Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista torstaihin klo 18.25
Siirry C Moreen tästä
Katso ilman mainoksia C Moressa
Katso ilman mainoksia C Moressa
Tulossa ma 14.6. klo 15:25
Jakso 8736
Tulilinjalla, osa 1/2
Lammasvarkaat jatkavat riehumistaan, ja Nate on huolissaan Moiran puolesta. Mandy keksii uuden villin idean Marlonin kampanjan rahoittamiseksi. Rhona miettii, kertoako poliisille Grahamin rahoista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8735
Pahoja tapahtuu
Harriet ja Billy vaativat Williä hankkiutumaan eroon aseestaan, mutta hän ei suostu. Rhona kuulustelee Charityä ja epäilee tätä Grahamin murhasta. Cara palaa kylään katsomaan Naten perään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8734
Raju leikki
Lucas löytää jotain lapsille sopimatonta. Pierce nyhtää Tateilta rahaa suunnitelmansa toteuttamiseksi. Tunnontuskat Grahamin rahoista vaivaavat yhä Ryania. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8733
Karkkeja ja kampanjointia
Mandy kiertää keräämässä rahaa Marlonin vapautuskampanjaa varten. Lucasin kyläily saa Dawnin iloiseksi, mutta pikku vahinko uhkaa aiheuttaa takapakkia äidin ja pojan lähentymiseen. Pierce saa tietää Vanessan salaaman asian, mikä synkentää tilannetta entisestään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8732
Silmukka kiristyy
Huoli Vanessan ja Johnnyn katoamisesta leviää kylällä, ja Mulperipuussa heitä vankina pitävä Pierce alkaa käyttää kovempia otteita. Dawn valmistelee innoissaan Lucasin yökyläilyä. Ystävänpäivä saa Cainin miettimään avioliittonsa tilaa, ja Moiralle on luvassa yllätys. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8731
Mulperipuun kutsumaton vieras, osa 2/2
Piina alkaa, kun Pierce telkeää Vanessan ja Johnnyn tyhjillään olevaan Mulperipuuhun. Poliisilla on asiaa Rhonalle. Ryan vannottaa Dawnia pitämään salaisuuden. Leyla ja Liam haluaisivat olla yhdessä, mutta miten kertoa asiasta järkyttämättä Leannaa? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8730
Mulperipuun kutsumaton vieras, osa 1/2
Salaisuus aiheuttaa riitaa Vanessan ja Charityn välillä. Myöhemmin Vanessa törmää kauhukseen Pierceen. Rhona etsii todisteita seikkailukeskuksesta. Dawn kehottaa Williä ajattelemaan luovasti ystävänpäivän alla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8729
Lammasvarkaissa
Bartonien lampaat uhkaavat joutua varkaiden vietäväksi. Moira palaa raitistuneena, mutta Mattyllä on vaikeuksia uskoa äitiään. Vanessa potee syyllisyyttä Rhonalle ja Marlonille tärkeiden tietojen pimittämisen takia. Al ottaa puheeksi Kimin uuden lakimiestuttavan hämärän taustan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8728
Uniset treffit
Mandy vie isäänsä kovasti ikävöivän Aprilin vankilatapaamiseen. Victoria ja Luke viettävät ensitreffejään elokuvaillan merkeissä. Moiran poissa ollessa Matty joutuu hoitamaan tilan työt yksinään, ja kiireen takia hän pestaa kokemattoman Vinnyn apupojaksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8727
Sätkynukke ja karjavarkaita
Kim sabotoi Andrean muuttosuunnitelmat, ja Jamie ja Belle lähentyvät toisiaan. Mattyllä on vaikeuksia pitää tilaa yksin pystyssä, ja Pete valmistautuu lähtemään kylästä. Victoria alkaa antaa armoa Posnereille, varsinkin Lukelle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
2pv jäljellä
Jakso 8726
Tuskainen tunnustus
Victoria yllättää Wendyn lukemasta terapiapäiväkirjaansa, ja he puivat viimeinkin tuskalliset asiat halki. Laurel perheineen tekee lähtöä Australiaan, ja Jaille tulee kiire hyvästellä rakkaansa. Lakimieheksi tekeytynyt Pierce jatkaa Kimin ja Jamien huijaamista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.