Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2019
Uusi jakso maanantaista torstaihin klo 18.25
Siirry C Moreen tästä
Katso ilman mainoksia C Moressa
Katso ilman mainoksia C Moressa
Huomenna klo 15:25
Jakso 8691
Uusi vuosi ja uudet tulokkaat
Moiran juopottelu aiheuttaa taas ongelmia, ja Davidilla on vaikeuksia totutella uuteen rooliinsa. Muu kylä valmistautuu iloiseen uudenvuoden viettoon. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8690
Lopullisesti pakoon
David ja Jacobin vauvasalaisuus paljastuu. Jamie yrittää saada Rhonan irtisanotuksi klinikalta, eikä Grahamin väliintulo auta. Amy miettii, miten Victoria haluaa päättää elämänsä kurjimman vuoden. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8689
Kriisi klinikalla
Kim ja Andrea yrittävät tahoillaan saada Jamien taipumaan, mutta se aiheuttaa vain lisää pahaa verta. David on kauhuissaan ajatuksesta, että poika voi olla Jacobin, ja yrittää saada Liamin väärentämään isyystestin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8688
Tonttuja ja tunareita, osa 2/2
Liam ja Leyla pettyvät Mayan äidiltä saamiinsa tietoihin. Moira taas pettyy vaisuun joulutunnelmaan lasten kanssa. Rhona pohtii päätöstään Grahamin suhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8687
Tonttuja ja tunareita, osa 1/2
Leyla yrittää etsiä Mayan Liamin kanssa. Jamie on katkerana Andrean petturuudesta ja avautuu Bellelle. Moira saa vihdoin lapset kotiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8686
Yllätyspaketti, osa 2/2
Grahamin paljastukset syöksevät sekä Jamien että Marlonin pois tolaltaan. Belle yrittää hyödyntää joulumieltä ja kutsuu sekä Cainin että Naten Toivonlähteen tupaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8685
Yllätyspaketti, osa 1/2
Davidin perheen jouluidyllin rikkoo odottamaton lahja etuovella. Kartanossakin valmistaudutaan joulunviettoon, ja Graham miettii mitä tehdä isyystestin tuloksen suhteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8684
Takaisin maan pinnalle
Leylalla on pää pilvissä, mutta Liam ajattelee vain Berniceä. Graham saa isyystestin tuloksen. Marlon ja Nate ovat tahoillaan yksinäisiä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8683
Viimeinen suudelma
On näytelmän ensi-illan aika, ja Leyla on erityisen innoissaan. Noah on kadoksissa. Rhona kokee syyllisyyttä lähtöaikeistaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8682
Nimetön mies
Leyla on mustasukkainen Bernicelle eikä meinaa selvitä näytelmästä. Aaron löytää uuden tavan purkaa tunteitaan. Noah taas löytää ilkeilevän Sarahin laukusta lisää pillereitä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
2pv jäljellä
Jakso 8681
Partaalla, osa 2/2
Liv on vaarassa, mutta onneksi apu on lähellä. Manpreet saa kaipaamansa pelastajan joulunäytelmään. Tracyn anteeksipyynnöllä Petelle ei ole ihan toivottua vaikutusta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.