Donal Skehan: Terveelliset herkut

Donal Skehan: Terveelliset herkut

Irlantilaisessa ruokaohjelmassa valmistetaan terveellisiä herkkuja moneen makuun. Ensimmäinen tuotantokausi.
Kategoria
Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Donal Skehan: Terveelliset herkut, Jakso 10: Sichuanilainen klassikko
Jakso 10
Sichuanilainen klassikko
Kausi 1, 10/10. Donal valmistaa vegaanisen version sichuanilaisesta klassikosta ja wokkaa pikahaasteessa. Lisäksi hän esittelee ruokia, joita voi tehdä etukäteen kiireisiä päiviä varten. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Terveelliset herkut, Jakso 9: Pikakaturuokaa
Jakso 9
Pikakaturuokaa
Kausi 1, 9/10. Tällä kertaa kokataan munakoisocurrya, katuruokaa vartissa ja pikahaasteessa kebabia. Lisäksi kuullaan vinkki, miten likaiset paistinpannut saa puhtaaksi. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Terveelliset herkut, Jakso 8: Munakoisoa naamariin
Jakso 8
Munakoisoa naamariin
Kausi 1, 8/10. Donal esittelee kolme lempikastikettaan salaatteihin ja tarjoaa munakoisoa thaimaalaiseen tyyliin. Viiden minuutin haasteessa paistetaan makrillia. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Terveelliset herkut, Jakso 7: Jouluspesiaali
Jakso 7
Jouluspesiaali
Kausi 1, 7/10. Joulujaksossa tarjotaan ankkaa ja leivotaan upea kakku joulupöytään. Viiden minuutin haasteessa valmistetaan ruusukaaleja uudella tavalla. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Terveelliset herkut, Jakso 6: Herkkua kuivakaapista
Jakso 6
Herkkua kuivakaapista
Kausi 1, 6/10. Donal neuvoo, mitä kaikkea kuivakaapissa kannattaa olla. Hän valmistaa lisäksi tulista kanaa ja pikaruokahaasteessa nautaa ja nuudelia wokissa. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Terveelliset herkut, Jakso 5: Parmesaanikanaa
Jakso 5
Parmesaanikanaa
Kausi 1, 5/10. Donal esittelee oman versionsa parmesaanikanasta. Pikahaasteessa valmistetaan tabbouleh-salaatti halloumin kera. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Terveelliset herkut, Jakso 4: Pikaruokaklassikko
Jakso 4
Pikaruokaklassikko
Kausi 1, 4/10. Tällä kertaa valmistetaan pikaruokaklassikko, pastaa ja pestoa. Donal antaa myös vinkkejä, miten perushummusta ja dippikastikkeita piristetään. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Terveelliset herkut, Jakso 3: Eksoottista lammasta
Jakso 3
Eksoottista lammasta
Kausi 1, 3/10. Tällä kertaa tarjolla on harissalammasta, fetakastiketta ja linssisalaattia. Donal valmistaa myös oman versionsa vietnamilaisesta kalaruokaklassikosta. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Terveelliset herkut, Jakso 2: Todelliset pikaruoat
Jakso 2
Todelliset pikaruoat
Kausi 1, 2/10. Juustopasta on oikea pikaruoka, katkaravut, papumuhennos ja avokadosalsa valmistuvat vartissa, eikä sorbettiinkaan kulu kuin pari minuuttia. Irlantilainen ruokaohjelma.
Donal Skehan: Terveelliset herkut, Jakso 1: Puolen tunnin ruoat
Jakso 1
Puolen tunnin ruoat
Kausi 1, 1/10. Donal esittelee ruokia, jotka valmistuvat puolessa tunnissa. Kenraali Tson wokista tehdään vegaaninen versio, ja jälkiruokakin valmistuu viidessä minuutissa. Englantilainen ruokaohjelma.