Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.
Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Uusi jakso maanantaista torstaihin klo 18.25
Siirry C Moreen tästä
Katso ilman mainoksia C Moressa
Katso ilman mainoksia C Moressa
Huomenna klo 16:25
Jakso 8633
Mandy ja merenneito, osa 2/2
Mandy pakottaa Charityn puolelleen tiedoillaan. Mandyllä ja Vinnyllä on kuitenkin vielä toinenkin salaisuus. Graham on kuin uusi mies Millien ja Rhonan ansiosta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Tulossa klo 16:25
Jakso 8632
Mandy ja merenneito, osa 1/2
Mandy ja Vinny ovat pakomatkalla, ja poliisien soittamisen sijasta Sam tahtoo selvittää asian Dinglejen tavoin. Victoria yrittää lohduttaa Aaronia tuomalla Sebin käymään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8631
Kymppitonnin kupru
Mandy yrittää saada rahat ulos tililtä, mutta Lydia vaistoaa jonkin olevan vinossa. Cain purkaa pahaa oloaan, ja Chasilla on imetysvaikeuksia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8630
Hylkiöt
Moira ja Faith saavat kuulla haukkuja useammasta suunnasta, ennen kaikkea Cainilta. Faith tekee vaikean päätöksen, ja Moira ottaa käyttöön kovat otteet. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8629
Viimeinen niitti, osa 2/2
Cain on aikeissa tappaa Naten, mutta hämmentyy kuullessaan kuka tämän äiti on. Mandy on saamassa Lydian rahat ja miettii mitä tehdä niillä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8628
Viimeinen niitti, osa 1/2
Sairaalassa Moira ei voi enää väistellä Mattyn ihmettelyjä tapahtumien kulusta. Oikeussalissa taas Robert kuulee tuomionsa. Victorialle paljastuu hämmentävä yllätys. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8627
Isät hädissään
Moira on veden alla, ja pahempaa on luvassa. Chas synnyttää lukkojen takana pubin vessassa, apunaan vain Marlon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8626
Kostea kostoretki, osa 2/2
Cain ja Nate ottavat yhteen. Chasin lapsivedet menevät. Marlon lähettää Lydian etsimään Paddya. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8625
Kostea kostoretki, osa 1/2
Cainilla on suunnitelmia Moiran ja Naten varalle. Charity jättää Chasin pulaan Villapakan avajaisissa. Faith saa tietää totuuden Moiran touhuista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8624
Ansa viritetty
Faith kertoo Cainille Moiran suhteesta Peteen. Chas ja Paddy muuttavat takaisin Villapakkaan. Billy kieltäytyy auttamasta Aaronia ja Robertia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8623
Yöjuoksussa
Kim on huolissaan Grahamin yöllisistä seikkailuista. Robert pelkää saavansa syytteen murhasta. Faith saa Rodneylta apua pulmaansa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8622
Vaarallista työtä, osa 2/2
Chasin ja Paddyn virheliike asettaa pojat vaaraan. Ellis saa parempaa työtä kuin Alin työmaalla raatamisen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
2pv jäljellä
Jakso 8621
Vaarallista työtä, osa 1/2
Karkulaisten perään lähtenyttä Liviä etsitään kylässä. Graham yrittää pyytää töykeyttään anteeksi Rhonalta. Moira yrittää hälventää Faithin epäilyksiä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
2pv jäljellä
Jakso 8620
Täystyrmäys
Faith utelee Peteltä tämän uusista asuinjärjestelyistä. Robert ja Aaron pelästyvät poliisiautoja. Jimmy uskoo tulleensa huumatuksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
1pv jäljellä
Jakso 8619
Suuren päätöksen edessä, osa 2/2
Victoria saa kuulla tiedon, joka muuttaa monen ihmisen elämän. Faith alkaa epäillä Moiran pettävän Cainia - mutta Peten kanssa. Avaruuskakut eivät sovi Jimmyn vatsalle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
1pv jäljellä
Jakso 8618
Suuren päätöksen edessä, osa 1/2
Lydia vaistoaa Mandyn juonivan jotain. Jimmy löytää kiellettyjä herkkuja. Pete ei halua olla missään tekemisissä Moiran tai Naten kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.