Emmerdale

Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 18.30
Siirry C Moreen tästä
Katso ilman mainoksia C Moressa
Katso ilman mainoksia C Moressa
Emmerdale, Jakso 8897: Sairaita aikeita, osa 2/2
Huomenna klo 16:29
Jakso 8897
Sairaita aikeita, osa 2/2
Cain ja Moira jäävät lukkojen taakse, ja Moira yrittää vielä kerran pehmittää miehensä sydäntä. Chas yrittää saada Charityn lopettamaan juopuneen sekoilunsa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8896: Sairaita aikeita, osa 1/2
Tulossa klo 16:27
Jakso 8896
Sairaita aikeita, osa 1/2
Jamie alkaa arkailla suunnitelmassaan Dawnin ja Willin suhteen. Cain taas varustautuu tahollaan hoitelemaan Jamien. Belle on hämillään sairaalassa. Emmerdalen kylän elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8895: Käskevä ääni
Jakso 8895
Käskevä ääni
Kylällä etsitään mieleltään järkkynyttä Belleä, joka kulkee veitsi mukanaan etsimässä Jamieta. Charityn juopottelu ahdistaa Noahia ja Sarahia, ja Moirakin yrittää puhua Charitylle järkeä päähän. Dawn valmistautuu kyseenalaiseen tapaamiseensa isältään salassa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8894: Ollaanko vai eikö olla?
Jakso 8894
Ollaanko vai eikö olla?
Vinny ja Liv pohtivat suhteensa luonnetta. Will pelkää joutuvansa takaisin vankilaan motattuaan Jamieta, ja Dawn yrittää sovitella välejä. Villapakassa valmistellaan vauvajuhlia, mutta suunnitelmiin tulee muutos viime hetkellä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8893: Julkea tarjous
Jakso 8893
Julkea tarjous
Jamie antaa Dawnille potkut, ja väärinkäsitys johtaa salaisuuden paljastumiseen ja tarjoukseen vaitioloa vastaan. Vinny muuttaa Livin luo ja väittää Mandylle, että haluaa antaa vanhemmilleen enemmän omaa tilaa. Bellen mielenterveys horjuu yhä pahemmin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8892: Sivubisneksiä
Jakso 8892
Sivubisneksiä
Laurel ja Nicola yrittävät tarjota Harrietille hääyllätyksen, eikä tämä kestä enää valehtelua. Jimmy houkuttelee Willin juomaan, mikä on tietysti pahaksi itsehillinnälle. Aaron ihmettelee, kun Vinny vaikuttaa muuttaneen heille asumaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8891: Mahdollistaja
Jakso 8891
Mahdollistaja
Vinny suostuttelee Livin pitämään salaisuuden, mutta tajuaa samalla itse vaikeita asioita. Meena saa väärän käsityksen Davidin - ja Victorian - aikomuksista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8890: Kamalia sanoja
Jakso 8890
Kamalia sanoja
Mandy on innoissaan uudesta kodista, mutta Vinny ja Paul panikoivat rahojen takia. Meena on innoissaan treffeistään Davidin kanssa. Poissaoleva Belle herättää muissa huolta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8889: Aina epäilyksen alla, osa 2/2
Jakso 8889
Aina epäilyksen alla, osa 2/2
Paul ei pysty vastustamaan pelaamisen houkutusta, vaan nappaa Vinnyn rahat. Belle katuu aiheuttamaansa sotkua. Alin ja Priyan tunteet syvenevät. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8888: Aina epäilyksen alla, osa 1/2
Jakso 8888
Aina epäilyksen alla, osa 1/2
Mandyllä on rahat takuuvuokraa varten, mutta hän ei uskalla kertoa Paulille niistä. David yllättyy kuullessaan Meenan tykästyneen häneen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8887: Valmis lähtemään
2pv jäljellä
Jakso 8887
Valmis lähtemään
Paddy on luovuttanut Chasin suhteen, mutta kuulee sitten jotain merkityksellistä. Vinny huolestuu, kun Mandy puhuu oman asunnon hankkimisesta heille ja Paulille. Nate käy vastaamassa syytteisiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8886: Kalvava tunne
1pv jäljellä
Jakso 8886
Kalvava tunne
Paddy ei tullut yöllä kotiin, ja Chas pelkää heidän suhteensa olevan ohi. Nate joutuu oikeuden eteen vastaamaan syytteisiin. Gabby pelkää Liamin kertovan Leylalle suhdesabotaasista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.