Burgerimies

Sämpylän väliin mahtuu koko maailma. Akseli 'Burgerimies' Herlevi selvittää hampurilaisen ja elämän tarkoituksen, missionaan etsiä ja löytää maailman paras burgeri. Burgerimies ei leiki, vaan jyrää halki Pohjois-Amerikan mielessään ainoastaan yksi asia: Täydellinen burgeri! Burgerimies rullaa pitkin USA:n etelärajaa lännestä itään. Matka jakaantuu 10 etappiin, joista ensimmäinen on Kaliforniassa ja viimeinen New Yorkissa.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset, Katsottavissa ulkomailla
Vuosi
2018
Katsottavissa ulkomailla
Burgerimies, Jakso 1: San Francisco ja Muir Woods
Jakso 1
San Francisco ja Muir Woods
Kausi 1, 1/11. Uusi sarja alkaa! Huippukokki Akseli Herlevi rymistelee Amerikan länsirannikolta Itärannikolle kuumia burgerireseptejä etsien. Makuretki starttaa San Franciscosta jossa hampurilaisten lisäksi maistellaan aasialaisia makuja.
Burgerimies, Jakso 2: Los Angeles ja Joshua Tree
Jakso 2
Los Angeles ja Joshua Tree
Kausi 1, 2/11. Akseli Herlevi herää Hollywoodissa, syö itsensä terveeksi ja päätyy lopulta hämäriin Halloween-bileisiin keskelle Mojaven autiomaata. Mitä makuja jää mieleen tältä etapilta?
Burgerimies, Jakso 3: Las Vegas, Nevada
Jakso 3
Las Vegas, Nevada
Kausi 1, 3/11. Burgerimies Akseli Herlevi korottaa panoksia Las Vegasissa. Kaikki syödään mitä pöytään tuodaan ja laskut maksetaan jos jaksetaan. Makunystyröihin jääneitä matkamuistoja Akseli herättelee omassa keittiössään valmistaessaan tämän jakson burgeriaan.
Burgerimies, Jakso 4: San Diego ja Encinitas
Jakso 4
San Diego ja Encinitas
Kausi 1, 4/11. San Diego ja Encinitas. Burgerimies päättää tacoa kun rauta on kuumaa. Suomalaisten lumilautailijoiden bileet uhkaavat lähteä meksikolaisesta grillikintaasta. Millaisen burgerin Akseli ja Ossi tästä matkasta innostuneina kasaavat?
Burgerimies, Jakso 5: Austin ja Lockhart, Texas
Jakso 5
Austin ja Lockhart, Texas
Kausi 1, 5/11. Kaksi cowboyta, Akseli ja Ossi ratsastavat Texasissa kohti kilometrin pituisia BBQ-pöytiä. Burgerimies vetää reseptin stetsonista ja loppu on BBQ-historiaa.
Burgerimies, Jakso 6: New Orleans, Louisiana
Jakso 6
New Orleans, Louisiana
Kausi 1, 6/11. Burgerimiehen vankkurit vierivät kohti Syvän Etelän suomaita. Vuorossa on mystinen Louisiana, määränpäänä kultturien sulatusuuni New Orleans.
Burgerimies, Jakso 7: Miami, Florida
Jakso 7
Miami, Florida
Kausi 1, 7/11. Miami, Florida. Salsaa, tailgating-bileitä ja Cuban fritoja! Burgerimies Akseli Herlevi uppoutuu Miamin sykkeeseen kuin kuuma peitsi voihin.
Burgerimies, Jakso 8: Key West, Florida
Jakso 8
Key West, Florida
Kausi 1, 8/11. Key West, Florida. Burgerimies Akseli Herlevi jatkaa Floridan valloitusta Hemingwayn hengessä. Piirakanhimo iskee, mutta petokalojen kanssa ei leikitä.
Burgerimies, Jakso 9: Pako New Yorkiin
Jakso 9
Pako New Yorkiin
Kausi 1, 9/11. Pako New Yorkiin. Burgerimies tulee kuin sade Donald Trumpin kotikaupunkiin. Nälkä on kasvanut Empire State Buildingin kokoiseksi janosta puhumattakaan.
Burgerimies, Jakso 10: Pölyt kurkusta Brooklynissa
Jakso 10
Pölyt kurkusta Brooklynissa
Kausi 1, 10/11. Pölyt kurkusta Brooklynissa. Burgerimies Akseli Herlevi löytyy Brooklyn Bridgen alta. Mutta ei hätää! Ensin vedetään neljä lounasta ja sitten mennään panimoon.
Burgerimies, Jakso 11: Kotiinpaluubileet
Jakso 11
Kotiinpaluubileet
Kausi 1, 11/11. Kotiinpaluubileet. Burgerimies Akseli Herlevi järjestää kavereilleen bileet Amerikasta paluunsa kunniaksi. Grilli käy kuumana ja kyytipoika kylmänä. Listalla on, yllätys yllätys: Burgereita! Sarja päättyy.