Emmerdale

Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.
Kategoria
Draama, Ulkomaiset
Vuosi
2020
Uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 18.30
Siirry C Moreen tästä
Katso ilman mainoksia C Moressa
Katso ilman mainoksia C Moressa
Emmerdale, Jakso 8891: Mahdollistaja
Tulossa ma 29.11. klo 16:30
Jakso 8891
Mahdollistaja
Vinny suostuttelee Livin pitämään salaisuuden, mutta tajuaa samalla itse vaikeita asioita. Meena saa väärän käsityksen Davidin - ja Victorian - aikomuksista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8890: Kamalia sanoja
Jakso 8890
Kamalia sanoja
Mandy on innoissaan uudesta kodista, mutta Vinny ja Paul panikoivat rahojen takia. Meena on innoissaan treffeistään Davidin kanssa. Poissaoleva Belle herättää muissa huolta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8889: Aina epäilyksen alla, osa 2/2
Jakso 8889
Aina epäilyksen alla, osa 2/2
Paul ei pysty vastustamaan pelaamisen houkutusta, vaan nappaa Vinnyn rahat. Belle katuu aiheuttamaansa sotkua. Alin ja Priyan tunteet syvenevät. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8888: Aina epäilyksen alla, osa 1/2
Jakso 8888
Aina epäilyksen alla, osa 1/2
Mandyllä on rahat takuuvuokraa varten, mutta hän ei uskalla kertoa Paulille niistä. David yllättyy kuullessaan Meenan tykästyneen häneen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8887: Valmis lähtemään
Jakso 8887
Valmis lähtemään
Paddy on luovuttanut Chasin suhteen, mutta kuulee sitten jotain merkityksellistä. Vinny huolestuu, kun Mandy puhuu oman asunnon hankkimisesta heille ja Paulille. Nate käy vastaamassa syytteisiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8886: Kalvava tunne
Jakso 8886
Kalvava tunne
Paddy ei tullut yöllä kotiin, ja Chas pelkää heidän suhteensa olevan ohi. Nate joutuu oikeuden eteen vastaamaan syytteisiin. Gabby pelkää Liamin kertovan Leylalle suhdesabotaasista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8885: Nenän edestä, osa 2/2
Jakso 8885
Nenän edestä, osa 2/2
Mandy juottaa Paddyn känniin, mikä ei toki ole optimaalista Chasin sovinnonteon kannalta. Gabby tunnustaa Liamille jotain, ja Moira kuulee Mackenzien uudesta hommasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8884: Nenän edestä, osa 1/2
Jakso 8884
Nenän edestä, osa 1/2
Charity yrittää tavoitella Vanessaa Tracyn kautta, mutta saakin vain lisää huonoja uutisia. Chasilla sentään mahdollisuus rauhantekoon vielä on. Cain kohtaa Mackenzien. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8883: Uusi liittouma
Jakso 8883
Uusi liittouma
Mackenzie kuulee Cainin juonen Tateja vastaan, ja Jamie toivoo saavansa hänestä liittolaisen. Chas palaa kylään, ja Moira yrittää tehdä sopua. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8882: Kauhukampanja
Jakso 8882
Kauhukampanja
Jamie loukkaa Lydiaa, ja se on Samille viimeinen pisara. Moira on herkkänä ja äksyilee Cainille. Chas piileskelee Paddyltä, eikä hänen apunsa taida pelastaa Charityn ja Vanessan suhdetta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8881: Palaset paikalleen
Jakso 8881
Palaset paikalleen
Moira kertoo Mackenzielle paljastuksia menneisyydestä. Cain taas keskittyy uhkailemaan tätä. Jamien ja Willin vihanpito syvenee, kun Jamie ei maksakaan Dawnille palkkaa nöyryytyspäivästään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.
Emmerdale, Jakso 8880: Puhelimen päässä
12h jäljellä
Jakso 8880
Puhelimen päässä
Charity valmistautuu Vanessan paluuseen, mutta jollain on salaista, vaarallista tietoa. Moira yrittää lepytellä Mackiä pikkusummilla. Tracystä tuntuu, että Nate ei suhtaudu tulevaisuuteen tarpeeksi vakavasti. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja.