Donal Skehan: Ruokaa nopeasti

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti

Irlantilaisessa ruokaohjelmassa annetaan vinkkejä avuksi arjen kiireeseen ja pyhiä juhlistamaan. Ensimmäinen tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Donal Skehan: Ruokaa nopeasti, Jakso 10: Joulun taikaa
Jakso 10
Joulun taikaa
Kausi 1, 10/10. Donal näyttää, miten joulustressi muutetaan leppoisaksi ruoanlaitoksi, jonka tulos on herkullinen ja stressivapaa joulupöytä. Tarjolla on kaikkea aamupalasta jälkiruokaan. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Ruokaa nopeasti, Jakso 9: Bunkkerisafkaa
Jakso 9
Bunkkerisafkaa
Kausi 1, 9/10. Joskus on hyvä varautua tulevaan kaaokseen tekemällä ruokia valmiiksi. Donal esittelee neljä hyvää ruokaa, jotka voi vaikka säilöä pakastimeen sitä pahimpaa härdelliä varten, kun aikaa kokkailla ei ole yhtään. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Ruokaa nopeasti, Jakso 8: Romantiikkaa ilmassa
Jakso 8
Romantiikkaa ilmassa
Kausi 1, 8/10. Romanttisen illallisen kokkaaminen tuottaa helposti paineita, mutta Donalin resepteillä tyylikkäät ruoat syntyvät helposti. Tarjolla on retroilua ja hifistelyä, jälkiruokaa unohtamatta. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Ruokaa nopeasti, Jakso 7: Reseptit kiertoon
Jakso 7
Reseptit kiertoon
Kausi 1, 7/10. Pyörää ei aina tarvitse keksiä uudestaan, vaan myös vanhat tutut reseptit voivat tarjota uusia makuelämyksiä. Donal esittelee neljä vanhaa mutta toimivaa herkkureseptiä. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Ruokaa nopeasti, Jakso 6: Haastaja noutoruoalle
Jakso 6
Haastaja noutoruoalle
Kausi 1, 6/10. Donal esittelee neljä reseptiä, jotka vetävät vertoja suosituille noutosapuskoille. Aina ei tarvitse tilata ruokaa, vaan itsekin voi loihtia hyviä herkkuja, joita syödessä ei ikävöi lainkaan muualta haettua purtavaa. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Ruokaa nopeasti, Jakso 5: Leuhkat eväät
Jakso 5
Leuhkat eväät
Kausi 1, 5/10. Miksi ottaa evääksi väsyneitä leipiä tai ankeaa salaattia, kun pienellä panostuksella saa luotua mukaan otettavia herkkuja, joita muut kadehtivat? Donal näyttää helpot reseptit, joilla saadaan peruseväisiin ihan uutta virtaa. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Ruokaa nopeasti, Jakso 4: Viikonlopun herkut
Jakso 4
Viikonlopun herkut
Kausi 1, 4/10. Kun arki on täynnä kaaosta, viikonloppuna pitää rauhoittua ja laittaa ruokaa, joka on oikeasti sydämellä tehty. Donal esittelee viikonloppuruokia, joilla katetaan ruokatarpeet aamusta iltaan. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Ruokaa nopeasti, Jakso 3: Työläisen arkea
Jakso 3
Työläisen arkea
Kausi 1, 3/10. Donal esittelee muutaman reseptin, jotka tuovat pelastuksen työläisen kiireiseen arkeen. Aina ei ehdi käydä kaupassa, joten on tyydyttävä loihtimaan kaapin antimista ruokaa koko perheelle. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Ruokaa nopeasti, Jakso 2: Paistia kerrakseen
Jakso 2
Paistia kerrakseen
Kausi 1, 2/10. Donal antaa uusia ideoita koko perheen sunnuntai-illalliselle, ja perinteiset paistit saavat seurakseen jotakin hieman erikoisempaa. Herkkusuille on tarjolla myös suosittua jälkiruokaa. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Ruokaa nopeasti, Jakso 1: Rentoa ruoanlaittoa
Jakso 1
Rentoa ruoanlaittoa
Kausi 1, 1/10. Donal näyttää, miten keittiössä voi ottaa rennosti, vaikka nälkäinen perhe odottaa ruokaa. Tarjolla on tänään niin yhden pannun kanaruokaa kuin herkullista suklaakakkuakin, mutta mistään ei kannata ottaa stressiä. Irlantilainen ruokaohjelma.