Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.
Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.
Kategoria
Lastenohjelmat, Ulkomaiset
Vuosi
2010
Kieli
fin
Tulossa klo 04:41
Jakso 34
Supertuksu soluttautuu
Supertuksu soluttautuu Chuggingtoniin tavallisena tuksuna ja saa huomata, että elämä ilman supervoimia ei olekaan kovin helppoa.
Tulossa klo 04:31
Jakso 33
Sofien tähtikerho
Sofie perustaa kerhon johon kuka tahansa ei saakaan liittyä ja tämä aiheuttaa närää hänen ystävissään.
Jakso 32
Magneetti-Wilson
Wilson magnetisoituu osuttuaan magneettinosturin tielle ja hän alkaa vetää puoleensa muutakin kuin huomiota.
Jakso 31
Kokon peli
Koko jää koukkuun tietokonepeliin, ja hän pelaa niin keskittyneesti, että unohtaa kokonaan liikenneturvallisuuden.
Jakso 30
Tuksuväritys
Junaset opettelevat naamioitumaan, jotta he pääsisivät lähemmäs villieläimiä. Wilsonilla on hyvin värikäs käsitys naamioitumisesta.
Jakso 29
Max ei malta odottaa
Max on menossa katsomaan uusia vaunuja, mutta hajoaa matkalla. Hän joutuu käyttämään mielikuvitustaan selvitäkseen tilanteesta.
Jakso 28
Erityisapuri-Wilson
Wilson on Frostinin ylpeä apuri, mutta joutuu astumaan sivuun, kun Frostini ottaa Hootin ja Tootin uusiksi apureikseen.
Jakso 27
Kultapyörät
Hoot ja Toot palkitaan hyvästä työstä Kultapyörällä, mutta kaksosiin iskee ahneus, ja heidän avustaan on enemmän haittaa kuin hyötyä.
Jakso 22
Herätys, Wilson!
Wilson ja Koko lyövät vetoa, että jaksavat valvoa läpi yön. Valvomisen takia Wilsonin koko päivä on mennä pieleen. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.
Jakso 21
Bruno ja lohikäärme
Eräästä tunnelista kuuluu pelottavaa ääntä. Wilson on aivan varma, että siellä on lohikäärme. Vai onko sittenkään? Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta.
Jakso 26
Valehtelija Toot
Toot ei halua tehdä tylsiä töitä, joten hän keksii valheen luistaakseen hommista.
Jakso 25
Kokon nopeusmerkki
Emery aiheuttaa ongelmia hankkiessaan itselleen keksittyjä taitomerkkejä.