Bumtsibumissa Suomen suosituimmat artistit istahtavat virtuoosimaisten kapteeneiden viereen flyygeleiden taakse ja kisaavat erilaisissa musiikkitehtävissä. Tehtävissä etsitään oikeita lyriikoita ja tunnistetaan säveliä suositun juontajan johdolla. Kisan voittaa se joukkue, joka saa parhaiten kiinni niin nykymusiikin helmistä kuin kansan rakastamista klassikoistakin. Uuden Bumtsibumin juontajana nähdään muusikko ja näyttelijä Kalle Lindroth ja kapteeneina Heikki Puhakainen sekä Lasse Piirainen.
Kategoria
Viihde ja komedia, Kotimaiset
Vuosi
2017
Katsottavissa ulkomailla
Jakso 12
Isac Elliot, Benjamin Peltonen, Arttu Lindeman ja Lucas
12/12. Kilpailemassa Isac Elliot ja Benjamin Peltonen sekä Arttu Lindeman ja Lucas. Kapteeneina Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.
Jakso 11
Reino Nordin, Petra, Jannika B, Iisa ja Lieminen
11/12. Kilpailemassa Reino Nordin ja Petra sekä Jannika B, Iisa ja Lieminen. Kapteeneina Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.
Jakso 10
Arja Koriseva, Sami Saari, Hanna Pakarinen ja Jussu Pöyhönen
10/12. Kilpailemassa Arja Koriseva ja Sami Saari sekä Hanna Pakarinen ja Jussu Pöyhönen. Kapteeneina Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.
Jakso 9
Irina, Tuure Kilpeläinen, Erin ja Antti Ketonen
9/12. Kilpailemassa Irina ja Tuure Kilpeläinen sekä Erin ja Antti Ketonen. 8/12. Kapteeneina Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.
Jakso 8
Janna, Paleface, Diandra, Brädi ja Ike
8/12. Kilpailemassa Janna ja Paleface sekä Diandra, Brädi ja Ike. Kapteeneina Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.
Jakso 7
Evelina, Ilta, Kasmir ja Elias Gould
Kilpailemassa Evelina, Ilta, Kasmir ja Elias Gould. Juontaja Kalle Lindroth, kapteenit Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.
Jakso 6
Club for Five ja Rajaton
6/12. Upeat a cappella -soundit kajahtavat, kun lauluryhmät Club for Five ja Rajaton näyttävät taitonsa. Juontaja Kalle Lindroth, kapteenit Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen
Jakso 5
Laura Voutilainen, Vilma Alina, Jesse Kaikuranta ja Antti Koivula
Pääsiäiserikoisen kilpailijoina Laura Voutilainen, Vilma Alina, Jesse Kaikuranta ja Antti Koivula. Juontajana tuttuun tapaan Kalle Lindroth, kapteenit Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Jakso 4
Maija Vilkkumaa ja Archie Cruz - Johanna Försti ja Olli Herman
4/12. Bumtsibumissa koetaan letkeää menoa ja kuplivaa ilottelua! Maija Vilkkumaa ja Archie Cruz - Johanna Försti ja Olli Herman. Ohjelman juontaa Kalle Lindroth ja joukkueiden kapteeneina Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.
Jakso 3
Anna-Maija Tuokko, Maria Ylipää, Jarkko Tamminen ja Mikko Leppilampi
3/12. Luvassa on iloa ja heittäytymistä, kun näyttelijänelikko päästetään irti lauluestradille. Vieraina Anna-Maija Tuokko, Maria Ylipää, Jarkko Tamminen ja Mikko Leppilampi. Ohjelman juontaa Kalle Lindroth.
Jakso 2
Ellinoora, Sanni, Jon-Jon ja Roope Salminen
2/12. Bumtsibumin estradi täyttyy tänä iltana tiukoista soundeista, kun mukana ovat Ellinoora, Sanni, Jon-Jon ja Roope Salminen. Ohjelman juontaa Kalle Lindroth kapteeneina taituroivat Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.
Jakso 1
Vieraina Katri-Helena, Paula Koivuniemi, Elias Kaskinen ja Pete Parkkonen
1/12. Vieraina Katri-Helena, Paula Koivuniemi, Elias Kaskinen ja Pete Parkkonen. Ohjelman juontaa Kalle Lindroth ja joukkueiden kapteeneina taituroivat Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.