Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista torstaihin klo 18.25
Siirry C Moreen tästä
Katso ilman mainoksia C Moressa
Katso ilman mainoksia C Moressa
Tulossa klo 15:29
Jakso 8791
Harhapoluilla
Malone lähentelee Harrietia, jonka suojamuuri alkaa pettää. Cainin ja Moiran tavaroiden jakaminen etenee enemmän tai vähemmän sopuisasti. Charity kuulee, että adoptioon tarvitaan Kirinin hyväksyntä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Tulossa klo 15:00
Jakso 8790
Sadismia ja vallanhimoa
Malone ja Harriet tapaavat, ja menneisyys uhkaa tulla päivänvaloon. Jai yllättää siskonsa kuhertelemassa Alin kanssa. Cain ja Moira käyvät läpi avioeron yksityiskohtia. Liam yrittää pehmitellä suuttunutta Leannaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8789
Virkavallan väliintulo
Epätoivoinen Laurel järjestää poliisin jututtamaan tulipalon sytyttänyttä Arthuria. Johnnyn huoltajuusasian selvittely jatkuu. Sairaalasta päässyt Will yrittää vielä pyytää anteeksi Harrietilta, mutta onko jo myöhäistä? Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8788
Äitiyden iloja
Arthur järkyttyy nähdessään tekonsa seuraukset. Tracy haluaa Johnnyn itselleen. Harriet uhkailee Malonea. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8787
Lomatunnelmissa
Belle tajuaa, ettei Jamie aio koskaan jättää Andreaa. Rishin synttäririeha nostattaa katkeria tuntoja. Harriet setvii Willin ja Cainin ongelmia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8786
Aina epätoivoinen
Will saa maksaa kovan hinnan Cainin ja Billin pelastamisesta. Paddy yrittää toipua vauvastressistään. Rishi haluaa lähteä telttailemaan syntymäpäivänsä kunniaksi, Priyan kauhuksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8785
Ei rikettä
Billy ja Cain ovat astumassa Malonen ansaan, ja Will kokee tunnontuskia. Andrea tarkkailee Jamieta ja Belleä ja päättää ottaa tilanteen haltuun. Paddy hermostuu Evelle pahasti. Dan esittää vaivoistaan huolimatta urheaa Amelialle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8784
Piippua tuijottamassa
Malone leikittelee tahoillaan Willin ja Cainin ja Billyn kanssa. Paddy on täysin voimaton, kun Eve huutaa jatkuvasti. Andrea miettii, mitä tehdä pettäjämiehelleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8783
Lupauksia
Seuraintalolla järjestetään pääsiäismunajahti. Moira ja Harriet ihmettelevät Cainin ja Willin outoa käytöstä. Samaan aikaan Malone painostaa miehiä vielä yhteen viimeiseen keikkaan. Leanna ja Gabby jatkavat Liamin ja Leylan rankaisemista, eikä Leyla kestä enempää. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8782
Salat julki
Dawn järkyttyy, kun kuulee totuuksia isänsä toiminnasta. Vanessa kääntyy Rhonan puoleen Johnnyn huoltajuusasiassa, eikä se ilahduta Charityä. Leannan kanssa riitaantunut Liam saa Rodneylta neuvoja. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8781
Äidin huoli
, kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Jakso 8780
Vanessa on naamat
Moira pelkää Cainin salaavan jotakin. Vanessa palaa ajassa taaksepäin. Dawn tapaa Lucasin sijaisvanhemmat. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.