Emmerdale

Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 18.30
Siirry C Moreen tästä
Katso ilman mainoksia C Moressa
Katso ilman mainoksia C Moressa
Emmerdale, Jakso 8862: Toisen mailla
Huomenna klo 15:30
Jakso 8862
Toisen mailla
Annien Victorialle jättämästä perinnöstä paljastuu yllätys. Dawn ei saa Billyä luovuttamaan, joten hän joutuu turvautumaan kovempiin keinoihin. Meena yrittää lepyttää Manpreetin julkisella itseruoskinnalla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8861: Kova kolaus
Tulossa klo 15:29
Jakso 8861
Kova kolaus
Posnerit ja Andrea selvittelevät Jamien aiheuttamaa asuntodraamaa. Päihtynyt Dawn flirttailee Ellisille. Meena hurmaa lisää miehiä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8860: Lisää vihollisia
Jakso 8860
Lisää vihollisia
Tracy häätää Andrean majatalostakin, joten hän ja Millie tarvitsevat majapaikan - ja siihen Jamien tyypillinen ratkaisu on häätää joku kyläläinen kodistaan. Rishi järjestää Meenalle työhaastattelun, ja Billy yrittää vielä kerran lähestyä Dawnia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8859: Hermolomaa
Jakso 8859
Hermolomaa
Paddy ehdottaa Chasille pientä taukoa Skotlannissa. Andrea tulee hakemaan Millietä luokseen, ja Jamie ei millään haluaisi suostua. Meena pehmittää Rishin apurikseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8858: Pahin kaikista
Jakso 8858
Pahin kaikista
Moira päättää puristaa Andreasta totuuden irti. Samaan aikaan Lydia yrittää maanitella Jamieta pehmeämmillä keinoilla tulemaan järkiinsä. Paddy kertoo Karhulle kuulleensa Chasin lirkuttelut Alille, ja isä ryhtyy toimeen suojellakseen poikaansa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8857: Viettelyksen vaarassa
Jakso 8857
Viettelyksen vaarassa
Chas innostuu vähän liikaakin Alin huomiosta. Belle taivuttelee Cainin ja Moiran antamaan armoa Jamielle, mutta luvassa on taas yksi yllätys. Paul korjaa Vinnyn ja Livin välit, ja Manpreet ei vieläkään usko Meenan muuttuneen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8856: Ei mikään piknik
Jakso 8856
Ei mikään piknik
Jamie kääntää syytökset Belleä ja Natea vastaan, ja syyttää näitä lavastuksesta. Häneltä kuitenkin puuttuu edelleen alibi, eikä Andrea aio tarjota sitä. Paddyn ja Chasin suunnitelmat menevät taas mönkään, mutta lohduttaja on lähellä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8855: Kuka teki oharit, osa 2/2
Jakso 8855
Kuka teki oharit, osa 2/2
Paul katuu tekoaan ja aikoo ottaa hatkat, mutta Vinny päättää estää sen. Aaron saa ikävää postia juuri ennen kuin tapaa Benin. Jamien juristi toteaa, ettei tällä näytä olevan mahdollisuuksia oikeudessa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8854: Kuka teki oharit, osa 1/2
Jakso 8854
Kuka teki oharit, osa 1/2
Vinny vaatii Paulilta selitystä uhkapelaamisesta. Karhu yrittää sovitella tyypillisen kömpelösti Paddyn ja Chasin välejä. Tracy puhuu Cainin kanssa syvällisiä parisuhteista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8853: Tupla ja kuitti
Jakso 8853
Tupla ja kuitti
Uudet käänteet ja paljastukset estävät Vinnyä ja Liviä etenemästä. Chas tiuskii Paddylle tavallistakin enemmän. Tracy yrittää tuoda Cainin osaksi perhettään, heikolla menestyksellä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8852: Lydian totuuden hetki
2pv jäljellä
Jakso 8852
Lydian totuuden hetki
Lydia saa kuulla, onko hänellä Huntingtonin tauti. Rishi yrittää tuoda Meenan kotiin Manpreetin luokse. Mandy kärsii, kun kuulee Tracyn valittavan raskausvaivoista. Harriet lähtee tuuraamaan kaukaiseen seurakuntaan, vastoin Willin ja Dawnin toiveita. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8851: Liittouma Tateja vastaan
1pv jäljellä
Jakso 8851
Liittouma Tateja vastaan
Andrea kertoo Jamielle, että aikoo Bellen kanssa hankkia hänet vankilaan. Meena yrittää lähestyä etäistä siskoaan. Dawn pidätetään pippurimyllytapauksen takia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.