Duudsonit tuli taloon

Duudsonit tuli taloon

Duudsonit lähtevät jälleen taklaamaan tavallisten suomalaisten perheiden ongelmia epätavalliseen duudsonmaiseen tyyliinsä. Perheiden ongelmista ei haastetta puutu. 4. tuotantokausi
Kategoria
Reality ja lifestyle, Kotimaiset
Vuosi
2018
Duudsonit tuli taloon, Jakso 8: Ylisuorittava perhe
Jakso 8
Ylisuorittava perhe
Kausi 4, 8/8. Hollolassa hevostilaa pitävä Tillgrenin perhe ylisuorittaa elämäänsä, eikä yhteistä aikaa ole. Kun Duudsonit ottavat vallan perheessä, on luvassa todellinen Villin Lännen meininki!
Duudsonit tuli taloon, Jakso 7: Pikku-Duudsonit
Jakso 7
Pikku-Duudsonit
Kausi 4, 7/8. Pikku-Duudsonit. Vähässäkyrössä sinkkuäiti on arjessaan tiukoilla kolmen ylivilkkaan poikansa kanssa. Kun Duudsonit soittavat ovikelloa, alkaa eeppinen matka, joka vie perheen myös Duudsoneiden alkujuurille.
Duudsonit tuli taloon, Jakso 6: Itsetuntoa etsimässä
Jakso 6
Itsetuntoa etsimässä
Kausi 4, 6/8. Kaustisella asuvan Hirven perheen isä kärsii huonosta itsetunnosta. Lapset ovat liimautuneet ruutujen ääreen. Duudsonit johdattavat Hirvet takaisin 1980-luvulle ja suurten tunteiden äärelle.
Duudsonit tuli taloon, Jakso 5: Suurperhe
Jakso 5
Suurperhe
Kausi 4, 5/8. Hämeenlinnassa asuva 11-lapsinen Koiviston perhe on kohdannut ennakkoluuloja, ja myös esikoisen aikuistuminen huolettaa. Kun Duudsonit iskevät lusikkansa soppaan, onko luvassa huikeat kekkerit vai kaikkien aikojen fiasko?
Duudsonit tuli taloon, Jakso 4: Menetetty luottamus
Jakso 4
Menetetty luottamus
Jakso 4. Saarisen perheessä Parolassa vallitsee vakava luottamuspula. Teinien toilailujen jälkeen epäluuloinen äiti ja perheen teinit eivät ole löytäneet yhteistä säveltä. Pystyvätkö Duudsonit palauttamaan luottamuksen vai nouseeko kaikki savuna ilmaan?
Duudsonit tuli taloon, Jakso 3: Yhteispeliä etsimässä
Jakso 3
Yhteispeliä etsimässä
Kausi 4, 3/8. Sippolassa asuva Aalto-Purhon perheen yhteispeli on aviokriisin jäljiltä hukassa. Duudsonit lähtevät liimaamaan repaleista perhettä jälleen yhteen. Mutta millainen jättiyllätys isällä onkaan takataskussaan?
Duudsonit tuli taloon, Jakso 2: Kiusaamisen kirous
Jakso 2
Kiusaamisen kirous
Kausi 4, 2/8. Terälahdella asuvalle Niemelän perheelle lasten koulukiusaaminen on kipeä paikka. Duudsonien missiona on tuoda esiin tilanteen järjettömyys ja rakentaa väärinymmärretylle kuopukselle kaikkien aikojen sirkus.
Duudsonit tuli taloon, Jakso 1: Kepposkuningas
Jakso 1
Kepposkuningas
Kausi 4, 1/8. Kyrössä asuvan Suolahden rekkaperheen isä laistaa vastuutaan vanhempana ja villitsee poikiaan jatkuvaan kepposteluun. Duudsonit laittavatkin isän faijakouluun. Selviääkö isä ehjin nahoin, ja kuka onkaan lopulta asfaltin sankari?