Emmerdale

Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 18.30
Siirry C Moreen tästä
Katso ilman mainoksia C Moressa
Katso ilman mainoksia C Moressa
Emmerdale, Jakso 8845: Emmerdale
Tulossa pe 24.9. klo 15:30
Jakso 8845
Emmerdale
Gabby juhli oikein kunnolla ja joutuu taas pettymään elämänsä aikuisiin. Jamie näyttää taas huonoja puoliaan Bellelle. Dan ja Amelia potevat huonoa omaatuntoa Alin luottokortista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8844: Ibiza itkettää
Huomenna klo 15:30
Jakso 8844
Ibiza itkettää
Gabby on kateellinen, kun kaikki ovat lähdössä jännittäville matkoille, eikä häntä huomioida. Danille soitetaan koulusta, ja Amelia tunnustaa pahantekonsa. Myös Sam on rahaton ja etsii töitä joka paikasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8843: Omatunto soimaa, osa 2
Jakso 8843
Omatunto soimaa, osa 2
Charity näkee vielä tilaisuuden saada Kirin suostumaan adoptioon. Rahapulasta masentunut Amelia tarttuu epärehelliseen tilaisuuteen. Gabbylle tehdään taas oharit. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8842: Omatunto soimaa, osa 1/2
Jakso 8842
Omatunto soimaa, osa 1/2
Paddy miettii, ketä kohtaan hänen velvollisuutensa oikein onkaan. Charity ei saa 15 000 puntaa kasaan, mutta kokeilee kuitenkin. Dania nolostuttaa edellisen päivän vahinko, ja hän ehdottaa että Amelia lähtisi joksikin aikaa Dazin luo. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8841: Charityn huono sijoitus
Jakso 8841
Charityn huono sijoitus
Kirin asettaa vaatimuksensa, ja Charity yrittää vastata niihin. Muiden mielestä se on tietysti huono idea. Dan on yhä huonompana, ja Will hermostuu kun ei pääse mukaan sosiaalityöntekijän vierailulle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8840: Hintansa arvoinen
Jakso 8840
Hintansa arvoinen
Priya kertoo Kirinille miksi etsi tätä, ja mies saa siitä hyvän idean. Samalla Al ihmettelee Priyan outoa käytöstä. Billy yrittää saada Dawnia kertomaan, miksi pani suhteen poikki. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8839: Teeskentelyä ja turhia toiveita
Jakso 8839
Teeskentelyä ja turhia toiveita
Will päättää jättää Harrietin, mutta Dawn rukoilee häntä jäämään. Matty ja Amy selvittelevät epämääräisiksi jääneitä väliään. Priya saa apua janoavan vieraan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8838: Tyttären tylyt uutiset
Jakso 8838
Tyttären tylyt uutiset
Dawn kertoo isälleen totuuden Malonesta, ja Will kokee hirveää syyllisyyttä koko sotkusta. Tracy grillaa Amyä, eikä salli tämän osoittaa tunteitaan Mattylle. Jamie alkaa puhua Andrealle avioerosta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8837: Perheen turvana
Jakso 8837
Perheen turvana
Hermoheikko Will päättää hankkia aseen puolustautuakseen Malonelta eikä kuuntele Dawnin rauhoittelua. Harrietkin on huonona, ja Cain ihmettelee asiaa. Marlon yrittää järjestää Amylle ja Mattylle romanttiset treffit, mutta Tracy ei ole kiinnostunut edistämään niitä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8836: Välirikkoja ja vainoharhoja
Jakso 8836
Välirikkoja ja vainoharhoja
Paddy ja Marlon moittivat Belleä välien katkomisesta omaan sukuunsa, ja Jamie saa osakseen suuttumusta Samin potkuista. Dawn yrittää rauhoitella Malonea pelkäävää, vainoharhaista isäänsä. Amy saa tietää, kuka oikeasti varasti pizzalaatikot. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8835: Hynttyyt yhteen
2pv jäljellä
Jakso 8835
Hynttyyt yhteen
Jamie pyytää Belleä muuttamaan luokseen, mikä kasvattaa kuilua Dingleihin entisestään. Huolestunut Amy kertoo Marlonille, että Al on uhannut häntä potkuilla. Charityn ja Sarahin riita uhkaa sotkea asiat sosiaalityöntekijän kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8834: Salainen suunnitelma
1pv jäljellä
Jakso 8834
Salainen suunnitelma
Belle yrittää auttaa Moiraa jotenkin hyödyllisemmin kuin pyykkiä pesemällä. Mandy matelee Vinnyn ja Paulin edessä. Al härnää Marlonia seikkailukeskuksen kahvilan menestyksellä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8833: Pelkkää pahaa
22h jäljellä
Jakso 8833
Pelkkää pahaa
Mandyllä on taas epäilyksiä Paulin suhteen, ja hän kertoo kyläläisille miehen uhkapeliongelmasta. Nate ja Tracy päättävät kertoa muillekin Dingleille raskaudesta. Moira puolustaa Belleä, kun Cain raivoaa Taten kanssa seurustelusta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.