Botched: Mokatut kauneusleikkaukset

Botched: Mokatut kauneusleikkaukset

Kauneus on katsojan silmissä, vai onko sittenkään? Nimekkäät plastiikkakirurgit Paul Nassif ja Terry Dubrow korjaavat pieleen menneiden kauneusleikkausten jälkiä.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2017
Siirry C Moreen tästä
Katso lisää jaksoja C Moressa
Katso lisää jaksoja C Moressa
Botched: Mokatut kauneusleikkaukset, Jakso 4: Dominan takapuoli
Jakso 4
Dominan takapuoli
Kausi 4, 4/22. Dominana työskentelevä Elena otti pakaraimplantit Meksikossa, mutta implantit ovat siirtyneet ja aiheuttavat kipuja. Rintojenkohotusta halunneelle Sarahille pantiinkin implantit, jotka aiheuttavat monenlaista harmia ja haittaavat jokapäiväistä elämää. Ihmis-Keninä tunnettu Rodrigo Alves haluaisi leikkauttaa nenänsä. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa plastiikkakirurgit auttavat potilaita erikoisissa tapauksissa.
Botched: Mokatut kauneusleikkaukset, Jakso 3: Epäsymmetriset rinnat
Jakso 3
Epäsymmetriset rinnat
Kausi 4, 3/22. Melissan toinen rinta on pieni ja kova kuin kivi ja toinen roikkuva ja löysä. Rintaleikkauksen jälkeiset komplikaatiot tuhosivat Danan rinnat. Kasvoihinsa silikonipistoksia ottanut Shauna haluaisi eroon oravaposkistaan. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa plastiikkakirurgit auttavat potilaita erikoisissa tapauksissa.
Botched: Mokatut kauneusleikkaukset, Jakso 2: Violetti nainen
Jakso 2
Violetti nainen
Kausi 4, 2/22. Cosplayta harrastava Bunny haluaa näyttää sarjakuvahahmolta ja halajaa entistä isompia rintoja. Connien takapuoli on tunnoton epäonnistuneen operaation jäljiltä. Nuorena nenänsä leikkauttanut Tracy kärsii nenänsä päässä olevista sarvista. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa plastiikkakirurgit auttavat potilaita erikoisissa tapauksissa.
Botched: Mokatut kauneusleikkaukset, Jakso 1: Ongelmarinnat
Jakso 1
Ongelmarinnat
Kausi 4, 1/22. Flame Monroe haluaa itselleen samanlaiset rinnat kuin vuosikymmeniä sitten. Pardis haluaa eroon vinosta ja pitkästä nenästään. Euroopan suurimmat implantit omistava Martina haluaa jättimäiset takapuoli-implantit. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa plastiikkakirurgit auttavat potilaita erikoisissa tapauksissa.