuvat suljetun ravintolan pakkohuutokauppaan. Linda innostuu Pyhän Patrickin päivästä. Amerikkalainen animaatiosarja.
Jakso 14
Laulu jää pystyyn
Kausi 10, 14/22. Wagstaffin koululle etsitään uutta laulua kilpailulla. Uusi markiisi kuumentaa tunteita kuppilalla. Amerikkalainen animaatiosarja.
Jakso 13
Kolme tyttöä ja pikku-Wharfy
Kausi 10, 13/22. Louise ei syty koulun yhteisöllisyydestä, mutta löytääkö hän oman yhteisönsä merihirviön avulla? Bob etsii ruoan kaikkeutta. Amerikkalainen animaatiosarja.
2pv jäljellä
Jakso 12
Kala nimeltä Tina
Kausi 10, 12/22. Tina ottaa tilaisuuden opastaa nuorempaa oppilasta turhankin vakavasti. Bob ja Linda päättävät kokeilla kuntosalia. Amerikkalainen animaatiosarja.
1pv jäljellä
Jakso 11
Rumpukone
Kausi 10, 11/22. Rumpukone. Gene saa porttikiellon panttilainaamoon, jossa on käynyt soittamassa rumpukoneella. Louise päättää kostaa omistajalle veljensä puolesta, vastoin Genen tahtoa. Teddy puolestaan haluaisi että Bob loukkaantuu, koska hänellä on työkeikka vastapäisessä Jimmy Peston ravintolassa. Amerikkalainen animaatiosarja.
13h jäljellä
Jakso 10
Pikapaketti
Kausi 10, 9/22. Linda työskentelee jouluaattona postissa kiireapulaisena ja päättää toimittaa kuormasta myöhästyneen paketin perille, jotta asiakkaan veljenpojan joulu ei menisci pilalle. Bob yrittää pärjätä kotona Lindan vanhempien ja siskon kanssa ja estää heitä puhumasta rahivälikohtauksesta. Amerikkalainen animaatiosarja.